Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SportsControl O.R.S.4Sport Orange | 6 zakjes

SportsControl O.R.S.4Sport Orange | 6 zakjes

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 9,57

Jouw prijs: € 8,61

Beschikbaarheid

Momenteel niet beschikbaar
Advies

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Caloriearme orale rehydratatiedrank om het water- en elektrolytenevenwicht in het lichaam snel te herstellen. *

Details

Eigenschappen

SportsControl O.R.S.4Sport is een caloriearme orale rehydratatiedrank (O.R.S.). Deze sportdrank werd speciaal ontwikkeld om na een zware inspanning, resulterend in een belangrijke mate van dehydratatie door vochtverlies via zweten (daling lichaamsgewicht > 2%) , het water- en elektrolytenevenwicht in het lichaam snel te herstellen. Een liter SportsControl O.R.S.4Sport levert een totaal van 2,74 g elektrolyten (Na, K, Mg, Cl) waarvan 1,97 g 'zout' (natrium), gemengd met een kleine dosis glucose onder de vorm van maltodextrine. De combinatie van natrium en glucose stimuleert de opname van water ter hoogte van de dunne darm. SportsControl O.R.S.4Sport, opgelost in kraanwater of flessenwater, levert een hypotone orale rehydratatieoplossing op met een osmolaliteit van 225 mOsm/kg.

Veiligheidscontrole van je product

Track the safety of your batch

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksvriendelijke verpakking (zakje poeder voor 500 ml), maakt het erg makkelijk om zelfs zonder gebruik van bidons een groot volume gebruiksklare orale rehydratatieoplossing klaar te maken in een fles plat water à 1 liter (2 zakjes), 1,5 liter (3 zakjes) of 2 liter (4 zakjes).

Ingrediënten

Maltodextrine, natriumchloride, kaliumcitraat, natriumcitraat, magnesiumcitraat, acesulfaam K, aroma. Met suikers en zoetstof.

Extra informatie

SportsControl
Bekijk alle producten van SportsControl
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren