Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Acti-Sun Forte | 60 capsules

Acti-Sun Forte | 60 capsules

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 23,50

Jouw prijs: € 21,15

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Om het bruinen voor te bereiden en het zonnen te verbeteren en te verlengen. *

Details

Eigenschappen

Om het bruinen voor te bereiden en het zonnen te verbeteren en te verlengen.

β-Caroteen en Lycopeen zijn plantaardige pigmenten die bijdragen tot een mooie teint van de huid. Zij bevorderen de biosynthese van melanine, een natuurlijk pigment dat de huid een bronzen teint geeft.

Dankzij hun anti-radicale werking, zijn ze eveneens aangewezen om de huid te beschermen tegen agressies van buitenaf en U.V. stralen.

Anti-oxidanten en Methionine zijn eveneens aangewezen voor de bescherming van de huid tegen de nefaste effecten van de vrije radicalen die voortkomen uit de zon en verantwoordelijk voor veroudering van de huid.

Huidvitaminen gebruikt om de huid te verstevigen en om zijn kwaliteit te behouden.

Silicium zorgt voor hydratatie en draagt bij tot de elasticiteit van de huid ter niveau van het bindweefsel.

Actieve bestanddelen

Per 2 capsules met percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden tussen haakjes :Bêta-caroteen (pro-vitamine A) 7,2 mg ( 150%), Lycopeen 3 mg, L-Methionine 200 mg, Vit C 180 mg (225%), Vit PP 54 mg (337,5%), Vit E 30 mg (250%), Zink 22,5 mg (225%), Vit B5 18 mg (300%), Vit B6 6 mg (428%), Heermoes extract 60 mg (Silicium 3 mg), Koper 1,65 mg (164%).

Gebruiksaanwijzing

De huid voorbereiden voor het zonnen: 2 capsules per dag met een glas water, minimum 15 dagen voor blootstelling aan de zon.

Het zonnen verbeteren en verlengen: 2 capsules per dag tijdens het zonnen en erna.

Extra informatie

 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren