Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Arterin Cardio Complex | 60 tabletten

Arterin Cardio Complex | 60 tabletten

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 24,95

Jouw prijs: € 19,46

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het controleren van het cholesterolgehalte en tot het behoud van een gezonde bloeddruk en bloedsuikerwaarden. *

Details

Eigenschappen

Hoge cholesterolwaarden komen vaak samen voor met een verhoogde bloeddruk en/of verhoogde bloedsuikerwaarden. Arterin® CARDIO COMPLEX is ontwikkeld voor mensen die hun cholesterol op een natuurlijke manier onder controle willen houden en tegelijk een gezonde bloeddruk en gezonde bloedsuikerwaarden willen behouden. Arterin® CARDIO COMPLEX is een voedingssupplement dat goed verdragen wordt en je cholesterol op een doeltreffende manier onder controle houdt. Arterin® CARDIO COMPLEX helpt bovendien bij het behouden van een gezonde bloeddruk en gezonde bloedsuikerwaarden en draagt bij tot het behoud van de gezondheid van het hart.

Actieve bestanddelen

Arterin® CARDIO COMPLEX bevat een unieke synergetische combinatie van monacoline K uit rodegistrijst, ABG10+® en speciaal geselecteerde mineralen:

 • Monacoline K uit rode rijst draagt bij tot het behoud van normale cholesterolspiegels bij een dagelijkse inname van 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® CARDIO COMPLEX garandeert de gestandaardiseerde monacoline K-concentratie. Bovendien is Arterin® CARDIO COMPLEX getest op de afwezigheid van citrinine-enaflatoxines.
 • ABG10+® is een uniek, gestandaardiseerd extract van Aged Black Garlic (knoflook) met antioxiderende eigenschappen. Het draagt eveneens bij tot het behoud van een gezond hart en normale cholesterolwaarden.
 • Kalium draagt bij tot het behoud van een normale bloeddruk.
 • Chroom draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.
 • Als antioxidant draagt selenium bij aan het beschermen van de cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruiksaanwijzing

2 tabletten per dag voor het slapengaan, bij voorkeur bij een maaltijd.

Aanbevelingen

 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 • Alleen voor volwassenen.
 • Bewaren buiten het bereik van jonge kinderen en op een koele en droge plaats.
 • Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.
 • Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines.
 • Raadpleeg uje arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
 • Niet aanbevolen om dit product tegelijk met pompelmoes te gebruiken (sap of fruit).
 • Raadpleeg in geval van twijfel je arts of apotheker.

Ingrediënten

Per 2 tablett­en: Vulstoffen (microkristallijne cellulose), Kaliumchloride, Kaliumcitraat (Kalium 300 mg = 15% R.I.), Droogextract van knoflook (Allium sativum L.) 250 mg, Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureus 5% monacoline K totaal = 10 mg), Antiklontermiddelen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, stearinezuur, siliciumdioxide, polyethyleenglycol), Stabilisator (mono- en diglyceriden van vetzuren), Glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Kleurstoffen (titaandioxide en rood ijzeroxide), Chroomchloride (Chroom 187,5 μg = 469% R.I.), Natriumseleniet (Selenium 55 μg = 100% R.I.).

Extra informatie

Arterin
Bekijk alle producten van Arterin
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren