Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Kamillosan Ocean Hyper | 20 ml

Kamillosan Ocean Hyper | 20 ml

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

Prijs

Adviesprijs: € 7,82

Jouw prijs: € 7,04

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Neusspray voor de dagelijkse neushygiëne. *

Details

Eigenschappen

Kamillosan® Ocean HYPER helpt om het neusslijmvlies vrij te houden in geval van rinitis, sinusitis, allergie, verkoudheid of irritatie door stof of milieuvervuiling. De neusspray kan gebruikt worden in geval van nasale irritaties die veroorzaakt worden door externe factoren te wijten aan milieuvervuiling. Dankzij de slijmverdunnende en beschermende werking helpt de spray de verstopte neus vrij te houden in geval van verkoudheid en rinitis, zelfs van allergische aard.

Actieve bestanddelen

Kamillosan® Ocean HYPER is een neusspray gemaakt op basis van een hypertonische zoutoplossing van natriumchloride 2,5% en Chamomilla recutita. De specifieke samenstelling helpt bij het beschermen en het behouden van de natuurlijke balans van de neusholte.

Gebruiksaanwijzing

2 tot 3 verstuivingen per neusgat, 3 tot 4 keer per dag, of meer indien nodig.

Aanbevelingen

Kamillosan® Ocean HYPER is een alternatief voor de neussprays met vaatvernauwende eigenschappen, omdat het gebruik ervan op lange termijn niet leidt tot verslaving of reboundeffect (heroptreden en verergering van de symptomen na stopzetting van de behandeling).

Extra informatie

Kamillosan
Bekijk alle producten van Kamillosan
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren