Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Blog


Vertrek jij binnenkort op wintersport? Zorg dat je goed voorbereid bent tegen skiblessures!

Ben jij een van die tienduizenden Nederlanders en Belgen die ieder jaar weer naar de bergen trekken voor een weekje wintersport? Wij wensen je alvast veel plezier, maar blijf wel voorzichtig! Ieder jaar hoor je wel weer dat er skiërs of snowboarders vallen en een pijnlijke blessure oplopen, van spierpijn tot een knieblessure. Je online apotheker stuurt je graag goed voorbereid op reis.

Lees meer

Een nieuw jaar, een nieuwe jij? Begin het nieuwe jaar goed door je lichaam eens goed te ontgiften!

Tijdens de feestdagen laten we ons graag allemaal gaan en genieten we volop. Voor velen is het begin van het nieuwe jaar dan ook de ideale gelegenheid om hun gezondheid eens goed onder de loep te nemen. Wordt het tijd om wat af te vallen, wat gezonder te leven of eens flink te "detoxen"? Ontdek de tips van je online apotheker om je lichaam te ontgiften en help je goede voornemens zo een handje voor een gezond nieuwjaar!

Lees meer

Laat je leven niet beïnvloeden door een koortslip! Ontdek onze tips tegen die vervelende blaasjes!

Ken je dat vervelende, jeukende gevoel op je lip? Je weet al dat je vandaag of morgen een vervelend koortsblaasje hebt. En een koortslip is niet alleen pijnlijk en vervelend, hij is ook nog eens allesbehalve esthetisch. En als je eenmaal besmet bent, dan zit je er voor de rest van je leven aan vast. Ontdek de tips van je online apotheker om het leed te verzachten!

Lees meer

Gekloofde hielen of pijnlijke, droge voeten? Ontdek onze tips om je voeten wat rust te gunnen

Je voeten zijn heel de dag voor je in de weer en toch worden ze maar al te vaak verwaarloosd. Hoewel je voeten van nature een dikkere huid hebben, is die huid niet minder gevoelig. Als ze slecht gehydrateerd wordt en geïrriteerd is, kan ze uitdrogen of beschadigd raken. Ontdek daarom samen met je online apotheker de ideale voetverzorging voor jouw pijnlijke voeten en gekloofde hielen!

Lees meer

Ruwe ellebogen of droge handen? Ureum to the rescue!

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft dus een goede verzorging nodig. Maar op sommige plekken krijgt je huid meer te verduren dan op andere. Zo kan de huid van je handen, je knokkels en je ellebogen nogal snel ruw en droog aanvoelen. Met de juiste verzorging houd je je huid soepel en gezond. Ontdek samen met je online apotheker de wonderen van ureum!

Lees meer

De huid van je handen is dunner dan de rest van je lichaamshuid en heeft ook geen beschermende talgklieren. Daardoor zijn je handen veel gevoeliger voor droge huid, irritaties, roodheid en kloven. En zeker in de winter, met de wind, de neerslag en de koude temperaturen, hebben je handen het zwaar te verduren. Verwen ze daarom met de tips van je online apotheker voor de beste winterse manicure!

Lees meer

De dag na het kerstdiner en je hebt last van maagpijn? Breng je maag tot rust met onze tips!

Nu dat we allemaal samen hebben genoten van het kerstdiner, kijken we alweer uit naar de volgende feestelijke gelegenheid, oud en nieuw. Maar de kans bestaat dat ook dit jaar je ogen tijdens het kerstdiner weer groter waren dan je maag en dat je de dag nadien met maagpijn achterblijft. Je online apotheker geeft je graag een paar tips om je maag weer op de rails te krijgen.

Lees meer

De tips van je online apotheker tegen een droge huid

Eerder deze week gaven we je al een paar tips om de gevoelige huid van je lippen te beschermen tegen de wind en de winterse kou, maar niet alleen je lippen krijgen het zwaar te verduren in de winter. Als je last hebt van een trekkerige, geïrriteerde of droge huid, dan wordt dat gevoel in de winter vaak nog erger. Je online apotheker geeft je graag een paar tips om je droge huid te verzorgen.

Lees meer

Gebarsten of droge lippen? Wij laten je weer glimlachen!

In de winter krijgt je lichaam veel te verduren en zeker de gevoelige huid van je lippen ziet extra af door de wind, de kou en de winterse neerslag. Gebarsten of droge lippen zijn dus ook nooit ver weg. Bescherm je lippen tegen de grillen van de donkerste maanden van het jaar met de tips van je online apotheker.

Lees meer

Royaal tafelen tijdens de feestdagen? Dit is waarom je beter iets minder eet en drinkt!

De feestdagen zijn voor de meesten onder ons synoniem met gezellig tafelen met vrienden en familie. En meestal beperkt dat zich niet tot kerstavond en eerste of tweede kerstdag. Een hele reeks nieuwjaarsrecepties, op het werk, bij de schoonfamilie en bij de vereniging, staan garant voor gezelligheid en volop eten en drinken. Maar het ene eet- en drinkfestijn na het andere kan redelijk zwaar zijn voor je lichaam. Je online apotheker geeft je graag wat tips om het einde van het jaar in stijl af te sluiten.

Lees meer

Heb jij binnenkort examens? Hervind je focus dankzij omega 3!

Terwijl de meesten onder ons al volop aan het voorbereiden zijn voor de feestdagen en het nieuwe jaar, begint bij de meeste studenten zo langzaamaan de examenstress meer en meer de overhand te krijgen. Of je nu net voor of net na de kerstvakantie examens hebt, zeker tijdens de korte en donkere laatste dagen van het jaar kun je wel een duwtje in de rug gebruiken. Omega 3-vetzuren geven je geheugen een boost en helpen je geconcentreerd te blijven tijdens het studeren. Ontdek het samen met je online apotheker.

Lees meer

Hoesten: verschillende soorten hoest en wat kun je ertegen doen?

Hoesten is de normaalste zaak van de wereld, bijvoorbeeld als je verkouden bent, als je je verslikt of als je rook inademt. Maar waarom hoesten we nu eigenlijk en wat gebeurt er dan precies? En wat kun je doen om hoesten tegen te gaan? En is hoestdrank eigenlijk wel nodig? Je online apotheker geeft je graag een antwoord op al die vragen en meer.

Lees meer

Broccoli: de ultieme beauty- en superfood!

Toen je jong was, vond je het waarschijnlijk een van de vieste groenten die je moeder maar op tafel kon zetten: broccoli. En zelfs veel volwassenen kiezen liever iets anders wanneer ze door de groenteafdeling wandelen. Maar toch zet je broccoli in het vervolg beter bovenaan je boodschappenlijstje. Want niet alleen kun je er heerlijk mee combineren, broccoli is ook een heuse superfood die boordevol vitamines en mineralen zit. Ontdek samen met je online apotheker de wonderen van broccoli!

Lees meer

Een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer in huis met een verstuiver voor essentiële oliën!

We maken het tijdens deze korte, donkere dagen rond de jaarwisseling graag knus en gezellig in huis. Lekker voor de openhaard, een mooi versierde kerstboom en volop vrienden en familie over de vloer tijdens de feestdagen. Steek jij dan 's avonds ook graag een paar (geur)kaarsen aan, verspreid door het huis? Dan hebben we wellicht een interessant alternatief voor je. Ontdek samen met je online apotheker de weldaden van een verstuiver voor essentiële oliën!

Lees meer

Urineverlies bij mannen komt minder vaak voor, maar toch krijgt een op de vier mannen er mee te maken. Ontdek de tips van je online apotheker!

Een klein ongelukje overkomt ons allemaal weleens, bijvoorbeeld als je gehaast bent. Maar als je structureel last hebt van urineverlies of nadruppelen, kan dat erg vervelend zijn. Urineverlies komt minder vaak voor bij mannen dan bij vrouwen van dezelfde leeftijd, maar toch krijgt een op de vier mannen er mee te maken. Je online apotheker geeft je graag wat tips om ongewenst urineverlies tegen te gaan.

Lees meer

Sporten in de winter: een leuke en gezonde manier om je weerstand te verhogen!

Een echte sportieveling is het hele jaar door actief, weer of geen weer! En juist in de winter is sporten extra belangrijk. Zo helpt het je weerstand te verhogen, helpt het tegen een winterdip en helpt het de extra calorieën van die zware winterkost te verbranden. Ontdek waarom sporten in de winter juist extra goed voelt dankzij de tips van je online apotheker!

Lees meer

1 december = Wereldaidsdag! Goed geïnformeerd over aids en andere soa's!

Het aantal gediagnosticeerde soa's neemt ieder jaar toe, maar toch zijn veel mensen nog altijd onvoldoende geïnformeerd over aids en andere soa's. Op Wereldaidsdag, elk jaar op 1 december, staan we stil bij de gevolgen van aids en roepen we op tot meer solidariteit. Want alleen door mensen goed te informeren kunnen we de verspreiding van aids en andere soa's stoppen. Je online apotheker legt uit.

Lees meer

Goed voorbereid de winter in dankzij fytotherapie!

Je vertrekt 's ochtends in het donker naar je werk en wanneer je 's avonds thuiskomt, is het alweer donker, het regent buiten en de temperaturen komen nog maar nauwelijks boven het vriespunt … De herfst is in volle gang en de winter staat voor de deur. Zoek je een doeltreffende, maar vooral natuurlijke manier om je immuniteit een boost te geven deze winter? Ontdek samen met je online apotheker de wonderen van fytotherapie!

Lees meer

Last van rode of droge ogen in de winter? Gun jezelf verlichting!

Koude, neerslag, droge lucht... in de winter krijgen we nogal wat te verduren. En dat voel je ook aan je ogen. Heb jij in de winter vaak last van droge ogen of rode ogen die branderig aanvoelen? Dat kan erg lastig zijn, zeker als je contactlenzen draagt. Ben je op zoek naar verlichting voor je droge of gevoelige ogen? Ontdek de tips van je online apotheker.

Lees meer

Voorkom diabetes type 2 met je online apotheker

8,8% van de wereldbevolking lijdt aan diabetes! Dat is een duizelingwekkend aantal en ieder jaar komen er meer patiënten bij. De meest voorkomende vorm van diabetes is diabetes type 2. En als je eenmaal diabetes type 2 hebt, kom je er niet meer van af. Maar gelukkig is diabetes wel te voorkomen met een paar kleine aanpassingen aan je levensstijl. Je online apotheker neemt je mee.

Lees meer

Een mooi litteken is een litteken dat je vergeet!

Het overkomt ons allemaal weleens, een snijwondje of een brandwond of je valt ongelukkig, het resultaat: een vervelend litteken. En hoewel een litteken meestal weer snel geneest en zo goed als volledig verdwijnt, kan het ook gebeuren dat het littekenweefsel verkleurt of niet goed herstelt en je achterblijft met een blijvend litteken. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Tips van je online apotheker tegen een prikkelbare darm

Een prikkelbare darm of irritable bowel syndrome is een onschuldige, maar erg vervelende aandoening die gepaard gaat met buikpijn en problemen met de stoelgang. Maar met een paar eenvoudige aanpassingen kun je jezelf veel ongemakken besparen. Ontdek de tips van je online apotheker!

Lees meer

Keelpijn of heesheid? Laat je winter er niet door verpesten!

We kunnen het niet langer ontkennen ... Afgelopen weekend hebben we de klok alweer verzet naar de wintertijd en het weer wordt langzaam maar zeker steeds slechter. En dat zal je lichaam ook geweten hebben. Een winterkwaal waar velen onder ons ook dit jaar weer last van zullen hebben is keelpijn en heesheid. Je online apotheker legt uit en geeft je graag wat tips.

Lees meer

Griep voorkomen? Ja, het kan!

In onze vorige blog gaven we je al wat tips over een goed gebruik van neussprays en om je verkoudheid te verlichten, deze keer geven we je ook graag wat tips om griep en een verkoudheid te voorkomen. Want alle vallende bladeren, herfstkleuren en sneeuwmannen zijn leuk, maar met een stevige verkoudheid of griep kun je er moeilijk van genieten. Dankzij de tips van je online apotheker kom jij gezond en wel de winter door.

Lees meer

Last van een verkoudheid? Volg onze tips voor een goed gebruik van neussprays

Het najaar is traditioneel het jaargetijde van de verkoudheid en de verstopte neus. En hoewel ze allebei vervelend zijn, duren ze gelukkig meestal niet lang. Een neusspray helpt de symptomen van een verkoudheid en een verstopte neus aanzienlijk te verminderen, maar aan een verkeerd gebruik van neussprays zitten ook de nodige gevaren. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Migraine: helaas niet te genezen, gelukkig wel te voorkomen!

Migraine is een vervelende aandoening die niet te genezen is, maar gelukkig wel redelijk goed te voorkomen. Door je gewoontes en je dieet goed in de gaten te houden, kun je de uitlokkende factoren leren kennen en herkennen en kun je zo je migraineaanvallen zo veel mogelijk proberen te voorkomen. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Tijd om te ontzuren? Ga voor een gezonde zuur-basebalans!

Onze huidige westerse eetgewoonten zijn vaak niet per se de meest gezonde. Een belangrijk en niet te onderschatten probleem is het feit dat onze voeding vaak te zuur is en ons bloed "verzuurt". Voor het goed functioneren van ons lichaam is het erg belangrijk om de zuurgraad van het bloed binnen zeer nauwe grenzen te houden. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over je zuur-base-evenwicht en de gevaren van een verstoorde balans.

Lees meer

De immuniteit van je kinderen stimuleren: maak ze bestand tegen de winter!æ

De winter staat alweer voor de deur. En hoewel de winter veel moois met zich meebrengt, is de winter ook een periode van een verzwakte weerstand en verkoudheden. En dat is voor je kinderen zeker niet anders. Ben je op zoek naar een manier om de immuniteit van je kinderen te verhogen en ze zo te beschermen tegen de winter? Ontdek de tips van je online apotheker.

Lees meer

Een erectiestoornis, een klein ongemak of voorbode van iets ergers?

Het is een van de weinige taboes in onze maatschappij waar nog altijd maar weinig over gesproken wordt: een erectiestoornis of impotentie. En naast de voor de hand liggende ongemakken van een erectiestoornis heeft recent onderzoek aangetoond dat er een verband kan zijn tussen erectiele disfunctie en bepaalde cardiovasculaire aandoeningen. Je online apotheker geeft je graag wat meer uitleg.

Lees meer

Ontdek onze tips voor aromatherapie en essentiële oliën tijdens de zwangerschap

Zwanger zijn en een kindje krijgen is voor veel vrouwen het mooiste wat ze ooit kan overkomen. Maar zwanger zijn vergt een hoop van je, mentaal, maar ook lichamelijk. Denk bijvoorbeeld aan misselijkheid, hoofdpijn of striemen. Veel zwangere vrouwen kiezen voor natuurlijke alternatieven, zoals aromatherapie en essentiële oliën. Ontdek de tips van je online apotheker.

Lees meer

Zelf vegetariër, dus je hond of je kat ook? Een goed idee of niet?

Het vegetarisme is de laatste jaren aan een heuse opmars bezig. En wat je beweegredenen ook zijn om vegetarisch te eten, het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij je eigen keuzes. Maar als je zelf vegetariër bent, mag je je huisdieren dan ook vegetarisch laten eten? Is het een goed idee om je hond of je kat geen vlees te geven? Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Hoewel obesitas een echte welvaartsziekte is en we regelmatig horen over de gevaren van overgewicht, brengt het tegenovergestelde ook de nodige gezondheidsproblemen met zich mee. Gewicht winnen kan dan ook een heuse opgave zijn voor hen die te mager zijn. Ben jij te mager, maar wat je ook probeert, je wint maar geen gewicht? Je online apotheker geeft je graag een paar tips om ondergewicht tegen te gaan.

Lees meer

29 september: Internationale Dag van het Hart …... Gezond eten voor een gezond hart!

Vrijdag 29 september 2017 is de Internationale Dag van het Hart. Gezond eten zou dé manier zijn om hart- en vaatziekten te voorkomen, daarom geeft je online apotheker je graag een overzicht van welke voedingsmiddelen een gunstig effect hebben op ons hart en onze bloedvaten en welke je juist zou moeten vermijden.

Lees meer

Gezond eten en voldoende bewegen, ontdek de nieuwe voedingsdriehoek!

Gezond eten: wat is dat nu precies? De actieve voedingsdriehoek helpt je aan de hand van alle huidige wetenschappelijke kennis over gezonde voeding een bewuste en gezonde keuze te maken. Het resultaat is een realistisch model dat perfect past in onze eetcultuur en dat handvatten geeft om duurzamere keuzes te maken. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over de nieuwe actieve voedingsdriehoek.

Lees meer

Ben je constant moe of uitgeput? Ontdek onze tips tegen chronische vermoeidheid!

Iedereen voelt zich weleens moe. Meestal gaat vermoeidheid over door te rusten, maar als die vermoeidheid lang aansleept, kan dat een ernstig gezondheidsprobleem worden dat vaak ten onrechte wordt geminimaliseerd. We spreken dan van het zogenaamde chronischevermoeidheidssyndroom. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg en tips.

Lees meer

Je online apotheker helpt je een hoge bloeddruk tegen te gaan

Een gezond dieet en een gezonde levensstijl zijn altijd een goed idee, maar als je last hebt van een hoge bloeddruk, dan is het zeker belangrijk om op je voeding te letten. Maar toch blijkt slechts een klein deel van de mensen met een hoge bloeddruk op hun voeding te letten. Maar wat zijn nu eigenlijk de boosdoeners en wat moet je juist wel eten? Je online apotheker helpt je graag bij je voedingsaanpak!

Lees meer

De morning-afterpil bij je online apotheker

Ongelukken gebeuren, maar weet jij wat je moet doen nadat je onveilige seks hebt gehad? Of misschien ben je vergeten de pil te nemen of is het condoom gescheurd … Of is het gewoonweg niet het juiste moment in je leven om zwanger te worden? Wat is het risico dat je loopt om zwanger te worden en wat kun je doen? Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over de morning-afterpil.

Lees meer

Je BMI en andere factoren voor obesitas

Rond en gezond? Of liever een maatje minder? We worden op televisie en op social media voortdurend bestookt met beelden van graatmagere modellen op de catwalk en de discussie over of dat nog wel gezond is, is al langere tijd aan de gang. Bovendien zijn je gewicht en je tailleomtrek niet de enige bepalende factoren of je al dan niet gezond zou zijn. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over je BMI en overgewicht.

Lees meer

De gelaatsverzorging van Darphin, een zintuiglijke beleving

Darphin, opgericht in 1958 door kinesitherapeut en cosmetoloog Pierre Darphin, combineert botanische ingrediënten met innovatieve technologieën, professionele expertise en gespecialiseerde zintuiglijke technieken. Pierre Darphin tilde de cosmetische gelaatsverzorging tot een hoger niveau dankzij zijn hoge eisen, nauwgezette zorg en exclusieve formules. Wij waren dank ook heel benieuwd en gingen zonder enige twijfel in op hun uitnodiging voor een echte gelaatsbehandeling van Darphin.

Lees meer

Terug naar school met je online apotheker!

Een nieuw schooljaar en misschien zelfs een andere school en nieuwe klasgenootjes kunnen een stresserende situatie zijn voor veel kinderen. Zijn jouw kinderen zenuwachtig om weer terug naar school te gaan? Geef ze een duwtje in de rug met homeopathie en magnesium. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg!

Lees meer

Moedermelk of poedermelk, borstvoeding of niet?

Je hoort het nagenoeg overal: borstvoeding is de beste voeding voor jouw pasgeboren baby. Maar wat als je geen borstvoeding kan of wil geven? Wat zijn nu echt de nadelen aan poedermelk ten opzichte van moedermelk? Je online apotheker legt het graag uit!

Lees meer

Last van lactose-intolerantie? Geniet weer van al het goede van zuivel dankzij je online apotheker!

Een lekker glas koude melk, wat melk in de koffie of wat kaas of yoghurt na de maaltijd … allemaal erg lekker en het lijkt ook vanzelfsprekend, maar als jij behoort tot de 10 à 20% van de westerse bevolking die lijdt aan lactose-intolerantie, dan kan zoiets eenvoudigs als een glas melk al grote gevolgen hebben. Maar met een beetje hulp kan ook jij weer genieten van de "witte motor". Je online apotheker neemt je mee in de wereld van lactose-intolerantie.

Lees meer

50-plus? Menopauze? Leer goed omgaan met de veranderingen van je lichaam!

50-plus, de menopauze …… het zijn zaken waar we allemaal mee te maken krijgen. De jaren tussen je 50e en je 60e verjaardag zijn een kantelpunt in je leven dat gepaard gaat met een aantal fysiologische veranderingen. Maar met een paar kleine aanpassingen en een beetje wilskracht hoef jij daar gelukkig niet al te veel last van te hebben. Je online apotheker legt uit!

Lees meer

Jouw hond en zijn gebit: van hondensnoepjes tot hondentandpasta!

Net zoals jij zelf iedere dag je tanden poetst, heeft ook het gebit van jouw favoriete viervoeter iedere dag aandacht nodig. Maar om de tanden van jouw hond goed te kunnen poetsen, moet je weten hoe je eraan begint en welke producten geschikt zijn voor hem of haar. Je online apotheker geeft je graag wat meer uitleg!

Lees meer

De perfecte huidverzorging met de goede bacteriën van YUN

Als we aan bacteriën denken, dan denken we in eerste instantie waarschijnlijk aan vuil en ziekteverwekkers. Maar bacteriën betekenen zo veel meer voor ons lichaam dan dat en zonder onze "goede bacteriën" zouden we het ook niet lang volhouden. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over je huid en haar bacteriën en stelt je ook graag het nieuwe merk YUN Probiotherapy voor.

Lees meer

Hou je gezondheid nauwlettend in de gaten met de juiste gezondheidsapp!

We worden met z'n allen steeds meer mobiel. Zo kun je tegenwoordig niet alleen overal ter wereld online shoppen of je bankzaken regelen, maar kun je ook je gezondheid in de gaten houden. Met de juiste gezondheidsapp kun je bijvoorbeeld eenvoudig je bloedsuikerwaarden of je zwangerschap op de voet volgen. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Aromatherapie: een beauty treatment voor je gezicht, je haar en je lichaam!

Als we aan aromatherapie denken, dan denken we al snel aan het gebruik van geuren om bijvoorbeeld tot rust te komen of beter te kunnen slapen. Maar essentiële oliën bieden ons nog zo veel meer en kunnen bijvoorbeeld ook perfect dienen voor jouw volgende beauty treatment. Je online apotheker neemt je graag mee in de wondere wereld van de aromatherapie.

Lees meer

Last van een geïrriteerde of jeukende hoofdhuid? Vind verlichting dankzij je online apotheker

Zit jij regelmatig met je handen in je haar? Maar dan niet per se omdat je zorgen of stress hebt, maar omdat je hoofdhuid jeukt, droog is of schilfert? Een droge en jeukende hoofdhuid is storend, irritant en veroorzaakt vaak ongemakken. Je online apotheker brengt je graag wat verzachting.

Lees meer

Ben jij vegetariër of veganist? Let op voor vitamine- of mineralentekorten!

Het vegetarisme is de laatste jaren aan een heuse opmars bezig. En of je nu vegetariër of veganist bent uit gezondheidsoverwegingen, uit milieuoverwegingen of omwille van het dierenwelzijn, let er wel op dat je zelf ook nog genoeg van de belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Je online apotheker heeft een paar tips voor je!

Lees meer

Ga overmatig zweten tegen met de tips van je online apotheker!

We kennen allemaal dat goede gevoel dat je krijgt na een uurtje intensief sporten en lekker zweten! Bovendien helpt zweten je lichaamstemperatuur te controleren wanneer je het te warm krijgt. Maar overmatig zweten kan je leven behoorlijk verpesten. Overmatig zweten kan leiden tot gênante situaties en je sociale leven kan eronder lijden. Dankzij de tips van je online apotheker krijg jij jouw transpiratie weer onder controle!

Lees meer

Een slechte adem? Snel verholpen dankzij Shur!

Een slechte adem kan verschillende oorzaken hebben, zoals eten, drank of tabak. Maar wat de oorzaak ook is, het is en blijft vervelend. Bovendien hebben veel mensen niet eens door dat ze een slechte adem hebben. Dankzij je online apotheker en de innovatieve capsules van Shur ben je er snel weer van af!

Lees meer

Labels:

De tips van je online apotheker voor de verzorging van zonnebrand!

Kleine wondjes komen in het dagelijkse leven geregeld voor. Maar ook al zijn het maar kleine wonden, toch moeten we ze goed verzorgen om infecties en vooral lelijke littekens te vermijden! Een wond die we vaak nog te weinig aandacht schenken, is zonnebrand. Want de naam zegt het al, zonnebrand is een brandwond! Je online apotheker geeft je graag een paar tips om jouw zonnebrand te verzorgen.

Lees meer

Last van aambeien? Je bent niet alleen! Ontdek de tips van je online apotheker!

Bijna de helft van de bevolking heeft ze al gehad, maar niemand praat er graag over: aambeien...… Aambeien zijn een uiterst normale aandoening, maar tegelijkertijd een beetje gênant en erg vervelend. Daarom verdienen ze een snelle en doeltreffende behandeling. Je online apotheker biedt raad!

Lees meer

Overspannen, een burn-out? Leer weer ontspannen met de tips van je online apotheker!

Onze moderne levensstijl gaat soms gepaard met situaties waarbij aanhoudende stressfactoren op het werk of privé mentale, emotionele en fysieke vermoeidheid veroorzaken. Wanneer je geen energie meer hebt, is het niet altijd vanzelfsprekend om lichamelijke of professionele vermoeidheid tegen te gaan, met een burn-out tot gevolg. Je online apotheker helpt je er graag weer bovenop.

Lees meer

Bescherming tegen muggen: welke bescherming voor wie en waar?

We kennen allemaal dat vervelende gezoem 's nachts in de slaapkamer en die vervelende muggenbeten, maar hoe kies je de juiste bescherming tegen muggen voor jezelf of voor je kinderen en voor thuis of op vakantie? Je online apotheker geeft je graag een paar handige tips om altijd goed beschermd te zijn.

Lees meer

Zon, zee, zwembad: voorkom droog haar door uv, zout en chloor!

Terwijl jij volop geniet van de zomer, de zon en het goede leven, is dat wellicht niet het geval voor je haar. Langdurige blootstelling aan de zon, het zout in de zee en het chloor in het zwembad zijn allesbehalve lief voor je haar. Wil jij de zomer doorkomen zonder droog haar? Dan heeft je online apotheker goed nieuws!

Lees meer

Luchtvervuiling en je huid: de juiste huidverzorging voor onze moderne samenleving!

In steeds meer steden vormt luchtvervuiling een bedreiging voor de gezondheid. Naast andere kwalijke effecten brengt vervuiling ook schade toe aan de huid. Woon of werk jij in een stedelijke omgeving? Dan is een goede huidverzorging onmisbaar. Je online apotheker heeft een paar tips voor hoe jij het best omgaat met de vervuilde lucht van onze moderne samenleving.

Lees meer

Schaafwonden, kloven of een dermatologische ingreep? De ideale huidverzorging dankzij A-Derma!

Je huid krijgt gedurende de dag veel te verduren. Kleine wondjes kunnen jouw huid blijvend beschadigen als je ze niet goed verzorgt. Of misschien is jouw huid wel beschadigd als gevolg van een dermatologische ingreep? Dan is een goede huidverzorging essentieel om ervoor te zorgen dat je geen blijvende littekens overhoudt en om je huid zo lang mogelijk gaaf te houden. Je online apotheker stelt jou graag de juiste producten voor.

Lees meer

Diarree op vakantie? Niet met een goed uitgeruste reisapotheek!

Vertrek jij binnenkort op vakantie naar een exotisch land of op een spannende kampeertrip? Zorg dan dat je goed voorbereid bent, want ook op vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. En een ding waar je op vakantie al zeker niet op zit te wachten, is diarree. Vertrek daarom met een goed uitgeruste reisapotheek dankzij de tips van je online apotheker!

Lees meer

Je schildklier, wat doet hij eigenlijk en wat als hij het niet doet?!

Ons lichaam is een wonderbaarlijke machine bestaande uit allerlei intrigerende en gecompliceerde organen die op verschillende manieren samenwerken om ons gezond te houden en ons te laten functioneren. Een van die organen waarvan we vaak niet echt goed weten wat het doet, is de schildklier, een klein orgaan aan de voorkant van onze hals. Wat doet de schildklier eigenlijk en belangrijker nog, wat zijn de gevolgen als hij niet goed functioneert? Je online apotheker legt het uit.

Lees meer

Bescherm je voeten tegen voetschimmel met de tips van je online apotheker!

Deze zomer op zoek naar verfrissing in het zwembad? Pas dan op voor zwemmerseczeem of voetschimmel. Zo'n 10% van de bevolking heeft last van voetschimmel en een infectie is nooit ver weg. Bescherm je voeten dankzij de tips van je online apotheker!

Lees meer

PharmaMarket verkozen tot beste webwinkel Health & Beauty!

Op donderdag 18 mei 2017 werden de jaarlijkse BeCommerce Awards georganiseerd. Op die avond worden ieder jaar de prijzen uitgereikt voor de beste webwinkels in België. Jouw online apotheker PharmaMarket was dit jaar genomineerd in de categorie Health & Beauty. En mede dankzij jullie stemmen mochten wij de felbegeerde award mee naar huis nemen! Bedankt aan iedereen die gestemd heeft!

Lees meer

Van make-up tot een vette huid: de perfecte gezichtsreiniging in vier stappen!

Make-up, onzuiverheden, overtollige talg, verwijde poriën en ga zo maar door. Om je gezicht een aangepaste reiniging te kunnen geven heb je een klein arsenaal aan verzorgingsproducten nodig. Ben jij al jaren op zoek naar het perfecte reinigingsritueel of kun je gewoon wel wat tips gebruiken? Je online apotheker neemt je mee.

Lees meer

Herken, behandel en voorkom wratten met onze tips!

Wratten op je handen of je voeten kunnen pijnlijk en vervelend zijn en bovendien zijn ze weinig esthetisch. Gelukkig hoef je voor een doeltreffende behandeling tegenwoordig allang niet meer iedere keer naar je huisarts. Ontdek samen met je online apotheker hoe jij wratten kunt herkennen, behandelen en voorkomen!

Lees meer

Labels:

Blauw licht en je slaap: laat je gsm liever op je nachtkastje liggen!

Voldoende slapen is enorm belangrijk om te herstellen van een dag vol fysieke of mentale inspanningen en om je lichaam de tijd te geven om volledig tot rust te komen. Maar om goed te kunnen slapen is het ook belangrijk om goed in slaap te vallen. Val jij moeilijk in slaap of slaap je onrustig? Daar kan je gsm of je laptop wel eens iets mee te maken hebben. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Je tanden bleken? Ontdek de do's-and-don'ts!

Wil jij een stralend witte glimlach? Ben jij ook een beetje jaloers wanneer je een beroemdheid ziet op televisie met een perfect gebit vol witte tanden? Dankzij een paar simpele tips en handelingen kun jij ook gemakkelijk thuis je tanden bleken en een stralend witte glimlach krijgen. Ontdek hoe samen met je online apotheker!

Lees meer

Labels:

Gespleten of broze nagels? Laat ze weer stralen dankzij de tips van je online apotheker

Je handen en je nagels vertellen meer over jezelf dan je zou denken. Mooie, sterke en verzorgde nagels en zachte handen zijn een belangrijk onderdeel van hoe je jezelf presenteert. Maar niet iedereen heeft van nature sterke, gezonde en stralende nagels. Zoek jij iets om jouw nagels net dat beetje extra te geven? Je online apotheker helpt je graag een handje.

Lees meer

Labels:

De traditionele vetten van Amanprana: 100% natuurlijk in de keuken en in de badkamer!

Een paar weken geleden stelden we jullie voor aan het merk Amanprana, een Belgisch bedrijf dat 100% biologische en natuurlijke producten maakt. Nu is het de beurt aan hun gamma van traditionele vetten. De vetten zijn perfect voor je dagelijkse routine, zowel in de keuken als in de badkamer. Ontdek ze nu bij je online apotheker.

Lees meer

Een pijnlijke aft in je mond? Dit kun je ertegen doen!

Een aft is een klein, grijswit zweertje op het slijmvlies van je wang, je lippen of je verhemelte. Het zweertje blijft doorgaans tot ongeveer twee weken zitten en kan erg pijnlijk zijn. Een goede mondhygiëne en een lokale behandeling kunnen wonderen doen. Ontdek de tips van je online apotheker!

Lees meer

Een splinter: wat nu?!

22-05-2017 09:10

Een splinter: wat nu?!

Als je kinderen buiten spelen, dan kan het al eens gebeuren dat ze een splinter krijgen. Maar ook jij bent niet immuun, bijvoorbeeld wanneer je in de tuin werkt of een glas laat vallen. Een splinter kan pijnlijk zijn, maar kan ook ontsteken. Het is dus belangrijk om hem zo snel mogelijk te verwijderen. Ontdek hoe dankzij de tips van je online apotheker!

Lees meer

Labels:

Pijnlijke voeten of vermoeide benen? Probeer Scholl!

Als je last hebt van pijnlijke voeten of vermoeide benen, dan voel je je heel de dag ongemakkelijk en loop je constant achter de feiten aan. Bovendien kan een slechte bloedsomloop in je benen ook een aantal vervelende gevolgen hebben. Dankzij de producten van Scholl loop jij weer snel op wolken. Ontdek ze vandaag nog bij jouw online apotheker!

Lees meer

Zowel voor mannen als voor vrouwen is het een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse beautyroutine: ontharen. Een gladgeschoren gezicht of een mooi getrimde baard, maar ook gladde oksels en zijdezachte benen maken een groot deel uit van hoe we ons presenteren in het dagelijkse leven. Je online apotheker geeft je graag een paar tips over hoe jij je het best kunt ontharen.

Lees meer

Weg met waterpokken! Ontdek onze tips!

Als ouder weet je dat de kans groot is dat je kindje er op een gegeven moment mee thuiskomt: waterpokken! Waterpokken zijn een klassieke kinderziekte. Maar hoe behandel je ze en wat is de beste manier om besmetting te voorkomen? Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Wassen en hygiëne: bescherm de vacht van je huisdier!

De vacht van je hond of je kat heeft een aangepaste verzorging nodig. Bovendien is een goede hygiëne ook belangrijk voor zijn gezondheid en om zijn vacht zo lang mogelijk stralend te houden. Sommige honden of katten moeten vaker in bad dan andere, maar let er ook op dat je niet overdrijft. Maar wat is nu eigenlijk de correcte manier om je huisdier te wassen? Je online apotheker geeft raad.

Lees meer

Een gevarieerd dieet voor een gezonde mond en gezonde tanden

Een mooie, gezonde glimlach bepaalt voor een groot deel hoe je je presenteert. Maar om je tanden en je mond in goede gezondheid te houden is gezonde voeding erg belangrijk. Je voeding heeft een grote invloed op je mond, je tanden en je slijmvliezen en verkeerd eten kan een groot aantal tandaandoeningen veroorzaken. Je online apotheker geeft je graag een paar tips voor een stralende glimlach.

Lees meer

Probeer je zwanger te worden? Verhoog je kansen met een ovulatietest!

Als je probeert zwanger te worden, is het belangrijk om op het juiste moment in je menstruatiecyclus seks te hebben. Een ovulatietest kan je helpen door je meest vruchtbare dagen te identificeren. Zo verhoog jij je kansen op een succesvolle zwangerschap en een mooie toekomst. Ontdek het samen met je online apotheker!

Lees meer

Laat je dag niet verpesten door droge ogen!

Als je last hebt van allergieën of hooikoorts, dan heb je - zeker in de lente en de zomer - waarschijnlijk ook vaak last van droge ogen. Kunsttranen bieden een snelle oplossing voor een beschermd en comfortabel gevoel. Ontdek het nu bij je online apotheker!

Lees meer

Labels:

Grijs haar: oorzaken en verzorging

Grijs haar kan verschillende oorzaken hebben en kan ook al op vroege leeftijd voorkomen. Sommigen vinden het vervelend om grijs te worden, anderen zien er juist even stralend uit als anders. Maar wat de oorzaak ook is, je haar verdient de beste verzorging om stralend en gezond te blijven. Ontdek de tips van je online apotheker!

Lees meer

Silicium: de kracht van een “vergeten” mineraal!

Silicium is een relatief onbekend mineraal, maar is daarom niet minder belangrijk voor ons lichaam. En ook al komt het maar in kleine hoeveelheden voor in ons lichaam en in de natuur, een tekort aan silicium kan toch de nodige vervelende gevolgen hebben. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over dit “vergeten” mineraal.

Lees meer

Amanprana Gula Java: 100% natuurlijke kokosbloesemsuiker

Nadat we vorige week het Belgische merk Amanprana aan jullie voorstelden, presenteren we jullie ook nog graag even hun gamma Gula Java, met 100% biologische en natuurlijke producten op basis van kokosbloesemsuiker. Ontdek het samen met je online apotheker!

Lees meer

De lente is er weer: wapen jezelf tegen je allergieën!

De lente is het seizoen van de liefde, maar ook van hooikoorts en allergieën. De verhoogde concentraties aan pollen in de lucht irriteren je luchtwegen en je slijmvliezen en zorgen voor rode en tranende ogen, een lopende of verstopte neus en niesbuien. Daarom geeft je online apotheker je graag een paar tips om de lente door te komen!

Lees meer

Het belang van vitamine B12 voor ons lichaam!

Vitamine B12 is verantwoordelijk voor een aantal belangrijke processen in ons lichaam. Een tekort kan dan ook leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Je online apotheker geeft je graag wat meer uitleg!

Lees meer

Amanprana: 100% biologisch en natuurlijk!

Biologisch en natuurlijk eten is niet zomaar een hype. Als we aan de toekomst van onze planeet willen denken, dan kunnen we niet meer om milieuvriendelijke en verantwoorde productiemethodes heen. De producten van Amanprana zijn 100% biologisch en natuurlijk. Ontdek ze nu bij je online apotheker.

Lees meer

Laat je blik weer stralen: weg met wallen en donkere kringen!

Een stralende blik bepaalt voor een groot deel je uiterlijk en dan heb je dus geen tijd voor die vervelende wallen of donkere kringen onder je ogen. Wallen worden voornamelijk veroorzaakt door vermoeidheid, een slechte doorbloeding of een ongezonde levensstijl. Je online apotheker helpt je er snel weer van af!

Lees meer

Labels:

Glutenvrij: hype of noodzaak?

Glutenvrij lijkt wel het nieuwe stopwoord voor de voedselindustrie. Terwijl glutenvrije producten slechts een paar jaar geleden nog nauwelijks te vinden waren, vind je ze nu overal. Maar waar komt al die commotie rond gluten vandaan? En wat zijn gluten eigenlijk precies? Je online apotheker geeft uitleg!

Lees meer

Vitamine C: optimaal beschermd van binnenuit!

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor ons lichaam, dat weten we allemaal. Maar welke vitamine of welk mineraal wat precies doet, dat is al iets anders. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over het belang van vitamine C voor de werking van je lichaam!

Lees meer

Bereid je huid voor op de zomer met een peeling of scrub!

De zon schijnt eindelijk weer en het leven speelt zich weer meer buiten af dan binnen. Maar met het goede weer wil jij ook goed voor de dag komen en een gezonde en stralende huid is daar een belangrijk onderdeel van. Een peeling of scrub is ideaal om dode huidcellen te verwijderen en je huid klaar te maken voor een mooi en egaal bruin kleurtje deze zomer. Ontdek het samen met je online apotheker!

Lees meer

Goed eten om goed te kunnen hardlopen

Wil jij een paar kilootjes kwijt of wil je wat meer aan je conditie werken? Hardlopen is een leuke, maar vooral eenvoudige en snelle manier om weer in vorm te komen. Je zult merken dat je in slechts een paar weken al aanzienlijke vooruitgang kunt boeken. Maar om goed te kunnen hardlopen is goed eten ook belangrijk. Je online apotheker heeft een paar tips.

Lees meer

Het belang van huidverzorging bij kankerbehandelingen

Als oncologiepatiënt hebben jij en je familie al genoeg aan het hoofd. Om de gevolgen van de kankerbehandeling op jouw huid te verzachten heb je aangepaste verzorgingsproducten nodig. La Roche-Posay ontwikkelt samen met dermatologen en oncologen producten om het leven van kankerpatiënten zo draaglijk mogelijk te maken. Ontdek ze samen met je online apotheker.

Lees meer

Gezond snoepen: onze tips voor een gezond tussendoortje!

We willen onszelf allemaal weleens lekker verwennen als we trek hebben of zin in een tussendoortje en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Bovendien kan af en toe eens snacken juist goed zijn voor je spijsvertering en je stofwisseling, maar let er dan wel op wat je kiest. Je online apotheker maakt gezond snoepen eenvoudig en leuk!

Lees meer

Roodheid en uitgezette bloedvaatjes: leven met rosacea en couperose

We komen allemaal graag op ons paasbest voor de dag. Maar als je last hebt van rosacea of couperose, dan voel je je misschien al iets sneller ongemakkelijk, vooral in het bijzijn van vreemden. Rosacea en couperose zijn meestal duidelijk zichtbaar op het gezicht en kunnen verergerd worden door invloeden van buitenaf, zoals het weer, stress, pikant eten en warme dranken. Je online apotheker helpt je de symptomen verzachten, zodat jij je weer goed in je vel voelt.

Lees meer

Ontdek de tips van je online apotheker voor het juiste voer voor jouw kat

Net zoals dat je goed voor jezelf zorgt en alleen het beste goed genoeg is, wil je ook alleen maar het beste voor je huisdier. En als kattenliefhebber besteed je dus ook graag wat extra aandacht aan wat je jouw favoriete viervoeter voorschotelt. Zo houd jij je kat in optimale gezondheid. Ontdek de tips van je online apotheker voor het juiste voer voor jouw kat.

Lees meer

Labels:

Weten waar je aan toe bent: het gemak van medische zelftests!

Laten we wel wezen, niemand gaat graag naar het ziekenhuis of naar de huisarts. Maar een beetje gemoedsrust willen we toch allemaal wel hebben, nietwaar? Met de medische zelftests van je online apotheker kun je op je gemak en in het comfort van je eigen woonkamer je gezondheid eens goed onder de loep nemen.

Lees meer

Rhodiola rosea: een natuurlijk wonder tegen stress en nervositeit!

We hebben allemaal weleens last van stress of spanning, bijvoorbeeld voor een belangrijke vergadering, een examen of een wedstrijd. En meestal is een beetje "gezonde spanning" juist goed voor het adrenalineniveau in je bloed en helpt het je juist beter presteren. Maar als je regelmatig last hebt van spanning of stress, dan kan dat ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid. Je online apotheker helpt je weer tot rust te komen dankzij rhodiola.

Lees meer

Haal de zon in huis met vitamine D en zeg vaarwel tegen je voorjaarsmoeheid!

Er lijkt geen eind aan te komen. Na de herfstdip en de winterdepressie is het nu tijd voor de voorjaarsmoeheid... Niet iedereen voelt zich automatisch fitter en vrolijker met de lente voor de deur. Sommige mensen voelen zich in het voorjaar juist lusteloos, vermoeid en somber. Terwijl anderen lentekriebels krijgen, voel jij je vooral moe en uitgeblust. Gelukkig heeft jouw online apotheker een paar tips om jouw voorjaarsmoeheid tegen te gaan.

Lees meer

5 signalen dat je te veel koffie drinkt

Word je al nerveus als je hoort dat de koffie op het werk bijna op is? Kan je je niet inbeelden dat je de dag moet starten zonder een kopje troost? En heb je meerdere kopjes koffie nodig om de dag door te komen? Dan kamp jij misschien wel met een koffieverslaving... Ontdek samen met je online apotheker of jij verslaafd bent aan koffie én hoe je ermee kunt stoppen!

Lees meer

Ga je krakende gewrichten van binnenuit te lijf!

Artritis, reuma en gewrichtsslijtage kunnen verschillende oorzaken hebben, maar één ding hebben ze gemeen: ze beperken je in je bewegingsvrijheid en doen je levenskwaliteit geen goed. En kraakbeen dat eenmaal weg is, komt nooit meer terug. Maar gelukkig kun je dankzij de voedingssupplementen van je online apotheker de slijtage van je gewrichten wel tegengaan om zo vrij te kunnen blijven bewegen.

Lees meer

De eerste hapjes: ontdek onze tips voor babyvoeding!

Na een paar maanden borstvoeding is het tijd om over te stappen naar vast voedsel. De eerste hapjes zijn altijd een grote stap. Is je kindje er klaar voor? Wat vindt hij of zij lekker? Ontdek de tips van je online apotheker voor babyvoeding.

Lees meer

Labels:

Last van snurken? Ontdek onze tips voor jou en je partner!

Snurken lijkt op zich vrij onschuldig, toch zeker voor de snurker zelf. Maar niet alleen kun je je partner er slapeloze nachten door bezorgen, snurken kan ook duiden op een onderliggend en potentieel gevaarlijk syndroom, de zogenaamde slaapapneu. Je online apotheker heeft een paar handige tips voor jou en je partner!

Lees meer

Brandend maagzuur of zuurbranden? Snel verholpen met de tips van je online apotheker!

Heb jij weleens last van een brandend gevoel in je maag en je slokdarm als je te snel of te veel gegeten hebt of wanneer je slaapt? Brandend maagzuur of zuurbranden kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden, van je eetgewoontes tot een slechte nachtrust. Met de tips van je online apotheker komt je maag weer tot rust en kun je weer volop genieten van het leven!

Lees meer

Cicaplast Balsem B5… een onmisbaar SOS-product voor elk huishouden!

Last van droge huidplekjes en kloofjes in de winter? Of van een verbrande huid in de zomer? Cicaplast Balsem B5 van La Roche-Posay is een onmisbaar SOS-product dat aanwezig zou moeten zijn in elk huishouden.

Lees meer

Je slechte cholesterol te lijf met plantensterolen!

Cholesterol is een onmisbare bouwsteen voor ons lichaam. Maar waarom heeft cholesterol dan zo’n slechte naam? Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over cholesterol en stelt je voor aan plantensterolen, een doeltreffende en natuurlijke manier om je slechte cholesterolwaarden tegen te gaan. Ontdek het nu!

Lees meer

Oesters en Q10 voor extra energie voor lichaam en geest!

Ben je moe, uitgeblust of kun je wel wat extra energie gebruiken? Heb je last van een winterdip? Een voedingssupplement op basis van extract van oesters is een ware bron van energie voor je lichaam en geest en geeft je de boost die je nodig hebt. Je online apotheker stelt je graag Ostrin Q10 voor!

Lees meer

Tijd om te detoxen? Ga in februari voor een maandje zonder alcohol!

Een maandje zonder alcohol is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een traktatie wanneer je met je vrienden op stap bent of een lekker glas wijn bij het eten, het is allemaal erg verleidelijk. Maar even iets minder drinken is perfect om een maandje te detoxen. Ben jij een echte "bon vivant"? Ga in februari met de tips van je online apotheker voor een succesvolle detox!

Lees meer

Vertrekken op wintersport? Pas op voor blessures!

Een weekje gaan skiën of snowboarden is iets waar velen van ons heel het jaar naar uitkijken. Maar helaas zijn blessures nooit ver weg op wintersport. Overloop samen met je online apotheker nog snel even de mogelijke risico's en vertrek goed voorbereid op vakantie!

Lees meer

Jij en je vagina: het belang van een goede intieme hygiëne

Je vagina is voorzien van een natuurlijke beschermlaag die dienstdoet als verdedigingsmechanisme tegen ziekteverwekkende kiemen en infecties. Een goede intieme hygiëne is dan ook erg belangrijk. Met de juiste verzorgingsproducten met een aangepaste pH-waarde houd jij je vagina gezond. Ontdek het hoe en waarom met je online apotheker.

Lees meer

Hennepzaad, een superfood rijk aan essentiële voedingsstoffen!

Superfood is een verzamelnaam voor verschillende bessen, zaden en granen met hoge concentraties aan vitamines, mineralen of sporenelementen. Hennepzaad biedt je lichaam een uitzonderlijke rijkdom aan essentiële voedingsstoffen. Ontdek het nu bij je online apotheker!

Lees meer

Geef je goede voornemens een boost dankzij SkinnyLove en je online apotheker!

Aan het begin van het nieuwe jaar ga je volop voor je goede voornemens. Wil jij een paar kilootjes kwijt na de feestdagen? Wil je eindelijk voor jouw ideale gewicht gaan? Je online apotheker stelt je graag SkinnyLove voor, een volledig natuurlijk product dat je helpt op gezonde wijze af te slanken!

Lees meer

Zelf eenvoudig je haar verven dankzij de tips van je online apotheker!

Wil jij eens een andere look proberen? Wil jij je haarkleur aanpassen aan jouw mood van de maand? Daar hoef je tegenwoordig echt niet meer voor naar de kapper. Zelf je haar verven is niet alleen leuk, maar ook nog eens eenvoudig. Ontdek het met de tips van je online apotheker!

Lees meer

Ontdek MiteLess tegen huisstofmijt en haal weer opgelucht adem!

Meer dan 10% van de bevolking heeft er last van: een allergie voor huisstofmijt. Krijg jij rode of tranende ogen, niesbuien of een verstopte neus in een stoffige omgeving? Of slaap je er slechter door? Ontdek MiteLess en de tips van je online apotheker!

Lees meer

Als nieuwe ouders komt er veel op jullie af. Maar één ding dat zeker belangrijk is, is de juiste voeding voor je kindje. Borstvoeding is in veel gevallen het beste alternatief, maar soms moet of wil je liever flesvoeding geven. Je online apotheker geeft je uitleg!

Lees meer

Al die kerstfeestjes en nieuwjaarsrecepties zijn natuurlijk enorm leuk en al dat heerlijke eten maakt het nog extra speciaal. Maar de kans bestaat dat je meer eet dan eigenlijk goed voor je is. Blijf jij na een copieuze maaltijd ook achter met een zware maag? Ontdek samen met je online apotheker de voordelen van gember voor je spijsvertering!

Lees meer

Je winterdepressie te lijf met lichttherapie!

Je kent het wel, de wekker gaat ’s ochtends en het is nog donker buiten. En dan kom je ’s avonds thuis wanneer de zon alweer lang onder is… Niet echt motiverend, als je het ons vraagt. Kom jij in de winter ook moeilijker uit je bed? Word jij depressief van het gebrek aan zonlicht? Dan is lichttherapie misschien wel iets voor jou.

Lees meer

Examens? Geef je geheugen een boost!

De feestdagen en de kerstvakantie zijn er weer, dus het liefst denk je even niet aan school. Maar als je in januari examens hebt, dan zul je toch een deel van je zuurverdiende vakantie op moeten geven om te studeren. Kijk jij nu al op tegen die stapel studieboeken? Laat jouw geheugen je af en toe in de steek? Je online apotheker helpt je er graag doorheen!

Lees meer

Saffraan: het rode goud tegen een winterdip!

Tijdens de donkere en korte winterdagen kan het al eens gebeuren dat je wat moeilijker uit je bed kunt komen en dat je je wat depressief voelt. Ben jij wat down, depressief of minder gemotiveerd in de winter? Kan jouw humeur wel een opkikker gebruiken? Je online apotheker stelt je graag saffraan voor, een natuurlijk antidepressivum.

Lees meer

De perfecte make-up voor de feestdagen!

De feestdagen komen er weer aan! Wil jij er stralend uitzien op het volgende familiefeest of zoek jij de perfecte look voor nieuwjaarsnacht? Met de juiste make-up kun je eindeloos combineren, zelfs als je een gevoelige huid hebt. Ontdek het stappenplan van je online apotheker voor de perfecte feestmake-up en kom stralend en verzorgd voor de dag!

Lees meer

Huisdieren en vuurwerk: gun jouw favoriete viervoeter en rustige nieuwjaarsnacht!

Zoals zovelen ben ook jij waarschijnlijk al volop plannen aan het maken om het nieuwe jaar goed in te zetten: vrienden, eten, drinken en natuurlijk vuurwerk. Maar heb jij een huisdier thuis? Let dan wel op, want vuurwerk en huisdieren zijn alles behalve de beste vrienden. Bezorg samen met je online apotheker je favoriete viervoeter een rustige nieuwjaarsnacht!

Lees meer

Sporten in de winter: onze tips voor koukleumen!

Ook in de winter wil je natuurlijk graag blijven sporten en presteren. Maar krijg jij spontaan koude rillingen als je de thermostaat ziet? Ben jij een echte koukleum? Je online apotheker geeft je graag wat tips mee om goed voorbereid de kou in te gaan!

Lees meer

EHBO in huis: op alles voorbereid!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En niet alleen buitenshuis, maar ook in de veiligheid van je eigen huis kan er van alles gebeuren, zeker in een huishouden met kleine kinderen. Zorg er daarom voor dat je altijd een goed gevulde EHBO-koffer bij de hand hebt. Overloop de checklist van je online apotheker om er zeker van te zijn dat je overal op voorbereid bent!

Lees meer

1 december Wereldaidsdag: samen sterk tegen hiv!

Waarschijnlijk hangt er aan geen enkele ziekte een groter stigma dan aan hiv en aids. Veel mensen die mogelijkerwijs besmet zijn, houden dat dan ook liever voor zich en het is ook niet altijd evident om de stap te zetten en je te laten testen. Je online apotheker stelt je graag de nieuwe zelftest voor de opsporing van hiv voor!

Lees meer

Labels:

Last van slapeloosheid? Dankzij onze tips slaap je weer als een roos!

Vaak ben je pas met je slaap bezig op het moment dat je naar bed gaat, en dat is eigenlijk al te laat. Voor een goede nachtrust en om slaapproblemen te voorkomen zijn een gezonde levensstijl overdag en een goede slaaphygiëne 's nachts onmisbaar. Als je goed en diep slaapt, dan gun je je lichaam de rust die het nodig heeft. Ga samen met je online apotheker op zoek naar de oorzaak van jouw slapeloosheid!

Lees meer

Medische onderzoeken en check-ups: voorkomen is beter dan genezen!

Voorkomen is beter dan genezen en met de juiste medische onderzoeken kunnen bepaalde gezondheidsrisico's vroegtijdig opgespoord worden. Daardoor wordt de kans dat je volledig herstelt ook een stuk groter. Maar vanaf welke leeftijd zijn welke controles noodzakelijk? Je online apotheker geeft je een overzicht.

Lees meer

Eczeem in de winter: ontdek onze 5 tips!

De winter kan een waar wonder zijn, met de feestdagen, de sneeuw en de kerstverlichting. Maar voor hen die last hebben van eczeem is de winter allesbehalve een pretje. Ontdek in onze nieuwe blog de tips van je online apotheker voor je eczeem en om de winter te lijf te gaan!

Lees meer

Last van verzuring of vermoeidheid tijdens het sporten? Ontdek waarom citrulline terrein wint!

Voel jij je moe, leeg en verzuurd na een zware inspanning? Ga je graag naar de sportschool, maar kom je iedere keer leeg en uitgeblust terug? Citrulline is een aminozuur dat vermoeidheid en verzuring tijdens het sporten tegengaat. Ontdek waarom citrulline steeds populairder wordt bij kracht- en duursporters.

Lees meer

Aromatherapie: een rustgevend alternatief voor jouw kinderen!

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie, en wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. En niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen kan aromatherapie een goed alternatief zijn voor kleine en grote pijntjes en een gezonder leven.

Lees meer

Maandag 14 november is het Wereld Diabetes Dag

Op maandag 14 november 2016 is het Wereld Diabetes Dag, een uitgelezen moment om nog eens stil te staan bij diabetes en de ernstige gevolgen ervan. Ieder jaar wordt er bij duizenden mensen de diagnose diabetes gesteld. Daarom is het zo belangrijk dat we de mensen blijven informeren over diabetes en wat we kunnen doen om diabetes te voorkomen. Ontdek het samen met je online apotheker.

Lees meer

Nu we de klok weer hebben verzet, worden de dagen toch wel erg kort en het wordt ’s avonds vroeg donker. De kou, het slechte weer en de korte dagen kunnen leiden tot een zogenaamde winterdepressie. Haal de zon weer in huis met de vitamine D-supplementen van je online apotheker.

Lees meer

Voedingssupplementen: voorkomen is beter dan genezen!

Ook al maakt de medische wetenschap de laatste jaren grote stappen richting doeltreffende behandelingen, is en blijft kanker de meest voorkomende doodsoorzaak in ons land. Door een aantal aanpassingen aan onze levensstijl kunnen we evenwel het risico dat de ziekte ons treft, aanzienlijk verminderen. Je online apotheker toont je de voordelen van voedingssupplementen!

Lees meer

29 oktober: Wereld Psoriasis Dag!

Zaterdag 29 oktober is het Wereld Psoriasis Dag, een dag die speciaal in het leven werd geroepen om mensen met psoriasis en psoriatische artritis de aandacht te geven die ze verdienen. Ongeveer 2% van de wereldbevolking lijdt aan een vorm van psoriasis, maar tegelijkertijd zijn er ook nog veel mythes en onduidelijkheid rond de aandoening. Je online apotheker neemt je graag mee in de wereld van psoriasis.

Lees meer

Gespannen, gestrest of een slaaptekort? Hervind je slaap dankzij valeriaan!

Een slaaptekort? Gestrest? Geagiteerd of nerveus? Een goede, diepe slaap is onmisbaar voor een goede fysieke en mentale recuperatie en de gevolgen van slaapproblemen mogen zeker niet onderschat worden. Hervind je slaap dankzij valeriaan!

Lees meer

Kruidenthee en infusies: ga de winter te lijf met thee!

Niets warmt je zo lekker op als een lekker kopje thee. Maar thee is zo veel meer dan dat! Kruidenthee, infusies en tisanes kunnen gebruikt worden voor verschillende kwaaltjes en aandoeningen. Ontdek samen met je online apotheker een gezonde en vooral smakelijke manier om je lichaam te verwennen.

Lees meer

Voedingssupplementen: de juiste vitamines en mineralen voor elk moment!

We weten allemaal dat we gezond moeten eten om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen en gezond te blijven. Maar in sommige fases van je leven, zoals periodes van stress of tijdens je zwangerschap, kun je wel dat beetje extra gebruiken. Met de juiste voedingssupplementen vul je tekorten snel aan en ben je er snel weer bovenop!

Lees meer

Help, mijn haar valt uit! Wat nu? Onze tips tegen haaruitval

Een terugtrekkende haarlijn? Dunner wordend haar? Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Bovendien kan het je zelfbeeld danig schaden. Je online apotheker helpt je er snel vanaf en geeft je zelfvertrouwen een boost!

Lees meer

Gezond blijven eten met voldoende eiwitten en vitamines na een maagverkleining

Obesitas is wereldwijd een van de belangrijkste vermijdbare doodsoorzaken. Ieder jaar komen er meer en meer obese mensen bij. In sommige gevallen kan in samenspraak met een chirurg overgegaan worden op een maagverkleining. Maar een dergelijke ingreep heeft verstrekkende gevolgen en nadien is het geen sinecure om gezond en voldoende te blijven eten. Ontdek samen met je online apotheker het leven na een maagverkleining.

Lees meer

Verhoog je weerstand met koninginnengelei!

Eén vlugge blik uit het raam en je merkt het al snel: de zomer is voorbij en het wordt steeds kouder en guurder buiten. En de wind en de kou kunnen al snel een aanslag vormen op je weerstand en een loopneus of een verkoudheid zijn dan nooit ver weg… Wil jij je weerstand wat verhogen met het oog op de aankomende winterperiode? Je online apotheker stelt je graag de wondere wereld van de koninginnengelei voor.

Lees meer

Tandjes krijgen: wat jij kunt doen voor jouw baby!

Tandjes krijgen: het krijgen van de eerste tandjes gaat gepaard met een hele reeks vervelende kwaaltjes: pijn, slecht humeur… het houdt niet op! Bovendien kan je kindje ook last krijgen van maag- en darmproblemen, voornamelijk diarree. Je online apotheker helpt jou het leed van je baby te verzachten!

Lees meer

Labels:

4 oktober is het weer dierendag! Tijd om jouw favoriete huisdier eens extra te verwennen!

4 oktober is het weer dierendag! De dag bij uitstek om je favoriete huisdieren eens goed te verwennen. Dag in, dag uit geven zij ons onvoorwaardelijke liefde en dat mag zeker beloond worden. Ontdek de producten van je online apotheker om deze dierendag extra speciaal te maken!

Lees meer

29 september Dag van Het Hart: een gezond hart met omega 3!

Donderdag 29 september is het weer de Internationale Dag van het Hart. Een mooie gelegenheid om eens stil te staan bij jouw hartgezondheid. Hart- en vaatziekten blijven wereldwijd de voornaamste doodsoorzaak, terwijl ze relatief eenvoudig te vermijden zijn met een paar aanpassingen aan je levensstijl.

Lees meer

Weer alles kunnen eten ondanks een voedselintolerantie: een gezond bord zonder zorgen!

1 persoon op 10 heeft last van een voedselintolerantie. Symptomen zijn onder andere rode vlekken, hoofdpijn, loopneus, maag- en darmongemakken en hartkloppingen. En toch is een groot deel van die klachten in veel gevallen te voorkomen. Ontdek samen met je online apotheker een alternatief om weer alles te kunnen eten.

Lees meer

Nooit meer zonder Arnica in je sporttas!

Niets is zo fijn als je goed voelen na een uurtje intensief sporten. Bovendien is het goed voor je lichaam en je geest. Maar tegelijkertijd stel je je lichaam zwaar op de proef. Spierpijn, zere plekken of bloeduitstortingen zijn nooit ver weg. Verwen jouw zere ledematen met Arnica montana, een must voor je sporttas!

Lees meer

SOS luizen! Wat te doen bij hoofdluizen?

Hoofdluizen! Alleen de gedachte eraan geeft je al jeuk… Hebben jij of jouw kinderen last van hoofdluizen? Of wil je gewoon goed voorbereid zijn, mocht het ooit zover komen? Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over de beste manier om een luizenbesmetting te behandelen.

Lees meer

Een sombere blik? Verticale rimpels? Verleden tijd dankzij Liftactiv van Vichy!

Vanaf je 30e levensjaar begint je huid de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen. Je huid wordt dunner, gevoeliger en droger. Diepe, verticale rimpels vroegen vroeger al snel om injecties, maar tegenwoordig is er een oplossing in de vorm van een gezichtsverzorging: Liftactiv Advanced Filler van Vichy! Ontdek hem samen met je online apotheker.

Lees meer

Ontstoken tandvlees? Vind je glimlach weer terug!

Je glimlach is het visitekaartje van je gezicht. Je houdt je tanden en je tandvlees dus graag zo gezond mogelijk. Heb jij last van bloedend of ontstoken tandvlees? Dat kunnen tekenen zijn van gingivitis of parodontitis. Je online apotheker helpt je graag je glimlach weer terug te vinden.

Lees meer

Labels:

Bachbloesems - Deel 3: Bachbloesems voor kinderen

Nu het schooljaar weer begonnen is, gaan jouw kinderen een leuke periode tegemoet met hun vriendjes, maar ook een stresserende periode, met huiswerk en nieuwe vakken. Ontdek samen met jouw online apotheker hoe Bachbloesems jouw kinderen weer tot zichzelf kunnen laten komen.

Lees meer

Vetzuren: essentieel voor je gezondheid!

Als we het woord "vet" horen, dan is dat meestal met een negatieve bijklank. Maar vet is zo veel meer. Vetzuren vervullen verschillende belangrijke functies in ons lichaam en zijn essentieel voor onze gezondheid. Ontdek samen met je online apotheker de lichtere kant van vet.

Lees meer

Co-enzym Q10, jouw beschermengel van binnenuit!

Co-enzym Q10 is een vitamineachtige stof die van nature voorkomt in ons lichaam. Recent onderzoek heeft aangetoond dat Q10 ons onder andere zou kunnen beschermen tegen de ziekte van Alzheimer. Wil jij weten wat Q10 allemaal voor jou kan betekenen? Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Sta sterk tegen osteoporose!

25-08-2016 09:14

Sta sterk tegen osteoporose!

Osteoporose of botontkalking is een aandoening die ongeveer de helft van alle vrouwen en een vijfde van alle mannen in hun leven zal treffen. Het is dus van groot belang om je botten in topconditie te houden. Sta samen met je online apotheker sterk tegen osteoporose!

Lees meer

Labels:

Geef je geheugen een boost met ginkgo biloba!

Laat jouw geheugen je soms in de steek? Heb je problemen om je te concentreren op een belangrijke taak? Voedingssupplementen op basis van ginkgo biloba kunnen jou de boost geven die je nodig hebt! Je online apotheker legt uit wat ze voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Laat je stralende blik niet verpesten door droge ogen!

Heb jij vaak last van rode, vermoeide of droge ogen? Niet alleen externe factoren, zoals de wind of de kou, maar ook onvoldoende hydratatie van je hoornvlies of onvoldoende aanmaak van traanvocht kunnen leiden tot pijnlijke of droge ogen. Je online apotheker legt de gevaren uit en geeft je een paar tips om snel weer van je droge ogen af te zijn.

Lees meer

Labels:

De fabels én feiten over calorieën

Diëten of gezond eten zijn voor veel mensen een uitdaging. Wil jij een paar kilootjes kwijt? Of wil je gewoon graag weten wat je zoal binnenkrijgt? Je hoort en leest van alles over calorieën, maar wat is nu precies waar en wat niet? Je online apotheker zet graag voor jou de fabels en de feiten over calorieën op een rijtje.

Lees meer

Last van droge voeten of eelt? Ga met onze tips voor heerlijk zachte voeten!

Als je last hebt van droge voeten, schilfers of eelt, dan vind je het misschien nogal eens vervelend om je schoenen uit te moeten doen op het strand of met open schoenen of slippers rond te lopen. Volg het stappenplan van je online apotheker en herontdek snel weer het gevoel van voeten zo zacht als zijde.

Lees meer

9 tips voor de perfecte hygiëne voor lenzen

Als je ogen achteruit beginnen te gaan of als je last hebt van een aangeboren afwijking, dan kunnen contactlenzen de ideale oplossing zijn. Maar als je lenzen draagt, dan is een goede ooghygiëne van groot belang om je ogen gezond te houden. Heb jij soms last van droge of branderige ogen als je lenzen draagt? Met de tips van je online apotheker ben je er zo vanaf

Lees meer

Labels:

Melanoom: het belang van vroegtijdige opsporing

Melanoom komt steeds vaker voor in Europa, onder andere door onze veranderende zongewoontes. Melanoom kan in sommige gevallen leiden tot huidkanker. Vroegtijdige opsporing is dan ook van levensbelang. Ontdek samen met je online apotheker het ABCDE van melanoom en je bent weer gerust!

Lees meer

Labels:

Heeft jouw kindje last van een lui oog? Snel verholpen met een oogpleister!

Een lui oog komt vooral voor bij jonge kinderen en kan verschillende oorzaken hebben. Het betreft vaak geen afwijking van het oog zelf, maar een gevolg van een slechte breking van het licht, waardoor de hersenen een wazig beeld doorkrijgen. Oogpleisters helpen efficiënt blijvende schade te voorkomen. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg.

Lees meer

Labels:

We kunnen allemaal genieten van de zomer, maar één ding blijft vervelend: insecten! Ben jij gebeten door een insect en zoek je verzachting? Of weet je niet zeker welk insect het was of wat je precies moet doen? Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over hoe insectenbeten te herkennen en te verzachten.

Lees meer

Bepaalde voedingsstoffen en -middelen hebben een stimulerend effect op het natuurlijke bruiningsproces. Sommige voedingssupplementen en etenswaren activeren de natuurlijke pigmentatie en kunnen het bruinen verlengen. Ontdek samen met je online apotheker hoe je lekker kunt eten voor een mooi bruin kleurtje.

Lees meer

Heb jij weleens last van een zwaar gevoel, kramp of tintelingen in je benen? Heb jij een sedentaire levensstijl of beweeg je te weinig? Zware benen zijn een gevolg van een slechte bloeddoorstroming in de benen, iets dat op termijn kan leiden tot hypertensie en veneuze insufficiëntie. Verlicht je zware benen met de tips en tricks van je online apotheker.

Lees meer

Gember is een veelzijdige en veelgebruikte plant. Zowel in de keuken als in de geneeskunde heeft gember een brede waaier aan toepassingen. Ontdek de interessante geschiedenis van gember dankzij je online apotheker.

Lees meer

Onbeschermd in de zon komen is gevaarlijk, uren aan het strand of gewoon even tijdens het joggen. Uiteraard blijft het belangrijk om goed te smeren, maar je kunt je huid ook op voorhand al voorbereiden op een blootstelling aan de zon. Ontdek onze must haves voor deze zomer voor een optimale bescherming vóór en na het zonnen.

Lees meer

Ontdek het heil van homeopathie op reis!

Ga jij binnenkort op vakantie? Geniet ervan! Maar omdat we allemaal weten dat een insectenbeet, een zonneslag of misselijkheid nooit ver weg zijn, is het verstandig om goed voorbereid op reis te gaan. Ontdek wat homeopathie voor jou kan betekenen in het buitenland. Je online apotheker geeft je uitleg.

Lees meer

Spijsverteringsproblemen? Ontdek de pro’s van probiotica!

Gezonde darmen zijn cruciaal voor onze spijsvertering en ons immuunsysteem. Maar als je darmflora uit balans is, dan kun je last krijgen van spijsverteringsproblemen. Probiotica helpen je darmflora weer op orde te krijgen. Geef je spijsvertering een zetje in de goede richting dankzij de tips van je online apotheker.

Lees meer

Lekker in de zon, goed voor je of gevaarlijk? Ontdek het abc van uv-straling!

Iedereen geniet graag van een lekker zonnige dag. Bovendien is zonlicht goed voor je, omdat het helpt bij de synthese van vitamine D in je lichaam. Maar tegelijkertijd is de uv-straling van de zon ook gevaarlijk en kun je erdoor verbranden of last krijgen van huidveroudering. Je online apotheker neemt je mee in de wereld van uv-straling.

Lees meer

Labels:

Gaan jouw kinderen op zomerkamp? Laat ze goed voorbereid vertrekken

Is voor jouw kinderen het zomerkamp ook ieder jaar weer het hoogtepunt van de zomer? Jij laat ze natuurlijk graag volop van hun vakantie genieten, maar je wilt tegelijkertijd ook niet dat hun iets overkomt. Zorg dankzij de tips van je online apotheker dat ze je ze alles meegeeft wat ze nodig kunnen hebben om de zomer van hun leven te beleven.

Lees meer

Opnieuw een vrij gevoel dankzij onze 7 tips tegen constipatie

Misschien niet meteen het meest tot de verbeelding sprekende onderwerp, maar veel couranter dan je zou denken: constipatie. Ongeveer 15 à 20% van de bevolking heeft last van een moeizame, vertraagde of pijnlijke stoelgang. Dankzij de tips van je online apotheker ben je er snel weer vanaf.

Lees meer

Gehoorbescherming zonder gedoe voor een festival zonder zorgen

Iedereen kan genieten van zijn favoriete muziek, of het nu klassieke muziek is of hardrock. Maar zorg ook dat je er nog lang van kunt blijven genieten. Heb jij een festivalzomer gepland? Neem de juiste gehoorbescherming mee.

Lees meer

Labels:

Last van zweetvoeten? Schaam je niet langer voor je voeten!

Zweten is een normale lichaamsfunctie, maar je kunt er wel last van hebben. Zeker zweetvoeten kunnen vervelend zijn en stinken. Blijf niet bij de pakken neerzitten en doe er iets aan! Ontdek de tips van je online apotheker in onze nieuwe blog.

Lees meer

Ga jij deze zomer de natuur in? Pas op voor teken!

Teken zijn kleine spinachtige beestjes die overal verstopt kunnen zitten en verschillende ziektes met zich mee kunnen dragen, dus pas goed op als je deze zomer de natuur ingaat. Met de tips van jouw online apotheker ben jij goed voorbereid.

Lees meer

Labels:

Sporten en diabetes, laat je niet tegenhouden!

Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Het is goed voor je conditie, helpt je lichaamsgewicht onder controle te houden en verlaagt de kans op hart- en vaatziekten. Bovendien voel je je lekker in je vel. Maar als je diabetes hebt, is sporten vaak niet evident, omdat je glucosewaarden nogal kunnen schommelen. Met de tips van je online apotheker kan ook jij met een gerust hart je favoriete sport beoefenen.

Lees meer

Deze zomer goed gewapend de muggen te lijf

Muggen en insecten spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem, maar als je 's avonds lekker in de tuin of op een terrasje zit of wanneer je op vakantie bent, ben je ze liever kwijt dan rijk. Wapen je tegen muggen met de producten van je online apotheker.

Lees meer

Tijd om aan je conditie te werken? Begin met hardlopen!

Wil jij meer aan je conditie werken en zoek je een gemakkelijke en leuke manier om snel calorieën te verbranden? Hardlopen is een goede manier om efficiënt en relatief eenvoudig beter in vorm te komen. Maar omdat alle begin moeilijk is, geven we je graag wat tips mee om goed te kunnen beginnen.

Lees meer

Goed voorbereid op vakantie? Controleer onze checklist voor jouw reisapotheek

Deze zomer lekker op reis, wie heeft daar nu geen zin in? Maar naast een leuke bestemming en daguitstapjes plannen is het ook belangrijk om goed voorzien te kunnen vertrekken. Vul je reisapotheek aan aan de hand van onze handige checklist.

Lees meer

Dermalex, voor een goede verzorging van jouw droge huid, elke dag opnieuw!

Jouw huid verdient het om goed verzorgd te worden, elke dag opnieuw! Maar als je een droge huid hebt, heb je ook een aparte verzorging nodig. De producten van Dermalex hydrateren je huid intens en maken haar weer zacht als zijde. Ontdek ze vandaag nog bij je online apotheker.

Lees meer

Last van wratten? Met onze tips en trucs ben je er snel weer vanaf

Iedereen krijgt er wel minstens een keer in zijn of haar leven last van: wratten. Van die pijnlijke en oncharmante bultjes op je voeten of op je handen. En bovendien zijn ze nog erg besmettelijk ook. Dankzij de tips en trucs van je online apotheker ben jij er zo weer vanaf.

Lees meer

Cafeïne, jouw motor, van maandagochtend tot op het sportveld

Een lekker kopje koffie om je dag te beginnen, wie kan daar nu niet van genieten? Cafeïne geeft je de energie die je nodig hebt om wakker te worden en je dag te beginnen. Maar cafeïne is niet alleen een motor voor maandagochtend, ook voor sporters of studenten is het onmisbaar hun beste prestaties te leveren. Je online apotheker geeft uitleg.

Lees meer

Examenstress? 11 tips om je examens te overleven

Examens zijn een periode vol stress en onzekerheid. Je slaapt te weinig, je bent onzeker en onrustig en er hangt veel af van je goede punten. Gelukkig zijn er betere manieren om gerust en zonder stress aan je examens te kunnen beginnen dan nachtenlang te zitten blokken. Je online apotheker geeft je graag wat tips.

Lees meer

Een kunstgebit of tandprothese? Keep on smiling

Een mooie glimlach is je beste visitekaartje. Maar als je kunstgebit niet goed zit, dan is het niet vanzelfsprekend om te mooiste glimlach boven te halen. Je online apotheker heeft gelukkig alles in huis om jou weer het zelfvertrouwen te geven dat je met je eigen tanden ook had. Ontdek het vandaag nog.

Lees meer

Labels:

Een goede bescherming tegen de zon begint vanbinnen

Bij bescherming tegen de zon denken we vaak alleen maar aan de buitenkant. Maar een goede bescherming van je huid begint vanbinnen. Voedingssupplementen op basis van antioxidanten helpen je huid klaar te maken voor en te beschermen tegen de zon. Je online apotheker legt uit.

Lees meer

7 redenen waarom vroeg opstaan goed voor je is

De meesten onder ons slapen al wel eens graag uit, maar toch brengt lekker vroeg opstaan ook de nodige voordelen met zich mee. Niet alleen kun je langer van je dag genieten, maar vroeg opstaan heeft ook een heel aantal fysieke en mentale voordelen. Lees onze nieuwe blog en ontdek waarom ook jij je wekker beter iets vroeger zet.

Lees meer

Labels:

Een litteken of een nieuwe tatoeage? Pas goed op met de zon

Littekens ontstaan door de genezing van de huid. Het nieuwe weefsel is vaak gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Maar ook met een litteken wil jij deze zomer kunnen genieten van de zon. Je online apotheker geeft je een paar tips om je huid te beschermen.

Lees meer

Pigmentvlekken, van schattige sproeten tot melanoom Pigmentvlekken, iedereen heeft ze: sproeten, geboortevlekken of moedervlekken. Ze kunnen genetisch ontstaan, maar ook na beschadiging van de huid, bijvoorbeeld door de zon. Meestal zijn ze onschuldig, maar ze kunnen ook kwaadaardig zijn. Je online apotheker geeft je graag wat uitleg over pigmentvlekken en wat je ertegen kunt doen.

Lees meer

Laat een koortslip je glimlach niet verpesten!

Iedereen die er al eens last van heeft gehad, weet hoe vervelend het kan zijn: een koortslip. Niet alleen het tintelende of branderige gevoel, maar ook de ietwat gênante en weinig esthetische blaasjes. Dankzij je online apotheker hoef jij je glimlach niet meer te laten verpesten door een koortslip!

Lees meer

Labels:

Spirulina & chlorella: de ultieme superfoods?

Het zouden de ultieme superfoods moeten zijn, de twee algensoorten spirulina en chlorella. Rijk aan voedingsstoffen en tal van antioxidante en ontgiftende eigenschappen. Maar wat schuilt er nu precies achter die exotische namen en wat kunnen ze voor jou betekenen? Laat je meevoeren door je online apotheker.

Lees meer

Bruin zonder zon: een fabeltje of werkelijkheid?

Zelfbruiners zijn een ideale, snelle en veilige oplossing voor “bruin zonder zon” en om je mooie bruine kleurtje een handje te helpen, speciaal voor iedereen die een voorsprong wil nemen op de zomer of voor wie simpelweg geen tijd heeft om lekker lang in de zon te gaan liggen. Je online apotheker neemt je graag mee in de wondere wereld van de zelfbruiners.

Lees meer

Labels:

Migraine: een storm in je hoofd!

Ongeveer één op tien mensen in België en Nederland heeft er regelmatig last van: migraine. Hevige, kloppende of stekende hoofdpijn, overgevoeligheid voor licht en geluid en gezichtsstoringen. Vooral vrouwen hebben er last van. Je kunt het aantal aanvallen beperken door de “uitlokkers” te vermijden. Je online apotheker geeft uitleg.

Lees meer

Labels:

Diabetes type 2: genezen kan niet, voorkomen wel!

Bijna 1 op 10 personen lijdt aan een vorm van diabetes. Diabetes is een aandoening die niet te genezen is en iedereen kan treffen. Wil jij weten hoe je diabetes kunt voorkomen? Ontdek het aan de hand van de tips van je online apotheker.

Lees meer

Artrose? Pijnlijke gewrichten? Artilane helpt!

Naarmate de jaren verstrijken, begint je lichaam langzaam maar zeker tekenen van slijtage te vertonen. Dat geldt ook voor je gewrichten. Na jaren van intensief gebruik beginnen je gewrichten, en vooral het kraakbeen dat ze soepel houdt, te verslijten, een aandoening die we kennen als artrose. Heb jij last van pijnlijke en stijve gewrichten? Dan stelt je online apotheker je graag Artilane voor. Geef artrose en ouderdom geen kans!

Lees meer

Een sinaasappelhuid? Volg onze 7 tips om cellulitis tegen te gaan

Het wordt steeds beter weer en dus is het weer tijd om je rokjes en je topjes uit de kast te halen. Maar dan wil je je natuurlijk ook goed in je vel voelen. En iets wat daar zeker niet bij helpt is cellulitis. Onderzoek heeft aangetoond dat 9 op de 10 vrouwen last hebben van een vorm van cellulitis. Je online apotheker geeft je graag een paar tips zodat jij je ook deze zomer lekker in je vel voelt.

Lees meer

Een mooi bruin kleurtje? De do’s-and-don’ts van de zonnebank en melanotan

Het lijkt een geschenk uit de hemel, bruin worden zonder lang te hoeven zonnen en zo een voorsprong te kunnen nemen op de zomer. Melanotan is een synthetisch hormoon dat je een mooie bruine kleur geeft in slechts een paar dagen. Maar helaas is het middel niet zo onschuldig als het lijkt. Ontdek het samen met je online apotheker.

Lees meer

Labels:

Een goed gezichtsvermogen? Zo simpel als 1, 2, omega 3

“Het oog wil ook wat." Een waarheid als een koe en dus is het belangrijk om goed voor je ogen te zorgen. Je ogen en je hersenen bestaan voor een groot deel uit omega 3-vetzuren. Een dagelijkse inname is dan ook essentieel. Ontdek waarom en hoe met je online apotheker.

Lees meer

Labels:

Het RainPharma Dieet: puur natuurlijk en verantwoord afslanken

Een tijdje terug stelden we je de producten van RainPharma voor in onze blog. Nu is het de beurt aan het RainPharma Dieet. Ontdek het revolutionaire dieet en de hoogwaardige RainShakes samen met je online apotheker.

Lees meer

Een te hoge bloeddruk? Laat het niet aan je hart komen

Stress, ongezond eten en te weinig lichaamsbeweging zijn de voornaamste oorzaken van een te hoge bloeddruk. Ontdek samen met je online apotheker wat je er tegen kunt doen.

Lees meer

Regelmatig een drang naar zoet? Houd je bloedsuikerspiegel in de gaten

Snoep jij graag en heb je regelmatig een drang naar zoet? Een koekje meer of minder maakt zoveel niet uit, maar toch moet je oppassen voor een te hoge bloedsuikerspiegel. Te veel en te zoet eten kan leiden tot diabetes. Ontdek wat je ertegen kunt doen dankzij je online apotheker:

Lees meer

9 tips om meer uit je sportvoeding te halen

Goede sportvoeding en een uitgebalanceerde voedingsstrategie zijn van essentieel belang om je work-out te optimaliseren. Maar waar moet je op letten en hoe haal je het beste uit jezelf? Je online apotheker geeft je een overzicht

Lees meer

Zwanger? Laat je mooie herinneringen niet verpesten door die vervelende striemen

De geboorte van je (eerste) kindje is een van de mooiste dingen die je in je leven meemaakt en daar wil je van blijven genieten, maar je wilt er liever niet aan herinnerd worden door van die vervelende striemen. Je online apotheker heeft een paar tips voor je:

Lees meer

5 tips tegen hooikoorts om weer opgelucht adem te halen

De lente is een mooi seizoen, maar voor mensen die aan hooikoorts lijden, is het ook een seizoen van allergische reacties, tranende ogen, een loopneus en niesbuien. Heb jij last van hooikoorts? Volg deze tips van je online apotheker en haal opgelucht adem:

Lees meer

RainPharma, no-nonsense producten voor no-nonsense schoonheid

RainPharma is een Belgisch bedrijf dat uiterst zuivere producten op de markt brengt voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Naast state of the art orthomoleculaire voedingssupplementen produceert het bedrijf ook een ingenieus huidverzorgingssysteem en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam. Ontdek de producten van RainPharma bij je online apotheker.

Lees meer

Een blaasontsteking? Cranberry’s to the rescue!

Een branderig of een pijnlijk gevoel tijdens het plassen, een loze aandrang of vaak kleine beetjes moeten plassen, symptomen die de helft van alle vrouwen in hun leven mee zullen maken. Zo’n 50% van alle vrouwen heeft in hun leven minstens een keer last van een urineweginfectie of blaasontsteking en een vijfde krijgt er zelfs een paar keer per jaar mee te maken. Je online apotheker geeft je graag een paar tips mee over hoe je een blaasontsteking kunt voorkomen of genezen.

Lees meer

Bachbloesems - Deel 2: welke bloesems voor welke gemoedstoestand?

Een paar weken geleden gaven we je al een korte uitleg over wat Bachbloesems zijn en hoe je ze moet gebruiken. Nu leggen we je nog graag even uit welke Bachbloesems je moet gebruiken voor welke gemoedstoestand. Word weer een met jezelf dankzij de 38 originele Bachbloesemkuren.

Lees meer

Jouw ideale Vichy-gezichtsverzorging

Vichy heeft gezichtsverzorgingen voor alle leeftijden, alle huidtypes en alle behoeften. Maar welke is nu voor jou het meest geschikt?

PharmaMarket geeft je een overzicht.

Lees meer

Labels:

Na de BB cream en de CC cream heb je nu ook een DD cream. Ontdek de verschillen in onze blog

Veel merken van verzorgingsproducten, zoals Vichy en La Roche-Posay, hebben ze: alfabetcrèmes. Na de BB cream en de CC cream komen ze nu met een DD-crème en sommige merken hebben tegenwoordig ook al EE-crèmes. Ze doen allemaal ongeveer hetzelfde, maar net iets anders. En de een is altijd net dat beetje beter. Maar waarvoor staan de afkortingen en wat doen de crèmes nu eigenlijk? Overloop het alfabet samen met je online apotheker.

Lees meer

Melatonine is een hormoon dat je slaap-waakritme herstelt en je biologische klok reset

Een hectisch leven en een jetlag kunnen je slaap-waakritme grondig verstoren en kunnen leiden tot een onregelmatig slaappatroon. Melatonine helpt jouw slaap-waakritme weer op orde te krijgen. Ontdek het nieuwste wapen voor een goede nachtrust in het gamma van je online apotheker:

Lees meer

Antioxidanten beschermen je lichaam van binnenuit

We zien ze op veel verpakkingen staan tussen de ingrediënten: antioxidanten. Ze worden aan veel voedingsmiddelen en voedingssupplementen toegevoegd en we krijgen te horen dat bepaalde voedingsmiddelen zoals groente en fruit een goede bron zijn van antioxidanten. Maar wat zijn antioxidanten eigenlijk en waarom zijn ze zo belangrijk? Je online apotheker geeft uitleg:

Lees meer

Ga je binnenkort op reis naar het zuiden? Pas goed op voor het zikavirus

De wereld is weer toe aan zijn volgende pandemie. Na cholera, dengue en ebola worden we nu geplaagd door het zikavirus. Momenteel zijn vooral de landen in Zuid- en Midden-Amerika het hardst getroffen, maar er zijn al meldingen van besmettingen in de westerse wereld. Ga jij binnenkort op reis naar een zonnige bestemming in het zuiden? Je online apotheker geeft je graag wat reisadvies over hoe je het besmettingsgevaar zo klein mogelijk maakt.

Lees meer

De hartslagmeters, trackers en sporthorloges van Polar helpen jou je work-out te optimaliseren

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt, is een ander verhaal. Sporten is goed voor je gezondheid en het is een leuke manier om gezond te blijven. Je weet dat je regelmatig moet trainen, maar je hebt het moeilijk om je schema in balans te houden? Om jou te helpen het beste uit jezelf en uit je training te halen, stelt je online apotheker je graag het merk Polar voor.

Lees meer

Behandel de symptomen van haaruitval dankzij Vichy Dercos en behoud jouw mooie volle haardos

Niet alleen mannen, maar ook kunnen vrouwen last hebben van een dunner wordende haardos en haaruitval. En het verliezen van je haren is iets waar je het moeilijk mee kunt hebben en wat ten koste kan gaan van je zelfvertrouwen. Ontdek wat jij kunt doen tegen haaruitval en een terugtrekkende haarlijn. Je online apotheker stelt je graag de productenlijnen Aminexil en Neogenic van Vichy voor.

Lees meer

Magnesium vervult een aantal belangrijke taken in ons lichaam. Wapen jezelf tegen een tekort

Magnesium is een onmisbaar mineraal voor ons lichaam. Zo is het verantwoordelijk voor de energieproductie, de goede werking van onze spieren en onze zenuwen en is het nodig voor het behoud van onze botten. Een magnesiumtekort kan dus ook ernstige gevolgen hebben voor ons lichamelijke en mentale welzijn. Graag geven we je wat uitleg over de gevolgen van een magnesiumtekort en wat jij ertegen kunt doen.

Lees meer

Bachbloesems - Deel 1: wat en hoe?

Tincturen van bloemen en bloesems hebben een heilzame werking voor ziektes als gevolg van een negatieve gemoedstoestand of negatieve emoties. Bachbloesems helpen je je balans terug te vinden. Bachbloesemtherapie richt zich voornamelijk op het genezen van de psyche. Ontdek het verhaal achter Bachbloesemtherapie en hoe jij ervan kunt profiteren.

Lees meer

Ontdek de voordelen van superfood dankzij de producten van Vitanza HQ

Superfood is een verzamelnaam voor verschillende eetbare planten en zaden met hoge concentraties essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten, enzymen en aminozuren. Ontdek de vele voordelen voor je gezondheid en de natuur door superfood op te nemen in je dagelijkse culinaire routine.

Lees meer

Optimaal sporten zonder te verzuren met voldoende ijzer

IJzer is van nature aanwezig in ons lichaam en is verantwoordelijk voor het zuurstoftransport in ons bloed. Bovendien is ijzer nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Bij zware fysieke inspanningen wordt er meer bloed naar de spieren gepompt om die van extra zuurstof te voorzien. Daarbij komt melkzuur vrij en kunnen je spieren “verzuren”. Zuurstof helpt om melkzuur in je spieren te verbranden. Om verzuring tegen te gaan, heeft je lichaam dus voldoende ijzer nodig.

Lees meer

Cholesterol: essentiële bouwstof met een slechte reputatie

Cholesterol wordt vaak geassocieerd met een reeks negatieve eigenschappen. Maar toch is cholesterol een essentiële bouwstof van ons lichaam, met tal van belangrijke functies. Ontdek hier het verschil tussen “goede” en “slechte” cholesterol en wat je kunt doen om je cholesterolspiegel gezond te houden.

Lees meer

Labels:

Hyaluronzuur: unieke hydratatie voor je huid, van buitenaf en van binnenuit

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof met als voornaamste functie het vasthouden van vocht, onder andere in de huidcellen, en geeft zo onze huid haar jeugdige en veerkrachtige uitstraling. Ontdek hoe onze producten met hyaluronzuur jou kunnen helpen en ga stalend, jeugdig en vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar in.

Lees meer

6 tips voor een geslaagde detox en een gezonder lichaam

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen. Je lichaam probeert die schadelijke stoffen zoveel mogelijk af te breken en af te voeren. Om je lichaam een handje te helpen bij het verwijderen van die stoffen, kun je je lichaam ontgiften. Met deze tips van je online apotheker haal jij het meeste uit je detox en houd je je lichaam zuiver.

Lees meer

Een zware work-out of een intensieve match? Herstel optimaal dankzij BCAA's

Sporten is leuk en gezond. En toch is het beste uit jezelf halen makkelijker gezegd dan gedaan. Voedingssupplementen kunnen je een extra boost geven en je helpen op een ideale manier te herstellen na een fysieke inspanning. Maar welke supplementen doen wat en hoe moet je ze gebruiken? In deze blog geeft je online apotheker je graag wat meer uitleg over BCAA’s.

Lees meer

Atopische huid? Voel je weer lekker in je vel dankzij Lipikar

Een droge huid kan verschillende oorzaken hebben. Douchen onder te heet water of water met te veel kalk, de kou en een droge lucht buiten of een verkeerde douchegel zijn veel voorkomende oorzaken dat je huid droog, trekkerig en schilferig kan aanvoelen. Maar als je een atopische huid hebt, dan kom je niet zomaar van die symptomen af. Een atopische huid wordt gekenmerkt door atopisch eczeem, een vorm van eczeem die op elke leeftijd kan voorkomen. Dankzij deze tips van je online apotheker voel jij je snel weer lekker in je vel.

Lees meer

Een winterdip? TonixX en Fostprint helpen je er snel weer bovenop

De winter is voor veel mensen vaak een iets moeilijkere periode. Het slechte weer en de donkere en korte dagen kunnen leiden tot een neerslachtig en depressief gevoel: de zogenaamde winterdip. Maar blijf niet bij de pakken neerzitten. Je online apotheker helpt je er graag weer bovenop.

Lees meer

Gezond en lekker afslanken dankzij Modifast

Dieet. Het woord alleen al roept bij zowel mannen als vrouwen verschrikkelijke beelden op van lege borden en wekenlang afzien. Want laten we wel wezen, lekker eten en drinken en gewoonweg genieten van het leven, we willen het allemaal en we doen het dan ook het liefst zo vaak mogelijk. Maar we willen ook niet dat het ten koste gaat van dat strakke strandlijf. En zeker rond de feestdagen loop je weleens het risico dat er een paar kilootjes bijkomen. Maar dankzij de ruime keuze aan dieetproducten hoeft afslanken tegenwoordig gelukkig geen straf meer te zijn. Je online apotheker leidt je graag rond in de wondere wereld van lekker en op een gezonde manier afvallen.

Lees meer

Stop met nagelbijten dankzij Raylex en help zo je goede voornemens een handje

Goede voornemens met Nieuwjaar zijn al eeuwenoud. Ze zijn een goede manier om het nieuwe jaar goed in te zetten. Afvallen, aan je conditie werken of stoppen met nagelbijten? Je online apotheker heeft wat jij nodig hebt om het nieuwe jaar goed in te zetten.

Lees meer

Examens? Stress? Gebrek aan concentratie? Met MetaStudent ben je er weer helemaal klaar voor

De examens zijn een periode vol stress en onzekerheid. En op momenten van zwakte ben je misschien al eens geneigd uit wijken naar de welbekende methode van het spiekbriefje. Maar er zijn andere manieren om je te helpen alles in je op te nemen. Denk eens aan een voedingssupplement om je concentratievermogen te verhogen, je geheugen te verbeteren en je stress te verminderen. Neem een kijkje bij je online apotheker.

Lees meer

Gebruik Similase Total tegen een zware maag

Het einde van het jaar en de feestdagen rond kerst en oud en nieuw komen eraan, het wordt vroeg donker en buiten is het guur en koud. Binnen maken we het gezellig met vrienden en familie. En daar hoort natuurlijk ook uitgebreid tafelen bij. Maar één ding is zeker: je eet meer dan je nodig hebt en je blijft achter met een zware maag. Je online apotheker geeft advies.

Lees meer

Ga tot het uiterste dankzij de sportvoeding en sportdrank van WCUP

Sporten is leuk en het is nog goed voor je ook. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, het is belangrijk dat je er goed voorbereid aan begint. Bouw rustig op en zie dat je je lichaam niet overbelast. Maar ook de juiste voeding en het juiste drinken zijn belangrijk. Gespecialiseerde sportvoeding en sportdrank kunnen je helpen het maximum uit jezelf te halen. Je online apotheker stelt je graag het merk WCUP voor.

Lees meer

Zo voorkom en behandel je winterhanden

Winterhanden en -tenen zijn een reactie van de kleine haarvaatjes tegen de koude, waardoor het bloed niet meer goed doorstroomt. Je krijgt daardoor last van een droge huid. Gelukkig kent jouw online apotheker een vijfstappenplan.

Lees meer

Dit soort make-up is mild voor de gevoelige huid

Mensen met een gevoelige huid voelen zich vaak dubbel benadeeld: ze moeten niet alleen op zoek naar speciale verzorging, maar ook naar aangepaste make-up. Gelukkig is het aanbod zo groot dan je ook met dergelijke make-up naar hartenlust kan experimenteren. Je online apotheker weet raad.

Lees meer

’s Morgens bij het ontbijt of als je thuiskomt en het buiten koud en guur is of je je hebt laten verrassen door een regenbui... Een lekker warme kop thee smaakt altijd wel, maar thee kan nog zoveel meer zijn. Kruidenthee bestaat in oneindig veel smaken en wordt gemaakt op basis van verschillende geneeskrachtige planten. De melanges kunnen je helpen bij spijsverterings- en cholesterolproblemen, verkoudheden, om af te vallen, bij pijnlijke gewrichten of om heerlijk tot rust te komen.

Lees meer

Ontdek de weldaden van aromatherapie

Heb je last van stress? Kleine wondjes, schimmels of andere huidaandoeningen? Val je moeilijk in slaap? Dan is aromatherapie iets voor jou! De etherische olie die gebruikt wordt, helpt je van de meest uiteenlopende kwaaltjes af, van stress tot spierpijn en van vastzittend slijm tot slaapproblemen.

Lees meer

Dit wist je nog niet over gezichtsolie

Dat deze oliën minder populair zijn dan crèmes of serums, heeft vooral te maken met misverstanden. Lees mee, en ontdek wat een gezichtsolie allemaal voor je kan doen.

Lees meer

Warmtetherapie tegen spierpijn en krampen of als ultieme ontspanning

Heb je last van spierpijn, krampen, verrekkingen of artrose? Of ben je gewoon op zoek naar een manier om je ’s avonds met een lekker warm gevoel te ontspannen? Probeer het eens met warmtetherapie. Ideaal voor jezelf, maar ook voor de allerkleinsten in het gezin.

Lees meer

Echinacea versterkt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand

Tijdens de winterperiode kan iedereen wel dat kleine beetje extra weerstand gebruiken. De koude, de wind en de winterse neerslag zijn een ware aanslag op ons immuunsysteem. Echinacea helpt je gezond de winter door.

Lees meer

Zo behandel je kriebelhoest en vastzittende hoest met zachte middelen

Kriebelhoest en vastzittende hoest zijn signalen van je lichaam. Onderdruk ze niet, maar verzacht de symptomen op een natuurlijke manier met bv. een hoestspray van Dr. Vogel. Maar wat is het verschil tussen droge hoest en slijmhoest? PharmaMarket legt het uit.

Lees meer

Een borstkolf helpt om even geen borstvoeding te geven.

De borstvoeding is een mooi, maar intensief moment dat soms gepaard kan gaan met tepelkloven. Om deze pijnlijke wondjes te vermijden kan je kolven. Jouw online apotheker wijst je de weg naar de borstkolf die bij je past.

Lees meer

Zo behandel je de gevoelige en droge huid met couperose

Couperose gaat vaak gepaard met een gevoelige of droge huid. Jouw online apotheker geeft je tips om rode wangen te voorkomen en te behandelen.

Lees meer

Vermijd slechte adem en taandplak met mondwater

Poetsen, flossen, regelmatig naar de tandarts, ... Moet ik dan ook nog mondwater gebruiken? Jouw online apotheker zet de voordelen van een grondige mondspoeling op een rijtje.

Lees meer

Labels:

Gezonde gewrichten dankzij glucosamine

Vitamines en mineralen halen we in eerste plaats uit gezonde voeding. Andere stoffen, zoals glucosamine, komen bijna niet voor in onze voeding. Glucosaminesupplementen helpen onze gewrichten gezond te houden.

Lees meer

Acar’Up ten aanval tegen huisstofmijt

Huisstofmijtallergie komt voor bij 1 op de 5 Belgen en kent een hoge piek in de herfst en winter. Huisstofmijt is alomtegenwoordig, maar je kan je huis (en vooral je slaapkamer) wel inrichten tegen huismijt. Jouw online apotheker geeft je een paar belangrijke tips.

Lees meer

PharmaMarket is veilige online apotheek volgens Test-Aankoop

We melden je met trots dat we de veiligheidstest van Test-Aankoop met glans doorstaan hebben. En dat resultaat vieren we: je krijgt van ons 2,5€ korting op je bestelling!

Lees meer

Dossier: Ymea helpt je door de menopauze – Deel 5

Ymea heeft verschillende producten in haar assortiment. Maar wanneer gebruik je welk product?

PharmaMarket zet alles op een rijtje.

Lees meer

Hoe kom ik van het snurken af?

Wie een glaasje teveel opheeft of zwaar verkouden is, zal vannacht waarschijnlijk snurken. Snurk je echter bijna elke nacht, is er sprake van een ernstig slaapprobleem. Eenvoudige anti-snurkmiddeltjes kunnen je helpen.

Lees meer

Labels:

Een medische psoriasisbehandeling kan worden aangevuld met dagelijkse gewoonten die de levenskwaliteit verbeteren.

Volg de 10 tips van La Roche-Posay!

Lees meer

Dossier: Ymea helpt je door de menopauze – Deel 4

Overgangsverschijnselen hebben soms veel invloed op het levensritme. Het is dus verstandig regelmaat in je leven te brengen. Volg hiervoor de tips van Ymea!

Lees meer

Zo bestrijd je rimpels met hyaluronzuur

Onze huid veroudert heel geleidelijk (gelukkig maar). De eerste expressierimpeltjes verschijnen rond je dertigste, en in de volgende jaren worden de rimpels vaak dieper, tot de huid uiteindelijk gaat verslappen. Hyaluronzuur en retinol wapenen je tegen dit proces. Jouw online apotheker stelt je de nieuwste crèmes voor.

Lees meer

Afvallen met een dieet met minder koolhydraten

Koolhydraten geven ons energie. Ook al wil je afvallen, kan je ze niet helemaal schrappen. Toch kan je beter kiezen voor minder koolhydraten en meer eiwitten, bijvoorbeeld met een Modifast dieet of een dieet met meer dierlijke eiwitten.

Lees meer

Zo versterk je je weerstand

08-10-2015 09:17

Zo versterk je je weerstand

Hoe groter je weerstand, hoe sterker je gezondheid! In de herfst en winter zijn we meer vatbaar voor ziektes en infecties. Supplementen op basis van echinacea of extract uit oesterzwam helpen je dan om meer weerstand op te bouwen.

Lees meer

Dossier: Ymea helpt je door de menopauze – Deel 3

Overgangsverschijnselen hebben soms veel invloed op het levensritme. Het is dus verstandig regelmaat in je leven te brengen. Volg hiervoor de tips van Ymea!

Lees meer

Zo maak je komaf met acne!

01-10-2015 09:02

Zo maak je komaf met acne!

Puisten, in de volksmond kennen we ze vooral als jeugdpuistjes. Toch komen ze voor bij jong en oud. Hoe kan je acne voorkomen én behandelen? PharmaMarket wijst je de weg.

Lees meer

Eet je haar mooi!

28-09-2015 09:03

Eet je haar mooi!

Hangt jouw haar er futloos bij? Je grijpt al snel naar een aangepaste shampoo. Maar heb je er al eens aan gedacht om je haren van binnenuit te voeden?

Volg deze tip van Alline Procap voor een glanzend gezonde haardos!

Lees meer

Metabolic, de oplossing voor honden met overgewicht!

Wist je dat 1 op de 3 huisdieren in België en Nederland te dik is? Vaak realiseren we ons echter niet dat onze hond te dik is, en zelfs als dat wel zo is, weten we misschien niet hoeveel invloed dit heeft op zijn gezondheid en welzijn …

Lees meer

Dossier: Ymea helpt je door de menopauze – Deel 2

Rond de menopauze en tijdens de overgang kan je te maken krijgen met lichamelijke klachten, maar ook geestelijk kan de overgang een grote impact hebben.

Dat is niet zo vreemd, met die hormoonschommelingen in je lijf…

Lees meer

De zogenaamde MEDI-COSMETIQUE® van Filorga zijn de eerste cosmetische producten die hun inspiratie opdeden in de esthetische geneeskunde.

Filorga biedt bijzonder sterke anti-aging verzorgingen in stijlvolle verpakkingen voor redelijke prijzen. Het merk is nu ook verkrijgbaar bij PharmaMarket!

Lees meer

Eet jij te veel zout? Volg de tips van A. Vogel!

Is het jou ook al eens overkomen? Zout vergeten op de aardappelen? Wat een flauwe boel! Je smaakpapillen zijn zo gewend aan de zoutsmaak, dat je nog amper zonder kunt.

Wil je graag jouw zoutgebruik terug onder controle krijgen? Volg deze 8 tips!

Lees meer

Essentieel voor een goede gezondheid: Omega 3

Dat omega 3-vetzuren tal van gezondheidsvoordelen bieden, weet intussen iedereen. Ze spelen niet alleen een rol in de normale werking van het hart, maar ondersteunen daarnaast ook de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Maar hoe krijg je precies voldoende omega 3 binnen?

Lees meer

Dossier: Ymea helpt je door de menopauze – Deel 1

De menopauze of overgang is een belangrijke fase in het leven van elke vrouw. Wil je de signalen herkennen en begrijpen, dan is het goed te weten wat de overgang precies is.

Lees meer

Hygiëne is belangrijk om je zorgeloos te voelen en er op je best uit te zien. Elke vrouw moet weten hoe ze haar lichaam het best verzorgt, en toch wordt er maar zelden gesproken over vrouwelijke hygiëne …

Lees hier hoe je infecties kunt voorkomen en intiem comfort kunt bevorderen.

Lees meer

De juiste verzorging voor je baby: Mustela geeft raad

Tot de leeftijd van 3 jaar is de huid van je kindje nog teer en immatuur. Ze kan zich nog moeilijk verdedigen tegen agressieve factoren van buitenaf, raakt gemakkelijk geïrriteerd en vertoont soms roodheid.

Lees de tips van Mustela om de huid van je baby de juiste verzorging te geven.

Lees meer

Labels:

Tips tegen een droge mond!

27-08-2015 09:08

Tips tegen een droge mond!

Mensen met een droge mond zijn zich hier vaak niet van bewust, totdat hun speekselproductie al met 50% gedaald is.

Biotène geeft tips om een droge mond tegen te gaan.

Lees meer

Labels:

Angst overwinnen met aromatherapie

Bang in het donker, van spoken of van de grote boze wolf? Tussen 3 en 6 jaar ligt de verbeeldingskracht van kinderen aan de basis van tal van angsten. Aromatherapie kan daarbij een oplossing zijn.

Speelgoed met een opdracht: Fear Hunters

Lees meer

Luizen? Wat gedaan?

20-08-2015 09:04

Luizen? Wat gedaan?

Het nieuwe schooljaar komt er weer aan! Dat betekent helaas vaak ook dat de luizen hun intrede weer zullen doen …

Volg onze praktische tips om hoofdluizen te behandelen en (her)besmetting te voorkomen!

Lees meer

Jouw huid in de zon: 4 gouden regels van La Roche-Posay

Als je de zon te vriend wilt houden, moet je je huid vóór elke blootstelling beschermen.

4 goede adviezen om risico’s te vermijden

Lees meer

Wat te doen bij gevoelige tanden?

Heb je pijn of een tintelend gevoel in je tanden als je iets heet, koud, zuur of zoet eet of drinkt? Bezorgt tandenpoetsen je soms kippenvel?

Waarschijnlijk heb je, net als één op de vijf volwassenen, last van gevoelige tanden.

Wat zijn de oorzaken en wat kan je er aan doen?

Lees meer

Labels:

10 tips om schimmelnagels te voorkomen

Deze eenvoudige hygiënetips van Nailner kunnen je helpen om schimmelnagels (of in de volksmond: kalknagel) te voorkomen!

Lees meer

Ongewild urineverlies? Tena geeft raad!

Eén op de tien vrouwen en maar liefst één op de vier mannen krijgt ooit te maken met blaasproblemen en daarmee samenhangend urineverlies.

Je zou dus verwachten dat er veel aandacht aan wordt gegeven. Helaas is dat niet het geval. Daarom heeft Tena enkele tips en adviezen over hoe om te gaan met incontinentie in het dagelijkse leven.

Lees meer

Labels:

Remescar, innovatie tegen oppervlakkige spataders

Oppervlakkige spataders zijn onschadelijk, maar kunnen erg ontsierend zijn. Daarom bracht Remescar een nieuwe innoverende crème op de markt die de huid onmiddellijk een egaler uitzicht geeft.

Lees meer over Remescar >>

Lees meer

Pijnlijke voeten door een likdoorn of eelt? Epitact lost het op!

Of het nu gaat om pijn in de voetzolen, hallux valgus, droge voeten, likdoorns, hielkloven of blaren, voor iedere aandoening heeft Epitact een oplossing. De beschermers verlichten de pijn en zorgen voor meer loopcomfort.

We gaan verder in op de behandeling van pijn in de voetzolen, eelt en likdoorns.

Lees meer

Moet jij voor je werk of voor klusjes ook vaak op je knieën zitten? Eén oplossing: de BackJoy Kneeler!

Lees meer

Zorgeloos op vakantie met een natuurlijke reisapotheek

Zon zee strand, een trektocht door de bergen of toch liever cultuur opsnuiven? Welke vakantie je ook kiest, een reisapotheek is een must in elke bagage.

Zorg dat je voorzien bent en volg de tips van A. Vogel!

Lees meer

Oh nee, een koortsblaas!

20-07-2015 09:10

Oh nee, een koortsblaas!

Koortsblaasjes worden veroorzaakt door een virus dat sluimert in ons lichaam. Bepaalde factoren kunnen het virus weer laten opflakkeren …

Lees meer

Labels:

Geef littekens geen kans met Flamigel!

Iedereen heeft weleens een wonde: een schaafwonde, een snijwonde, een brandwonde, zonnebrand … Niet zelden komen die wonden voor op een zichtbaar gedeelte van het lichaam. Littekens kunnen dus het best vermeden worden!

Lees meer

Vijf feiten en fabels over luizen

Luizen zijn zo oud als de mensheid. Omdat ze zo alledaags zijn, doen er een heleboel hardnekkige mythes de ronde. Ken jij het verschil tussen feit en fictie? 

Lees meer

Gewapend tegen muggen met DEET!

De meeste muggen zijn onschadelijk. Sommige echter, die overwegend in de tropische landen leven, brengen ziektes over. De bekendste van deze ziektes is malaria.

Hoe dan ook, vervelend zijn ze allemaal! Je kan je dus maar beter goed wapenen tegen deze beestjes.

Lees meer

(Nog) mooier zwanger!

06-07-2015 09:03

(Nog) mooier zwanger!

Tijdens de zwangerschap krijgt je huid het soms zwaar te verduren: we hoeven je niet uit te leggen wat striemen zijn, of pijnlijke tepels en gezwollen voeten …

Er is natuurlijk ook nog je gezicht. Ook je gezicht verdient extra aandacht!

Lees meer

Zoveel keuze! Wat is de beste zonnecrème voor mij?

Lekker in het zonnetje … Heerlijk!

Jammer genoeg houdt het zonlicht ook heel wat gevaren in. Het is daarom belangrijk om de juiste zonnecrème te kiezen, aangepast aan jouw huid.

In enkele stappen optimaal beschermd in de zon!

Lees meer

5 tips voor lichtere benen

29-06-2015 09:04

5 tips voor lichtere benen

Er bestaan legio oplossingen om opnieuw lichtvoetig door het leven te gaan, van oefeningen en voeding tot verzorgingsproducten.

5 tips die je meteen kan toepassen!

Lees meer

Een gezond gebit? Dat begint bij gezond tandvlees!

We weten allemaal dat goed poetsen belangrijk is. Maar veel mensen weten niet dat gezond tandvlees de basis is voor sterke én gezonde tanden.

Een goede mondhygiëne is een kwestie van bijhouden.

Lees meer

Labels:

Bye bye zweetvoeten!

22-06-2015 09:07

Bye bye zweetvoeten!

Heel vaak hebben onfrisse voeten te maken met hygiëne. Oplossingen vind je bij PharmaMarket, ondersteund door deze praktische tips.

Lees meer

Zonvakantie gepland? Kijk uit voor droog haar!

Een zonvakantie, dat heb je wel verdiend dit jaar. De zon vergt echter veel van je huid en je haar. Ook zee- en chloorwater zijn niet lief voor je lokken. Wil je ook in de herfst pronken met een stralende bos haar, vermijd dan uitdroging van je haar door de zon.

Volg het zonneritueel van René Furterer!

Lees meer

Drie tips om KOEL te blijven deze zomer…

Volg onze 3 tips om je cool te bewaren op lange zomerdagen.

Lees meer

Labels:

Slank de zomer in? Kies voor een eiwitrijk dieet!

Wil jij nog snel enkele kilo’s kwijt vooraleer je op vakantie vertrekt? Dan is een proteïnedieet waarschijnlijk dé uitkomst!

Met een proteïnedieet kan je betrekkelijk snel gewicht verliezen met praktisch geen hongergevoel. Wat wil je nog meer?

Lees meer

Labels:

Omdat ook mannen graag mooi zijn...

Papa’s ontkennen misschien dat ze meedoen aan de styling hype, maar stiekem vinden ze een puik uiterlijk toch heel belangrijk … Volg onze tips voor Vaderdag!

Lees meer

Zo reinig je lenzen!

04-06-2015 09:11

Zo reinig je lenzen!

Maandelijkse en wekelijkse wegwerplenzen moeten dagelijks goed worden gereinigd. Op die manier verwijder je bacteriën en houd je je ogen dus gezond!

Volg onze do’s en don’ts om je lenzen zo goed mogelijk te onderhouden.

Lees meer

Labels:

Dit zijn de drie beste celebrity blogs van het moment

De blogs van Hollywood celebs vinden we stiekem om van te smullen. Wij maakten een selectie van de beste sterrenblogs om wat te leren van hun beauty- en gezondheidsgeheimen.

Lees meer

Met deze producten behandel je gemakkelijk wratten

Wratten zijn één van de meest voorkomende huidinfecties. Ze zijn onschadelijk, maar wel zeer besmettelijk. Onmiddellijk de wratten behandelen is dus de boodschap!

Lees meer

Labels:

Vakantie met de kinderen? Zonnen doe je zo!

In de lente en de zomer van de zon genieten is een must, of je nu op vakantie gaat of lekker thuis blijft. Smeren voor een goed beschermde huid blijft natuurlijk de boodschap, vooral als het om kinderen gaat.

Lees meer

Een steuntje in de rug nodig? Denk aan Bachbloesems!

Bachbloesems zijn puur natuur en werken in op jouw gemoedstoestand. Heb je weleens last van spanningen, stress of angst? Bachbloesems kalmeren en stellen je gerust.

Lees hier alles over de grondslagen van deze natuurlijke geneeswijze.

Lees meer

Vitamine B12, ginseng, maca: probeer deze natuurlijke middelen om beter te studeren!

Studeren op een natuurlijke manier, met eventueel wat extra vitaminen en superfoods, geeft rust in je hoofd. Keep calm and … study!

Vijf natuurlijke boosters (voor een nog beter studieresultaat)

Lees meer

Lekker lezen in de zon? Kies voor plaklenzen!

Heb je zin om deze zomer lekker veel terrasjes te doen met je Sudoku bij de hand? Om stapels boeken te lezen bij het zwembad? Neem je je werk mee naar buiten?

Maak het je gemakkelijk en kies voor plaklenzen!

Lees meer

Labels:

Zo voorkom en behandel je pigmentvlekken

UV-stralen en huidveroudering leiden bij veel vrouwen tot pigmentatieproblemen, zoals bruine vlekken, zwangerschapsmasker, sproeten …

Wat zijn de symptomen en hoe kunnen ze efficiënt worden behandeld?

Lees meer

Klaar voor de zon? Vermijd zonneallergie!

Ben je uit op een mooie bruine kleur die lang blijft? Doe dan nu een kuur!

Lees meer

Beauty met een kleine ecologische voetafdruk

Schoonheid en solidariteit, gaan die twee samen? Het antwoord luidt ja. Lees hier welke beautymerken zich terecht Bio mogen noemen.

Lees meer

Zo krijgen vermoeide ogen rust

We staan er niet bij stil, maar onze ogen krijgen het vaak hard te verduren. We zochten enkele eenvoudige tips om het je ogen draaglijk te maken.

Lees meer

Labels:

Zo eet een topsporter

20-04-2015 09:09

Zo eet een topsporter

Vijf do's and don'ts voor een geslaagde sportvoeding.

Dankzij deze tips weet je wat je mag eten en drinken voor, tijdens en na de (mountainbike)tocht.

Lees meer

Een zomer zonder cellulitis? Pak nu je borsten, buik en billen aan!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, luidt het spreekwoord. Toch bestaat het wonder van een huid zonder cellulitis maar voor een handjevol vrouwen op deze aardbol. Je kan er wel voor zorgen dat je huid zo stevig mogelijk blijft, zodat cellulitis minder opvalt. Volg ons BBB-plan, zodat je deze zomer zelfzeker voor de dag komt.

Lees meer

Vlot in het zadel? Voorkom pijn!

Lang in het zadel zitten is funest voor de billen, dat weten sportieve fietsers. Wat kan je eraan doen? Naast goed zittende sportkledij zijn er een paar handige middeltjes die veel onnodige pijn kunnen vermijden!

Lees meer

Labels:

Eerste zon? Maak je benen klaar voor de zomer!

Zodra de eerste zon haar verschijning maakt, verdwijnen jeans en lange broeken in de kast en krijgen we weer zin in rokjes.

Dankzij deze zeven tips zijn jouw benen in een mum van tijd klaar voor een mooie, lange zomer!

Lees meer

Helder, mat, met zonnefactor? Zo vind je de foundation die bij je past!

Een goede foundation helpt je in één beweging aan een stralende teint. Dat is een hele klus, en daarom moet een foundation aan heel wat basiskwaliteiten voldoen. Dankzij onze tips vind je de foundation die bij je past.

Lees meer

Labels:

Met of zonder parfum: zo ruik je de hele dag fris

Fris ruiken is de basis voor een veilig gevoel. Het is onmogelijk om zelfzeker voor de dag te komen als je bang bent om overmatig te zweten, of kampt met zweetvlekken op je kleding. De enige doeltreffende oplossing? Een diepgaande verzorging met een doeltreffende deodorant.

Lees meer

Nog mooier met je bril ? Dat kan, dankzij deze vier make-up tips!

Het lijkt er op dat brillen nog wel even in de mode zullen blijven. Of je nu een bril draagt uit noodzaak, of als accessoire, hou er rekening mee dat een bril om aangepaste make-up vraagt.

