Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Difrax Handgreepfles 170 ml | 1 stuk

Difrax Handgreepfles 170 ml | 1 stuk

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 8,99

Jouw prijs: € 7,19

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Drinkfles die kinderen gemakkelijk kunnen vasthouden. *

Details

Eigenschappen

De handgreepfles is geschikt vanaf het moment dat je kindje rechtop kan zitten en graag zelf uit de babyfles wil drinken. Kinderen kunnen de fles gemakkelijk zelf vasthouden door de opening in het midden. Dat bevordert de ontwikkeling van de motoriek. Het Antikoliekventiel vermindert buikkrampjes.
In de bodem van de handgreepfles zit een uniek Antikoliekventiel. Dat voorkomt vacuüm zuigen en vermindert de kans op boeren, spugen en darmkrampjes. De flessenspeen heeft een zachte afwerking. Door de afschroefbare bodem is de babyfles makkelijk schoon te maken. Ontwikkeld door het medisch team van Difrax.

  • Antikoliekventiel vermindert buikkrampjes.
  • Gemakkelijk vast te houden door kinderhandjes.
  • Te gebruiken vanaf het moment dat je kindje rechtop kan zitten.

Beschikbaar in verschillende kleuren. De kleur die je ontvangt, kan afwijken van de foto. Indien je een specifieke kleur wenst, kan je op het einde van je bestelling je voorkeur ingeven bij "Opmerkingen". We bieden echter geen garantie dat we de kleur in voorraad hebben, er zal dan een andere kleur worden geleverd.

Extra informatie

Difrax
Bekijk alle producten van Difrax
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren