Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Arkopharma Rhodiole | 45 capsules

promo Pharmamarket

Arkopharma Rhodiole | 45 capsules

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 11,05

Jouw prijs: € 8,29

Jouw voordeel: 25% (€ 2,76)

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

  • 25% korting tot en met 28 februari 2019!

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het verminderen van kortstondige stress. *

Details

Eigenschappen

Arkocaps® Rhodiole is een voedingssupplement speciaal geformuleerd voor personen die hun lichaam willen helpen om tijdelijke stress het hoofd te bieden door de relaxatie en de ontspanning te bevorderen. Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma de Arkocapsules® Rhodiole speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van ARKOTOTUM®, waardoor 100% van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven.

Actieve bestanddelen

Rhodiola is een winterharde plant die groeit op zanderige en droge gronden van rotsachtige hellingen en kliffen. Ze waardeert bijzonder de hoge bergen en de koude streken van Europa, Centraal-Azië en Noord-Amerika. Haar rijkdom bevindt zich in het ondergrondse plantendeel, de wortel, die een geraffineerde rozengeur verspreidt. De wortel van Rhodiola rosea wordt traditioneel gebruikt om de ontspanning te vergemakkelijken en het lichaam te helpen om tijdelijke stress het hoofd te bieden door de relaxatie te bevorderen. Zoals ginseng en eleutherococcus is rhodiola ook een zogenaamde "adaptogene" plant. Ze helpt het lichaam om zich gemakkelijker aan te passen aan verschillende situaties (examens, wedstrijden, sportevenementen etc.).

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar: 2 capsules 's morgens en 1 capsule 's middags in te nemen tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Aanbevelingen

  • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
  • Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
  • Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
  • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Donker, droog en koel bewaren.

Ingrediënten

Per 3 capsules: extract van de wortel van rhodiola (Rhodiola rosea) 576 mg, waarvan rosavines 17 mg en salidroside 6 mg. Vulstof: calciumfosfaat, cellulose. Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose. Kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Extra informatie

Productlijn Arkocaps
Vorm | Textuur Capsules
Arkopharma
Bekijk alle producten van Arkopharma
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren