Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Alfa Energy | 60 capsules

Alfa Energy | 60 capsules

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 29,95

Jouw prijs: € 25,46

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement voor meer energie en kracht. *

Details

Eigenschappen

Vermoeidheid of energiegebrek ontstaat vaak ten gevolge van stress, onvoldoende of verstoorde nachtrust, reizen in verschillende tijdzones, periodes van intense werkzaamheden en/of sporten. Vaak uit vermoeidheid zich zowel fysiek als mentaal en gaat ze gepaard met een verzwakte weerstand, een verzwakte werking van hart- en bloedvaten, overgewicht, onbalans in je bloedsuikerspiegel of algemene prestatievermindering en een futloos gevoel. De ingrediënten van Alfa Energy voeden op een unieke en aanvullende manier het metabolisme en zorgen voor meer energie. Alfa Energy biedt daarom in gespannen tijden de nodige ondersteuning en versterkt de levenskracht.

 • De combinatie van 4 adaptogene kruiden (Siberische ginseng, Panax ginseng, maca tonic en maca pure) heeft een sterk stimulerende werking bij vermoeidheid. Adaptogenen zijn stoffen die het lichaam helpen met stresserende situaties om te gaan, om zo prestatie en vitaliteit te bevorderen.
 • Vitamine B6 activeert in het lichaam het aminozuur tyrosine voor de natuurlijke vorming van dopamine, nodig voor een normaal energieleverend metabolisme.
 • N-acetyl-L-tyrosine is de best opneembare vorm van tyrosine.
 • Pyridoxal-5’-fosfaat is de actieve en best opneembare vorm van vitamine B6.
 • Vrij van allergenen (glutenhoudende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

Actieve bestanddelen

 • Ginseng en maca vullen je energiereserves aan.
 • Acetyl-L-tyrosine en vitamine B6 voorzien je snel van energie.
 • Tyrosine helpt bij het behoud van mentale concentratie bij tijdelijke stress en is nodig voor een normale spierfunctie.

Gebruiksaanwijzing

Gedurende 1 maand, 1 à 2 vegetarische capsules per dag, in de ochtend of op de middag, op een nuchtere maag (minstens een halfuur voor of 2 uur na een maaltijd).

Aanbevelingen

 • Alfa Energy mag langer gebruikt worden dan 1 maand, aan dezelfde dosering, maar gedurende 5 dagen per week.
 • Het is niet raadzaam Alfa Energy ’s avonds in te nemen, omdat het je slaap zou kunnen verstoren.
 • Wanneer energiegebrek een gevolg is van stress, is het aan te raden Alfa Energy in de ochtend te combineren met Alfa Relax in de avond en Alfa Magnesium verdeeld over de dag in te nemen.
 • Rhodiola Rosea is een adaptogeen kruid dat bij uitputting en vermoeidheid een gunstige invloed heeft op de energie en het uithoudingsvermogen. Alfa Rhodiola Rosea kan samen gebruikt worden met Alfa Energy of het kan ook afwisselend gebruikt worden. Bijv.: een maand Alfa Energy en een maand Alfa Rhodiola Rosea.
 • Bij gebruik van schildklierhormonen, hyperthyreoïdie, gebruik van levodopa, hormonale kankers en gebruik van antidepressiva is het raadzaam vooraf je arts te raadplegen.

Ingrediënten

Per vegetarische capsule: N-acetyl-L-tyrosine 250 mg, Panax ginseng (15% ginsenosiden) 160 mg, Siberische ginseng (0,8% eleutherosiden) 100 mg, maca tonic 100 mg, maca pure (0,6% macamiden en macaene) 50 mg, vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat) 0,50 mg 36% RI.

Extra informatie

Productlijn Alfa
Vorm | Textuur Capsules
Nutrifarma
Bekijk alle producten van Nutrifarma
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren