Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Difrax Bijtjuweel | 1 stuk

promo Pharmamarket

Difrax Bijtjuweel | 1 stuk

  • medipim
  • medipim

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 10,99

Jouw prijs: € 8,79

Jouw voordeel: 20% (€ 2,20)

Beschikbaarheid

Interne voorraad
Op werkdagen voor 18u00 besteld, de volgende dag in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

  • 20% korting tot en met 31 december 2017, zolang de voorraad strekt.

Bijtring voor de ontwikkeling van de kaak. *

Details

Eigenschappen

Dit vrolijke bijtjuweel draagt bij aan de ontwikkeling van de kaak en verzorgt de mond. Het juweel bestaat uit verschillende onderdelen die losgehaald kunnen worden.
De Bloem ondersteunt de mondverzorging. De Libelle verandert van kleur als die gekoeld is en biedt verlichting bij het doorkomen van de eerste babytandjes. Het Hart verzacht het tandvlees. Om te koelen: leg de bijtring een half uur in de koelkast, niet in de vriezer. Gevuld met veilig, gesteriliseerd water.

  • Bijtring draagt bij aan ontwikkeling van de kaak en verzorgt de mond.
  • Makkelijk vast te houden door kleine kinderhanden.
  • Elementen zijn verwisselbaar.
  • PVC- en BPA-vrij.
  • Gevuld met veilig, gesteriliseerd water.

Beschikbaar in verschillende motieven. Het motief dat je ontvangt, kan afwijken van de foto. Indien je een specifiek design wenst, kan je op het einde van je bestelling je voorkeur ingeven bij "Opmerkingen". We bieden echter geen garantie dat we het design in voorraad hebben, er zal dan een ander design worden geleverd.

Extra informatie

Difrax
Bekijk alle producten van Difrax
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren

PharmaMarket