Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

AndroCell | 60 capsules

AndroCell | 60 capsules

  • medipim
  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 26,49

Jouw prijs: € 23,84

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat zorgt voor vitaliteit bij mannen. *

Details

Eigenschappen

AndroCell is een voedingssupplement dat zorgt voor vitaliteit bij mannen. Vaatproblemen en goedaardige prostaathyperplasie maken deel uit van de leeftijdsgebonden ongemakken.

Epidemiologie (wetenschap die zich bezighoudt met de gezondheid van de bevolking): bij mannen wordt goedaardige prostaathyperplasie meestal vastgesteld rond de leeftijd van 40 jaar. In 10 à 30% van de gevallen veroorzaakt goedaardige prostaathyperplasie een significante symptomatologie en in 10% van de gevallen leidt dit tot problemen voor het ledigen van de blaas.

Etiologie (studie van de oorzaken en/of factoren van de pathologie): het gaat hier heel waarschijnlijk om hormonale leeftijdsgebonden variaties. Er lijkt een wijziging te bestaan in de testosteron/dihydrotestosteronverhouding of in de androgeen/oestrogeenverhouding in het hypertrofische weefsel.

Gebruiksaanwijzing

  • 2 capsules per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten

Ingrediënten per capsule: Lijnzaadextract 250.00 mg, Sabalvruchtenextract (Sabal serrulata) 70.00 mg, Fosfatidylserine 35.00 mg, Vit. C (ascorbinezuur) 15.00 mg 19%*, Vit. E (D-alfatocoferolsuccinaat) 8.60 mg 72%*, Co-enzym Q10 7.50 mg, Vit. B6 (pyridoxine HCl) 0.50 mg 36%*, Foliumzuur 100.00 µg 50%*, Selenium (selenomethionine) 25.00 µg 45%*, Vit. D (cholecalciferol) 3.75 µg 75%*, Vit. B12 cyanocobalamine) 1.50 µg 60%*.

Hulpstoffen: Dicalciumfosfaat, gelatine, maltodextrine, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

*% RI = Referentie Inname (E.C.)

Extra informatie

Metagenics
Bekijk alle producten van Metagenics
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren