Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Avène Cicalfate Post-Acte Herstellende Emulsie | 40 ml

promo Pharmamarket

Avène Cicalfate Post-Acte Herstellende Emulsie | 40 ml

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 12,20

Jouw prijs: € 8,54

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

 • + GRATIS Thermaal water (50 ml) bij aankoop vanaf € 50 Avène-producten. Zolang de voorraad strekt.

Verzacht irritatie, roodheid en een verhit gevoel van de huid. *

Details

Eigenschappen

Een specifiek product om irritatie, roodheid en een verhit aanvoelende huid na oppervlakkige dermatologische ingrepen bij volwassenen te verzachten. Een lichte emulsie met een niet-vette en niet-plakkerige textuur die zich makkelijk laat aanbrengen, zelfs op de huid die geïrriteerd is als gevolg van een dermatologische ingreep. De formule blijft na het aanbrengen transparant. Zeer goed verdragen.

 • Herstellend: gemicroniseerd sucralfaat, een origineel bestanddeel dat het herstel van de epidermis bevordert.
 • Zuiverend: de combinatie van koper- en zinksulfaat beperkt het risico op bacteriën proliferatie.
 • Verzachtend: rijk aan thermaal water van Avène, dat heerlijk verzachtend en anti-irriterend werkt.

De herstellende Cicalfate Post-Acte emulsie is aangewezen voor de huid die na oppervlakkige dermatologische ingrepen (laser, peeling) geïrriteerd is.

In het kader van een monocentrisch onderzoek bij 50 proefpersonen (25 die een laserbehandeling hadden ondergaan, 25 die een peeling hadden ondergaan) werd de herstellende Cicalfate Post-Acte emulsie gedurende 7 dagen minstens tweemaal per dag aangebracht.

 • Er kon een significante afname van het verhitte gevoel worden vastgesteld van zodra het product werd aangebracht. Ook het branderig gevoel nam significant af vanaf dag 2. Verder kon worden vastgesteld dat het product meteen na de ingreep en gedurende de volledige duur van het onderzoek zeer goed verdragen wordt.
 • De formule van de herstellende Cicalfate Post-Acte emulsie werd ook door 30 patiënten vergeleken met een vergelijkbare marktreferentie. Cicalfate emulsie kreeg een betere score en dit niet enkel vanwege de cosmetische eigenschappen (niet plakkerig, niet vet), maar ook vanwege de doeltreffende werking (gekalmeerde en herstelde huid).

Samenstelling

 • Thermaal Water van Avène 73%
 • Sucralfaat 3%
 • Kopersulfaat 0,2%
 • Zinksulfaat 0,1%

Gebruiksaanwijzing

 1. Minstens tweemaal per dag op de gereinigde en droge huid aanbrengen.
 2. Meteen na de dermatologische ingreep en tot de huid volledig hersteld is.

Ingrediënten

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ETHYLHEXYL PALMITATE. CETEARYL ALCOHOL. TRIETHYLHEXANOIN. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE. GLYCERIN. CETEARYL GLUCOSIDE. DIMETHICONE. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. COPPER SULFATE. DISODIUM EDTA. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. SCLEROTIUM GUM. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHERYL ACETATE. WATER (AQUA). ZINC SULFATE.

Extra informatie

Productlijn Cicalfate
Avène
Bekijk alle producten van Avène
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren