Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Arti-Sport | 120 tabletten

Arti-Sport | 120 tabletten

  • medipim
*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 48,40

Jouw prijs: € 43,56

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement ter ondersteuning van het gewrichtskraakbeen. *

Details

Eigenschappen

Arti-Sport is een voedingssupplement met een uiterst uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen dewelke het gewrichtskraakbeen en de prestaties ondersteunen. Arti-Sport houdt de gewrichten soepel en zorgt voor een optimale werking van gewrichten en spieren. Dankzij de toevoeging van hyaluronzuur wordt de gewrichtssmering geoptimaliseerd. De nodige vitaminen (E, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12 en vitamine M) werden toegevoegd en maken zo van Arti-Sport een uitzonderlijk hoogwaardig voedingssupplement. Arti-Sport® is aangewezen voor alle mensen die sport beoefenen en hun bewegingsstelsel optimaal willen verzorgen en ondersteunen.

Actieve bestanddelen

Glucosaminesulfaat 2 KCL is een kleine aminosaccharide die het kraakbeenmetabolisme ondersteunt. Het vormt een belangrijke bouwsteen voor onze chondrocyten (= kraakbeencellen). Bijgevolg ondersteunt glucosamine het behoud van kraakbeen en gewrichtsvocht. Glucosamine remt bijkomend de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen.

Chondroïtinesulfaat is een complex glycosaminoglycaan die in het gewrichtskraakbeen aanwezig is en een grote bijdrage levert aan het waterbindend vermogen van het kraakbeen. Deze molecule bevordert het schokdempend vermogen van het kraakbeen. Chondroitinesulfaat remt net als glucosamine de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen. Calcium en magnesium zijn noodzakelijk voor de opbouw van sterke botten en het samentrekken van spieren.

Harpagophytum procumbens ook wel duivelsklauw genoemd is een kruid met een krachtige verzachtende werking bij gewrichtskwalen.

Boswellia serrata is een natuurlijk extract gewonnen uit de hars van de Boswellia Serrata boom, ook wel Wierookboom genoemd met een sterk verzachtende werking bij stramme gewrichten.

Methylsulfonylmethaan (MSM) is een natuurlijke zwavelverbinding die in het lichaam voorkomt en een verzachtend effect heeft bij stramme gewrichten en stijve spieren. De lichaamseigen productie neemt af met de toenemende leeftijd.

Omega 3-vetzuren beperken niet alleen het risico op hartziekten maar verbeteren ook het cholesterol en verzachten ontstekingen bij gewrichtsproblemen.

Ascorbinezuur (Vit. C) speelt een cruciale rol bij de bescherming van de cellen (anti-oxidant), verhoogt de weerstand en is belangrijk bij herstel na ziekte.

Collageen type II is het hoofdeiwit van kraakbeen en is verantwoordelijk voor de sterkte en elasticiteit van het kraakbeen.

Hyaluronzuur is het hoofdbestanddeel van gewrichtsvocht en fungeert als smeermiddel bij alle gewrichtsbewegingen.

DL-α-tocoferolacetaat (Vit E) speelt een cruciale rol bij het behoud van gezonde lichaamscellen en dus ook onze kraakbeencellen. Het is een krachtig anti-oxidant dat meer energie geeft en zorgt voor een algemeen versterkend gevoel.

Nicotinamide (Vit. B3), calcium-pantothenaat (Vit. B5), riboflavine (Vit. B2), pyridoxine (Vit. B6), thiamine (Vit. B1), foliumzuur (Vit. M, B9 of B11) en cyanocobalamine (Vit. B12): Deze B vitamines zorgen voor een goede werking van ons metabolisme en zijn belangrijk voor de productie van energie. Ze zorgen tevens voor een optimale overdracht van zenuwprikkels.

Gebruiksaanwijzing

4 tabletten per dag innemen (2 ’s morgens en 2 ’s avonds). De tabletten worden best ingenomen met een glas water tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Extra informatie

Global Medics
Bekijk alle producten van Global Medics
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren