Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Acar'Up Spray | 300 ml

Acar'Up Spray | 300 ml

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 59,90

Jouw prijs: € 53,91

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Oplossing voor de behandeling van huisstofmijtallergie die huisstofmijten aantrekt, vangt en verwijdert. *

Details

Eigenschappen

De formule van Acar'Up zorgt voor een significante daling van de symptomen van huisstofmijtallergie vanaf het eerste gebruik. De kit bestaat uit een spray en een herbruikbaar textiel. Om uitdroging te vermijden en aldus te kunnen overleven, sturen de huisstofmijten boodschappen naar elkaar om zich te groeperen, ook wel aggregatieferomonen genoemd. Dat zijn signaalmoleculen die boodschappen overbrengen tussen individuen van eenzelfde soort. Acar'Up heeft die feromonen geanalyseerd en een formule ontwikkeld met dezelfde aantrekkingseigenschappen. De unieke formule van Acar’Up in de sprayoplossing heeft dezelfde communicatie-eigenschappen als de feromonen van de huisstofmijten. Ze heeft de bijzondere eigenschap om de huisstofmijten aan te trekken. De unieke formule bevat enkel plantaardige extracten. Een zeer precieze dosis van elk van de plantextracten in de formule trekt de huisstofmijten aan, die zich vaak in het midden van je matras verstoppen. Acar’Up lokt huisstofmijten in de val door hun eigen communicatiesysteem na te bootsen (biomimetica).

  • Exclusieve formule, 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Verwijdert 99% van de huisstofmijten.
  • Voor 9 behandelingen van een dubbel bed.

Extra informatie

Acar'Up
Bekijk alle producten van Acar'Up
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren