Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Arterin Cardio Complex | 60 tabletten

promo Pharmamarket

Arterin Cardio Complex | 60 tabletten

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 24,95

Jouw prijs: € 19,46

Jouw voordeel: 22% (€ 5,49)

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

 • 22% korting tot en met 31 maart 2019!

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het behoud van een gezonde bloeddruk, gezonde bloedsuikerwaarden en de gezondheid van het hart. *

Details

Eigenschappen

Hoge cholesterolwaarden komen vaak samen voor met een verhoogde bloeddruk en/of verhoogde bloedsuikerwaarden. Arterin® CARDIO COMPLEX is ontwikkeld voor mensen die hun cholesterol op een natuurlijke manier onder controle willen houden en tegelijk een gezonde bloeddruk en gezonde bloedsuikerwaarden willen behouden. Arterin® CARDIO COMPLEX is een voedingssupplement dat goed verdragen wordt en je cholesterol op een doeltreffende manier onder controle houdt. Arterin® CARDIO COMPLEX helpt bovendien bij het behouden van een gezonde bloeddruk en gezonde bloedsuikerwaarden en draagt bij tot het behoud van de gezondheid van het hart.

Actieve bestanddelen

Arterin® CARDIO COMPLEX bevat een unieke synergetische combinatie van monacoline K uit rodegistrijst, ABG10+® en speciaal geselecteerde mineralen:

 • Monacoline K uit rode rijst draagt bij tot het behoud van normale cholesterolspiegels bij een dagelijkse inname van 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® CARDIO COMPLEX garandeert de gestandaardiseerde monacoline K-concentratie. Bovendien is Arterin® CARDIO COMPLEX getest op de afwezigheid van citrinine-enaflatoxines.
 • ABG10+® is een uniek, gestandaardiseerd extract van Aged Black Garlic (knoflook) met antioxiderende eigenschappen. Het draagt eveneens bij tot het behoud van een gezond hart en normale cholesterolwaarden.
 • Kalium draagt bij tot het behoud van een normale bloeddruk.
 • Chroom draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.
 • Als antioxidant draagt selenium bij aan het beschermen van de cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruiksaanwijzing

2 tabletten per dag voor het slapengaan, bij voorkeur bij een maaltijd.

Aanbevelingen

 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 • Alleen voor volwassenen.
 • Bewaren buiten het bereik van jonge kinderen en op een koele en droge plaats.
 • Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.
 • Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines.
 • Raadpleeg uje arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
 • Niet aanbevolen om dit product tegelijk met pompelmoes te gebruiken (sap of fruit).
 • Raadpleeg in geval van twijfel je arts of apotheker.

Ingrediënten

Per 2 tablett­en: Vulstoffen (microkristallijne cellulose), Kaliumchloride, Kaliumcitraat (Kalium 300 mg = 15% R.I.), Droogextract van knoflook (Allium sativum L.) 250 mg, Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureus 5% monacoline K totaal = 10 mg), Antiklontermiddelen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, stearinezuur, siliciumdioxide, polyethyleenglycol), Stabilisator (mono- en diglyceriden van vetzuren), Glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Kleurstoffen (titaandioxide en rood ijzeroxide), Chroomchloride (Chroom 187,5 μg = 469% R.I.), Natriumseleniet (Selenium 55 μg = 100% R.I.).

Extra informatie

Arterin
Bekijk alle producten van Arterin
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren