Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Always Discreet Liners 3 | 22 stuks

Always Discreet Liners 3 | 22 stuks

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 3,49

Jouw prijs: € 2,79

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Dunne en flexibele inlegkruisjes voor licht urineverlies. *

Details

Eigenschappen

Wanneer je last hebt van licht urineverlies (enkele druppels), gebruik dan de inlegkruisjes van ALWAYS DISCREET. Ook al hebben de inlegkruisjes een dun design, ze houden vocht vast en neutraliseren geurtjes, zodat jij je de hele dag fris voelt en je geen zorgen hoeft te maken. De inlegkruisjes van ALWAYS DISCREET zijn speciaal gemaakt voor vrouwen en zijn ideaal voor een dagelijks fris gevoel.

  • Absorberende DualLock-kern: de superabsorberende DualLock-kern van ALWAYS DISCREET zet vocht om in gel, zodat je je urenlang fris voelt.
  • OdourLock-technologie: de OdourLock-technologie neutraliseert geurtjes onmiddellijk en continu voor een fris gevoel de hele dag lang.
  • Dun en flexibel: de inlegkruisjes zijn dun, flexibel en uiterst discreet. Zo kun je vol vertrouwen rondlopen zonder dat er iemand iets van merkt.

Extra informatie

Always
Bekijk alle producten van Always
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren