Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SportsControl WinErgy Citroen | 25 zakjes

SportsControl WinErgy Citroen | 25 zakjes

*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 73,10

Jouw prijs: € 62,14

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Energierijke sportdrank voor snelle opname van koolhydraten voor, tijdens en na inspanning. *

Details

Eigenschappen

SportsControl WinErgy is een 'energiedrank' die speciaal werd ontwikkeld om een optimale opname van koolhydraten (suikers) tijdens inspanning te verwezenlijken.

  • Energierijke sportdrank voor snelle opname van koolhydraten voor, tijdens en na inspanning.
  • Ideale sportdrank in een koude omgeving.
  • Verbetering van het uithoudingsvermogen.
  • Voorkomt spiervermoeidheid.
  • Ideale sportdrank voor 'oplading' van koolhydraten voor en na inspanning.

Veiligheidscontrole van je product

Track the safety of your batch

Gebruiksaanwijzing

Voor inspanning

Inname als 'tussendoortjes', d.w.z. buiten de gewone maaltijden, van 2 à 4 dosissen à 500 ml SportsControl WinErgy, al dan niet in combinatie met andere koolhydraatrijke producten uit het SportsControl gamma zoals SportsControl 2Win en dit gedurende 2 à 3 dagen voor een belangrijke uithoudingswedstrijd, kan in belangrijke mate bijdragen tot een verbetering van de prestatie.

Tijdens inspanning

1 dosis van 500 ml SportsControl WinErgy voor elke 40 à 80 min inspanning (1 dosis van 500 ml SportsControl WinErgy bevat 70 gram koolhydraten).

Na inspanning

Ondanks de inname van koolhydraten voor en/of tijdens inspanning, heeft het lichaam na een intensieve inspanning meestal behoefte aan extra koolhydraten, teneinde de lichaamseigen reserves terug op te bouwen. Bij voorkeur wordt onmiddellijk na de inspanning dan in eerste instantie een typische 'hersteldrank' gebruikt, d.w.z. SportsControl Recovery of SportsControl Recup Gold. Inname van extra koolhydraten via 1 à 2 dosissen SportsControl WinErgy tijdens de eerste 3 à 4 uren die daarop volgen, zal zorgen voor een verdere stimulering van de recuperatie. In geval van ernstige dehydratatie, is echter eerder gebruik van SportsControl O.R.S.4Sport in combinatie met SportsControl 2Win aanbevolen opdat tegelijk het herstel van de koolhydraat-, vocht-, en zoutbalans in het lichaam optimaal zou verlopen.

Ingrediënten

Maltodextrine, Fructose, Natrium chloride, Kalium chloride, Magnesium citraat, Aroma (citroen).

Bevat suikers.

Extra informatie

SportsControl
Bekijk alle producten van SportsControl
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren