Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Baxter Hartmann + Glucose 5% Viaflo | 500 ml

Baxter Hartmann + Glucose 5% Viaflo | 500 ml

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 6,25

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Oplossing voor infusie voor de behandeling van waterverlies uit het lichaam en verlies van chemicaliën. *

Details

Eigenschappen

Hartmann + Glucose 5% Viaflo is een oplossing van suiker (glucose), natriumchloride, kaliumchloride, calciumchloridedihydraat en natriumlactaat in water. Glucose is een van de energiebronnen van het lichaam. Deze oplossing voor infusie levert 200 kilocalorieën per liter. Natrium, kalium, calcium, chloride en lactaat zijn chemische bestanddelen (elektrolyten) die zich in het bloed bevinden. Hartmann + Glucose 5% Viaflo wordt gebruikt als een bron van koolhydraten (suiker) voor de behandeling van waterverlies uit het lichaam en verlies van chemicaliën (bijvoorbeeld als gevolg van hevig zweten of nierfunctiestoornissen), om je te behandelen in geval van laag bloedvolume in de bloedvaten (hypovolemie) of lage bloeddruk (hypotensie) of bij metabole acidose (verzuring van het bloed).

Extra informatie

Baxter
Bekijk alle producten van Baxter