Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Arkocaps Ginseng | 150 capsules

Arkocaps Ginseng | 150 capsules

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 56,00

Jouw prijs: € 42,00

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het stimuleren van de fysieke capaciteiten. *

Details

Eigenschappen

Arkocaps® Ginseng is een voedingssupplement speciaal geformuleerd voor personen die hun fysieke capaciteiten wensen te stimuleren. Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma de Arkocapsules® Ginseng speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van ARKOTOTUM® Intégral, waardoor 100% van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven.

Actieve bestanddelen

Ginseng (Panax ginseng) is een winterharde plant met een min of meer vertakte volumineuze, heldergele wortel die een antropomorf aspect kan hebben. We moeten wachten tot de plant minstens 6 jaar is alvorens de wortel ervan te oogsten. Zijn traditioneel gebruik in de fytotherapie, initieel voorbehouden aan de keizer en aan grote feodale bevelhebbers, dateert uit de Oudheid. Nu wordt ginseng hoofdzakelijk gebruikt voor zijn algemeen stimulerende werking op de lichamelijke en intellectuele prestaties. In China wordt ginseng nog gebruikt als mannelijk afrodisiacum.

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: 2 capsules 's morgens en 's middags in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Aanbevelingen

  • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en voor personen die een behandeling tegen diabetes volgen.
  • Als je bloedverdunners neemt, vraag dan advies aan je arts voor gebruik.
  • Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
  • Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
  • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Donker, droog en koel bewaren.

Ingrediënten

Per 4 capsules: 1560 mg poeder van ginsengwortel (Panax ginseng), bekomen door vriesdrogen, minimaal getitreerd aan 0,4% ginsenosiden Rb1 en Rg1. Omhulsel van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Productlijn Arkocaps
Vorm | Textuur Capsules
Arkopharma
Bekijk alle producten van Arkopharma
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren