Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Imbium Beschermende Zalf | 45 g

Imbium Beschermende Zalf | 45 g

  • medipim

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 5,60

Jouw prijs: € 5,04

Jouw voordeel: 10% (€ 0,56)

Beschikbaarheid

Externe voorraad
Op werkdagen voor 16u00 besteld, de volgende dag in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Beschermende zalf voor de geïrriteerde huid met verzachtende bestanddelen. *

Details

Eigenschappen

Een dermopasta met beschermende, verzachtende en herstellende eigenschappen. Tevens werd gekozen voor een lanoline-vrije basis om eventuele mogelijke allergische reacties te vermijden. Imbium zalf beschermt en verzorgt de tere of geïrriteerde huid die onderhevig is aan druk, zoals bij bedlegerige personen of baby's.

Actieve bestanddelen

  • ZnO/talk - 30%: beschermend.
  • Camomille: verzachtend.
  • Tarwekiemolie-levertraanolie: herstellend.

Extra informatie

 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren

PharmaMarket