Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

BioSil | 30 ml

BioSil | 30 ml

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 29,95

Jouw prijs: € 23,96

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat lichaamscellen stimuleert om lichaamseigen collageen aan te maken. *

Details

Eigenschappen

Wetenschappers hebben altijd gezocht naar manieren om het uitzicht van huid, haar en nagels te verbeteren en het verouderingsproces tegen te gaan en dat zonder plastische chirurgie. Een belangrijke doorbraak is er gekomen met de ontdekking van Biosil® ch-OSA®, Advanced Collagen Generator® door het Belgisch farmaceutisch bedrijf Biominerals. Het is belangrijk te melden dat Biosil® geen collageen supplement is, maar is een gepatenteerd complex van cholinegestabiliseerd orthosiliciumzuur dat lichaamscellen (fibroblasten en osteoblasten) stimuleert om lichaamseigen collageen aan te maken. Dat is een groot verschil met collageensupplementen (vnl. van varken of koe) die na inname eigenlijk gewoon afgebroken worden tot aminozuren, omdat ze als voeding aangezien wordt. Vermits de biosynthese van collageen met het ouder worden afneemt door een verminderde enzymatische activiteit, is het nodig om die enzymen te stimuleren. Aminozuren stimuleren de enzymen die nodig zijn voor de aanmaak van lichaamseigen collageen niet, ch-OSA doet dat wel. Naast de aanmaak van lichaamseigen collageen heeft dit complex ook een effect op de productie van twee andere proteïnen, met name keratine en elastine, ook wel de schoonheidseiwitten genoemd.

Actieve bestanddelen

Het ch-OSA® Complex neutraliseert homocysteïne die een denaturerend effect heeft op collageen. Zo stimuleert choline niet enkel de biosynthese van collageen, maar ze beschermt ook het aanwezige collageen tegen denaturatie. Daarnaast vervult het cholinecomponent in het complex een transportfunctie, waardoor het ch-OSA® Complex makkelijker de cellen binnendringt. Het complex heeft dus een 3-voudige werking:

  • Stimuleert de lichaamscellen tot verhoogde productie collageen.
  • Beschermt het nieuw gevormd en bestaand collageen.
  • Speelt een rol in de aanmaak van keratine en elastine.

Gebruiksaanwijzing

2 keer 5 druppels per dag.

Extra informatie

BioSil (Adephar)
Bekijk alle producten van BioSil (Adephar)
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren