Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

AeroChamber Plus Flow-Vu Masker Medium 1-5 Jaar | 1 stuk

AeroChamber Plus Flow-Vu Masker Medium 1-5 Jaar | 1 stuk

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 40,20

Jouw prijs: € 36,18

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voorzetkamer voor puffers voor een betere inhalatie. *

Details

Eigenschappen

De AeroChamber is de kleine en handzame voorzetkamer voor de inhalatie van medicijnen. Door de flexibele achterkant passen de dosisaërosolen ofwel puffers van ieder merk en elke fabrikant.

De AeroChamber is eenvoudig in gebruik en is makkelijk mee te nemen. Alle modellen zijn antistatisch. Dat betekent dat er geen medicatie aan de wanden blijft 'plakken' als de AeroChamber nog niet is schoongemaakt. De AeroChamber kan daarom direct uit de verpakking gebruikt worden en zorgt voor altijd dezelfde dosisafgifte. Dankzij het goed zichtbare Flow-Vu-klepje bovenop zie je direct hoe vaak er op de juiste manier wordt geïnhaleerd.

  • Makkelijk schoon te maken: bij de vernieuwde AeroChamber kan naast de achterzijde ook de voorzijde losgemaakt worden. Daardoor is de AeroChamber door patiënten makkelijker schoon te maken.
  • Vaatwasbestendig: naast het schoonmaken met een sopje kan de vernieuwde AeroChamber nu ook in de vaatwasser gereinigd worden.
  • Doorzichtig: de vernieuwde AeroChamber heeft geen matte coating meer maar is nog steeds antistatisch. Gebruikers van de AeroChamber kunnen makkelijker zien of de AeroChamber schoon is. Daarnaast is het ‘wolkje’ van de dosis aërosol beter zichtbaar in de AeroChamber.

Vervang de AeroChamber na 12 maanden. Om een optimaal gebruik te garanderen, is het belangrijk dat je de AeroChamber ieder jaar vervangt.

Extra informatie

 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren