Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SportsControl 2Win Lemon | 25 zakjes

SportsControl 2Win Lemon | 25 zakjes

*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 51,43

Jouw prijs: € 43,72

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Dorstlesser voor snelle opname van vocht, zouten en koolhydraten tijdens inspanningen. *

Details

Eigenschappen

SportsControl 2Win is een optimale drank om voor, tijdens en na inspanning op een doeltreffende manier water, koolhydraten (suikers) en elektrolyten op te nemen. De concentratie koolhydraten in SportsControl 2Win is van die aard dat de opname van vocht en suikers beide optimaal kunnen verlopen. De hoge zoutconcentratie (natrium) in SportsControl 2Win zorgt bovendien voor een optimale aanvulling van zout en water in het lichaam tijdens sporten. Daarom is SportsControl 2Win ook ideaal als sportdrank tijdens inspanningen in een warme omgeving die gepaard gaan met veel vochtverlies via zweten.

Actieve bestanddelen

Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid, tot een normaal energieleverend metabolisme en tot een normale werking van de spieren.

Gebruiksaanwijzing

SportsControl 2Win kan gebruikt worden om de vocht- en de koolhydraatreserve in het lichaam aan te vullen voor en tijdens inspanning om vochtverlies via zweten te compenseren en extra koolhydraten als brandstof op te nemen, alsook tijdens de recuperatieperiode na een inspanning om de vocht- en de koolhydraatreserves in het lichaam terug aan te vullen. Gezien het relatief lage caloriegehalte (280 kcal per liter) is deze sportdrank ook uitermate geschikt als drank tijdens algemene fitnesstraining in de context van fitheid en gezondheid.

 • Voor de inspanning:
  • Gebruik van ongeveer 1 dosis SportsControl 2Win tijdens de opwarming kan een positieve impact hebben op de uithoudingsprestatie.
 • Tijdens de inspanning:
  • Voor recreatieve sportactiviteiten met een duur van 1 à 2 uur of lichte fysieke activiteiten van langere duur: ongeveer één dosis SportsControl 2Win (= 35 gram koolhydraten) in 500 ml.
  • Voor een uithoudingssport in een eerder prestatiegerelateerde context, langer dan 90 min: ongeveer 2 dosissen van 500 ml (1 liter SportsControl 2Win bevat 70 gram koolhydraten) per uur inspanning.
 • Na de inspanning:
  • Na een inspanning van 1 à 2 uren in recreatieve context: 1 à 2 dosissen SportsControl 2Win tijdens het eerste uur na de inspanning.
  • Na maximale inspanningen van lange duur (afhankelijk van de duur en intensiteit): 1 tot 4 dosissen SportsControl 2Win gedurende de eerste 4 recuperatie-uren na de inspanning.

Ingrediënten

Maltodextrine, fructose, natriumchloride, kaliumchloride, aroma, magnesiumcitraat.

Veiligheidscontrole van je product: Track the safety of your batch

Extra informatie

SportsControl
Bekijk alle producten van SportsControl
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren