Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Antedia | 50 capsules

Antedia | 50 capsules

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 34,95

Jouw prijs: € 31,46

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement op basis van probiotica. *

Details

Eigenschappen

Antedia wordt aangeboden in gelules, verpakt in een blister. ledere gelule is gevuld met 250 mg poeder en bevat 5 miljard levende Saccharomyces boulardii kiemen bij fabricatie.

Antedia is alleen beschikbaar in de apotheek, in verpakkingen met 10, 20 of 50 gelules.

Antedia bevat een hoge concentratie aan Saccharomyces boulardii kiemen. Dit is een natuurlijk voorkomend microorganisme (een gist), dat deel uitmaakt van de probiotische klasse.

Gebruiksaanwijzing

2 gelules per dag. De gelules met een weinig water doorslikken.

Kinderen jonger dan 6 jaar :

  • Er wordt aangeraden de gelule te openen en de volledige inhoud van de gelule te mengen met een weinig vloeistof of met de voeding.

Voorzorgsmaatregelen :

  • Personen met een sterk afgezwakt afweersysteem moeten extra voorzichtig zijn en een arts raadplegen alvorens Saccharomyces boulardii ( ) te gebruiken. Het betreft ondermeer AIDS-patiënten, personen met kanker (vooral bij chemotherapie of radiotherapie), personen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan of personen die langdurig cortisone innemen.

Ingrediënten

Saccharomyces boulardii - Gelule : hypromellose - Antiklontermiddel : siliciumdioxyde. Netto gewicht van de gelule : 0,33g

Extra informatie

Will-Pharma
Bekijk alle producten van Will-Pharma
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren