Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

BariNutrics NutriTotal | 14 porties

BariNutrics NutriTotal | 14 porties

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 34,99

Jouw prijs: € 31,49

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Bijvoeding voor na een gastric bypass. *

Details

Eigenschappen

BariNutrics® NutriTotal is een caloriearm poeder op basis van wei-eiwitisolaat, versterkt met 23 essentiële vitaminen en mineralen. 1 portie van deze “alles in 1”-poedermix bevat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen en 50% van de aanbevolen hoeveelheid eiwitten (nl. 30 gram). Je kunt BariNutrics® NutriTotal zowel vóór als na een gastric bypass gebruiken om eventuele tekorten aan vitaminen, mineralen én eiwitten aan te vullen.

  • 1 portie BariNutrics® NutriTotal komt overeen met 1 kauwtablet of portie BariNutrics® Multi, 2 kauwtabletten BariNutrics® Calciumcitraat en 1,5 portie BariNutrics® Whey.
  • Vanillesmaak.
  • Glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing

  • 1 portie per dag.
  • Los 1 portie (= 3 maatlepels) op in 300 ml water of magere melk.

Aanbevelingen

BariNutrics Multi kan eenvoudig aan verschillende gerechten worden toegevoegd. Je vindt de recepten op de website van BariNutrics.

Extra informatie

Metagenics
Bekijk alle producten van Metagenics
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren