Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Aperop | 14 x 15 ml

Aperop | 14 x 15 ml

  • medipim
* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 15,20

Jouw prijs: € 13,22

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het opwekken van de eetlust. *

Details

Eigenschappen

De ampul drinkbare APEROP stimuleert de geest en de waakzaamheid : het ijzer en het jodium die het bevat dragen bij tot de cognitieve functie en een normaal energetisch metabolisme. Het ijzer draagt vooral bij tot een vermindering van de vermoeidheid en het jodium tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel. De formule bevat ook koninginnengelei dat het immuunsysteem ondersteunt en enkele plantenextracten met gekende eigenschappen, zoals de bittere planten kina en bittere sinaasappel, die de eetlust stimuleren, kaneel, die bijdraagt tot het behoud van een gezonde spijsvertering, en ginseng, die de cognitieve functies en fysieke prestaties ondersteunt.

  • Bevat suiker.

Gebruiksaanwijzing

Telkens vóór de voornaamste maaltijd, één drinkampul gemengd in een glas water of fruitsap.

Aanbevelingen

  • De aanbevolen gebruiksaanwijzing loopt over de periode van een maand.
  • Het is aangeraden om eerst de ampul goed te schudden voor het openen.
  • Bewaren bij kamertemperatuur, in de originele verpakking beschut tegen het licht.

Ingrediënten

Water; verdikkingsmiddel: glycerol; suiker: sacharose; 2,3% schorsextract van kina (CINCHONA PUBESSENS, bron van kinine); 2,3% schorsextract van kaneel (LAURUS CINNAMOMUM, bron van calciumoxalaat); 1% schorsextract van sinaasappel (CITRUS AURANTIUM, bron van neohesperidine); 0,7% wortelextract van ginseng (PANAX GINSENG, bron van saponinen); koninginnebrij; ijzerlactaat; bewaarmiddel: natriumbenzoaat (E211); kaliumiodide.

Extra informatie

Sterop
Bekijk alle producten van Sterop
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren