Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Baxter NaCl 0,9% + Glucose 5% Viaflo | 500 ml

Baxter NaCl 0,9% + Glucose 5% Viaflo | 500 ml

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 5,82

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Oplossing voor infusie als een bron van koolhydraten en voor de behandeling van natriumdepletie. *

Details

Eigenschappen

NaCl 0,9% + Glucose 5% Viaflo is een oplossing van glucose (suiker) en natriumchloride in water. Glucose is een van de energiebronnen van het lichaam. Deze oplossing voor infusie levert 200 kilocalorieën per liter. Natrium en chloride zijn chemische bestanddelen die zich in het bloed bevinden. NaCl 0,9% + Glucose 5% Viaflo wordt gebruikt als een bron van koolhydraten (suiker), voor de behandeling van natriumdepletie (natriumverlies uit het bloed en lichaam), voor de behandeling van extracellulaire dehydratie (waterverlies uit het lichaam na bijvoorbeeld ziek geweest te zijn of diarree gehad te hebben) of om je te behandelen als je lijdt aan hypovolemie (laag bloedvolume in de bloedvaten).

Extra informatie

Baxter
Bekijk alle producten van Baxter