Lees meer

Voeding voor, tijdens en na de inspanning

Ook dit jaar rijden 16.000 wielertoeristen op zaterdag 4 april, één dag voor de profs, hun eigen Ronde van Vlaanderen. De dapperen onder ons wagen zich zelfs aan 239 km. Naast een intensieve training is ook de juiste (sport)voeding van extreem belang om zo'n grote inspanning te kunnen leveren. Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Volg dan de tips en adviezen van onze sportvoedingsspecialist, Philip Gadisseur. Hij vertelt je alles over voeding voor, tijdens en na de inspanning.

Lees meer

Zo behandel je puistjes

26-03-2015 09:10

Zo behandel je puistjes

Uitslag en puistjes zijn ontsierend en kan bij sommige mensen zelfs tot complexen leiden. Vaak wordt gedacht dat vet eten (chocolade, varkensvlees) uitslag opwekt, maar dit is niet wetenschappelijk bewezen. Puistjes gaan vooral gepaard met een verstoorde hormonale huishouding, of met een vette huid. Tussen 14 en 20 jaar zijn puistjes een normale plaag, maar ze kunnen op elke leeftijd voorkomen.

Lees meer

Zo krijgt je haar meer volume en glans

Fijn, dik, weerbarstig of futloos? Weinig mensen zijn geboren met ‘droomhaar’. Start met onze basisregels en je komt al een heel eind.

Lees meer

Maak komaf met schimmelnagels of kalknagels!

Schimmelnagels komen vaak voor, bij zeventigplussers zelfs bij vier op de tien mensen. Kalknagels zien er hard uit en verkleuren tot ze vaalwit of geel worden.

Het goede nieuws is dat je met een beetje geduld en een juiste behandeling weer schone, gave nagels krijgt!

Lees meer

Sinaasappelhuid? Pas je eetgewoonten aan!

Wist je dat je ook aan tafel cellulitis kan bestrijden? Het komt er op aan om ingrediënten te kiezen, die vochtophoping tegengaan.

Lees meer

Zo ziet jouw make-up en kapsel eruit na je vijftigste

11 tips voor make-up en kapsels na je vijftigste.

Lees meer

Zo voorkom en behandel je hooikoorts

Hooikoorts is de allergische ziekte die het vaakst voorkomt. De symptomen zijn vergelijkbaar met andere soorten allergie, maar overgevoeligheid aan pollen komt meestal voor tussen begin maart en eind oktober.

Lees meer

Zo lukt afvallen wél

02-03-2015 09:01

Zo lukt afvallen wél

Afvallen is voor iedereen een hele klus. Natuurlijk heeft het welslagen van je dieet te maken met een goede portie wilskracht en duurt het even voor je lichaam went aan minder voedsel. Hou je je dieet echter nooit langer dan een week vol, dan doe je er goed aan om je keuzes onder de loep te nemen.

Lees meer

Mooier én gezonder met SVR

SVR stelt al een halve eeuw lang hoge eisen aan verzorgingsproducten met innovatieve bestanddelen en met optimale tolerantie en comfort als handelsmerk. De kracht van het merk zit in de dermocosmetische benadering van schoonheid.

Wij stellen enkele toppers uit het aanbod voor!

Lees meer

Vijf tips voor een vlotte overgang

De meeste vrouwen krijgen te maken met vervelende overgangsklachten zoals opvliegers, slapeloosheid en gewichtstoename. Ook op geestelijk vlak kan de overgang een zware impact hebben.

Dankzij deze tips sta je zowel fysiek als mentaal sterker in je schoenen!

Lees meer

Minder spierpijn? Volg de tips van de kinesist!

Spierpijn en pijnlijke gewrichten kunnen allerlei oorzaken hebben. Een ongelukje is gauw gebeurd, soms door een verkeerde beweging of een ongewone inspanning. Soms gaat het kraakbeen slijten door een verkeerde houding, en spreken we van chronische gewrichts- en spierpijn. Hoe blijven onze gewrichten soepel? Hoe vermijd je spierpijn en artrose? Volg de tips van de kinesist!

Lees meer

Een platte buik in vijf eettips

Met enkel sit-ups kom je er vaak niet… Volg daarom onze 5 eettips voor een platte buik!

Lees meer

Herken je deze vijf signalen? Dan eet je te weinig eiwitten.

Dierlijke en plantaardige proteïnen zijn broodnodig voor een evenwichtig eetpatroon.

Pas je menu aan met een paar eenvoudige kneepjes!

Lees meer

Verkoudheid of griep met korstjes in je neus? Goed verzorgen!

Hoe kan je een droog neusslijmvlies voorkomen en genezen? Behandelen is de boodschap, want alleen met een gezond slijmvlies kan je neus zijn werk doen!

Lees meer

Volg onze tips voor een ‘coup d’éclat’ en ga zelfverzekerd naar je date!

Lees meer

Het is weer tijd voor wintersport! Ga je langlaufen in eigen land of vertrek je op skivakantie? Hoe dan ook, volg onze tips voor een mooi velletje op de latten en kom ontspannen en zonder zonnebrand terug naar huis!

Lees meer

Vitamine D: dé anti-winterdip (+ zo haal je meer vitaminen uit groenten en fruit)

In de winter kan je een multivitaminepreparaat innemen, vooral als je ook nog eens op dieet bent… Maar let ook op je alledaagse (eet)gewoontes. Hoe ver reikt jouw kennis?

Doe de test!

Lees meer

Zwanger? Eerste hulp bij ongemakjes

Je bent dolgelukkig dat je binnen een aantal maanden als mama door het leven zal gaan. Dat je lichaam soms wat in de war is, heb je er voor over.

Joepie… je bent zwanger! Wat te doen bij ongemakjes? Wij zetten de meest voorkomende op een rijtje!

Lees meer

Bij de dokter krijg je te horen dat je meer moet bewegen en gezond eten.

Meet jezelf deze nieuwe levensgewoontes aan en merk het verschil.

Lees meer

Snel(ler) afvallen met de hulp van voedingssupplementen

Het goede nieuws? Je bent niet alleen. Het minder goede nieuws is dat snel afvallen erg moeilijk is, daarom kunnen voedingssupplementen je een handje helpen. 

Lees meer

Zo vermijd je slaapproblemen

12-01-2015 09:08

Zo vermijd je slaapproblemen

Kan jij soms de slaap niet vatten? Zorg voor een avondritueel dat je tot rust brengt.

Lees meer

Een dagje detox? Dit wordt jouw menu!

Beter dan permanent te lijnen, las je af en toe een mini detox kuur in. Wij zochten een typisch detox-menu voor je uit.

Lees meer

Allergie? Zo maak je komaf met huisstofmijt!

De huisstofmijt (Dermatophagoides pteronyssinus) is een heel klein spinachtig diertje (tussen 0,1 en 0,3 mm lang) dat in huisstof leeft, vooral in matrassen, kussens, dekens, zitbanken, gestoffeerde stoelen, maar ook in knuffels en op beschimmelde muren. Jammer genoeg veroorzaken de beestjes bij 10 tot 15% van de bevolking een allergische reactie.

Lees meer

Wenkbrauwen epileren doe je zo: drie tips

Nog teveel vrouwen weten niet precies hoe ze wenkbrauwen moeten epileren. Wij zochten het voor je uit!

Lees meer

Zo vermijd je winderigheid

25-12-2014 09:10

Zo vermijd je winderigheid

Meer dan 20% van de bevolking heeft wel eens last van een opgeblazen gevoel. Hoog tijd dus om je eet- en drinkgewoonten aan te passen!

Lees meer

Quinoa, spinazie en co: winterse superfoods!

Vind je het in de winter moeilijker om gezond en mooi te blijven? Niet noodzakelijk. Er bestaan nog voldoende mogelijkheden om een lekker potje op tafel te zetten.

Lees meer

Te veel stress? Lage weerstand? Volg onze tips!

Heb je al eens gedacht aan natuurlijke oplossingen om je weerstand te versterken? Er bestaan een hele reeks zachte middelen op de markt, zodat je deze winter niet voortdurend verkouden of ziek bent. Een sterke weerstand is trouwens het hele jaar door mooi meegenomen.

Lees meer

Feest make-up: zo doe je het zelf

Perfect opgemaakt zonder (kerst)stress 

Kerstmis staat voor de deur, dus laat het aftellen beginnen… tot het knallen van de champagnekurken! Omdat je tijdens nieuwjaar zelf niet veel tijd hebt om je look bij te werken, geven we enkele tips  voor feest make-up die urenlang blijft zitten en waar je instant succes mee oogst. 

Lees meer

Labels:

Do’s en don’ts bij een droge huid

Voelt je huid droog en trekkerig aan? Is ze soms schilferig en lijkt het of een gewone bodylotion niet helpt? Met de aangepaste verzorging en deze drie tips verwen je je DROGE huid.

Lees meer

Een geslaagde manicure in vijf stappen !

In vijf stappen naar mooie feestnagels!

Lees meer

Labels:

Nuxe bestaat 20jaar en dat wordt gevierd met een nieuw huidverzorging gamma:Merveillance

Nuxe bestaat exact 20 jaar en dat moet gevierd worden! Niet alleen brengen ze een gloednieuw gamma (Merveillance) op de markt, maar ook de beroemde Huile Prodigieuse is en blijft een echt cultproduct. 

Hoog tijd dus voor een overzichtje van deze natuurlijke verwennerijen voor lichaam en gelaat.

Lees meer

Blijf fit… Ook aan je bureau!

Binnenkort heb je geen excuus meer om niet te sporten!

Lees meer

Eerste Hulp Bij Koorts!

27-11-2014 09:10

Koorts is onaangenaam en moet snel aangepakt worden

Koorts is onaangenaam en moet snel aangepakt worden. Er bestaan verschillende soorten thermometers en meetwijzen, al naargelang de leeftijd van de zieke.

Welke methode is de beste? En hoe kies je bijvoorbeeld een thermometer? Wanneer, waar en hoe vaak moet je de temperatuur meten?

Op al deze vragen én meer zocht PharmaMarket het antwoord.

Lees meer

Red de restjes!

24-11-2014 09:05

Red de restjes!

Gezond koken met restjes? Dat kan!

PharmaMarket zocht voor jou enkele tips om te koken met restjes.

Lees meer

Relaxen doe je zo!

17-11-2014 09:08

Relaxen doe je zo!

Drie tips uit het leven gegrepen

We weten intussen allemaal hoe ongezond stress is, maar hoe maken we hier komaf mee?

Lees meer

Stem kwijt?

13-11-2014 09:02

Stem kwijt?

Zwijgen helpt! Maar volg zeker ook onze andere tips om je stem te sparen.

De ontsteking van de stembanden is een aandoening die wij het vaakst bestempelen als heesheid, maar soms kan deze zo ver gaan dat spreken echt moeilijk wordt en we zelfs onze stem kwijt raken. Een andere oorzaak is dat de stem niet goed wordt gebruikt door hem te overbelasten, bijvoorbeeld bij zangers, leraren, sprekers en militairen. Zij krijgen dan pijn bij het praten en het slikken. Ook een virale infectie of griep kan de stem laten wegvallen of de stem heel schor maken, met keelpijn tot gevolg.

Lees meer

Zo komt een mountainbiker de herfst door

Met De Giro Van Lombardije en De Tour Van Putte Kapellen wordt traditioneel het wielerseizoen afgesloten, maar dat hoeft nog niet het einde van de pret te betekenen voor de echte (mountain)bikefans.

Tips & tricks om van de koudere seizoenen te genieten.

Lees meer

Wat is een serum?

06-11-2014 09:04

Wat is een serum?

Tegenwoordig bestaat er van elk merk wel een serum. Maar wat is dat nu eigenlijk en waarom zou je het gebruiken?

PharmaMarket zocht het uit.

Lees meer

Surfen... en sporten!

03-11-2014 09:00

Surfen... en sporten!

Ben jij ook zo verslaafd aan urenlang op je iPad, tablet of smartphone surfen? Koppel dan eens het nuttige aan het aangename en zoek een trainingsoefening!

Wij gingen voor jou op zoek naar de leukste websites!

Lees meer

Labels:

Vitamines? Een must in de herfst!

Als de vitaminebalans in evenwicht is, voelen we ons fit en is onze weerstand sterk.

We zochten voor jou de belangrijkste vitaminebronnen.

Lees meer

Marathon Eindhoven 2014: Nieuw record voor Philip!

Onze sportvoedingsspecialist en atleet brak een nieuw record tijdens de Lage Landen Marathon in Eindhoven op zondag 12 oktober:

40 km in amper 2 uur 56 min 8 sec

Lees meer

Oei, ruikt mijn adem wel fris?

Een onfrisse adem kan niet alleen een belangrijk afspraakje verknallen, als het een langdurig probleem wordt zet het ook een domper op je zelfvertrouwen. Er heerst helaas nog een taboe op dit onderwerp, zodat je vrienden of familie je niet gauw zullen vertellen of je uit je mond ruikt.

Lees hier alles over de bestrijding van een slechte adem, en leer hoe je altijd fris en zelfverzekerd voor de dag komt.

Do’s en don’ts voor een frisse adem.

Lees meer

Vijf tips om meer groenten en fruit te eten

Er bestaan duizend en één manieren om meer groenten en fruit te eten, van een eigen moestuintje tot een kookcursus.

Wij selecteerden vijf eenvoudige tips…

Lees meer

Vitamine D: waarom is de zonnevitamine zo belangrijk?

Vitamine D is belangrijker dan we denken. Recent onderzoek wees uit dat een extra inname is aangewezen in elk stadium van ons leven, en dan vooral tijdens de donkere maanden.

Maar waarom is de zonnevitamine zo belangrijk? PharmaMarket zocht het voor je uit!

Lees meer

Survivallen voor beginners

13-10-2014 09:03

Survivallen voor beginners

Op zoek naar een originele vriend(inn)enuitstap?

Ga eens op survivaltocht!

Lees meer

Labels:

Doe de detox!

09-10-2014 13:03

Doe de detox

De herfst en het voorjaar zijn de beste momenten om te ontgiften of te 'detoxen'.

Volg onze 3 tips voor de grote schoonmaak van je lichaam!

Lees meer

Week 41 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de marathon van Eindhoven.

Blog week 41

Lees meer

Stress bij honden en katten?

02-10-2014 09:09

Stress bij honden en katten

Jazeker!

Intense belevenissen leiden bij ons tot stress. Voor onze huisdieren is dat niet anders. Bovendien zijn er nog een hoop andere triggers die onrust en angst kunnen losmaken bij onze trouwe viervoeters.

Stress bij jouw hond of kat? Doe er wat aan… en maak je beestje weer blij!

Lees meer

Week 40 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de marathon van Eindhoven.

Blog week 40

Lees meer

Moleculair mooi

25-09-2014 09:09

Moleculair mooi

"Schoonheid ondersteund door wetenschap"

Zo luidt het motto van SingulaDerm, een nieuw merk dat sinds kort te koop is bij PharmaMarket.

Lees meer

Lekker brunchen

22-09-2014 09:04

Lekker brunchen

Een gezonde brunch? Die laat je aan huis leveren!

Dit zijn de beste keukens.

Lees meer

Bye bye luizen

Het nieuwe schooljaar is alweer enkele weken begonnen en het dagelijkse leventje neemt weer zijn gewone gang. Ouders voelen het onheil vaak al aankomen... vroeg of laat krijgt elk kind op de (basis)school wel eens luizen.

Lees hier alles over de preventie en de behandeling van luizen!

Lees meer

Week 38 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de marathon van Eindhoven.

Blog week 38

Lees meer

Help! Mijn haar valt uit!

11-09-2014 09:10

Help mijn haar valt uit

Drie soorten haaruitval, drie oplossingen.

Lees meer

'n Doosje vol lekkers: joepie, het is lunchtijd!

Een lekkere lunchbox, dat is veel meer dan kaas en salami. Een schooldag kan erg lang zijn, en de vakantie lijkt al snel ver weg. Zorg er dan voor dat er iets leuks (maar ook iets gezonds!) in de brooddoos zit!

Lees meer

Contactlenzen? Gevoelige ogen? Volg onze make-up tips!

Vrouwen die contactlenzen dragen hebben vaak gevoelige ogen. Soms gaat het zelfs zo ver dat ze geen make-up meer durven dragen.

Die angst is natuurlijk overbodig, want er bestaan heel wat ultrazachte producten, zodat je zonder zorgen je natuurlijke schoonheid in de verf kan zetten!

Lees meer

Week 36 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de marathon van Eindhoven.

Blog week 36

Lees meer

Doe de zonnequiz

28-08-2014 09:10

Doe de zonnequiz

Juist of fout?

Lees meer

Labels:

Week 35 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de marathon van Eindhoven.

Blog week 35

Lees meer

Verlicht zware benen

22-08-2014 09:15

Verlicht zware benen

Je mag gerust zwaar tillen aan vermoeide, gezwollen of zware benen! Ze belemmeren ons dagelijkse doen en laten, zeker als het probleem chronisch wordt.

Lees alles over de oorzaken, symptomen en oplossingen.

Lees meer

Vijf dingen die je nog niet weet ...over zweet

Zweten is het verlies van vocht via de zweetklieren in de huid. Maar wat weet je nog niet over zweten?

PharmaMarket zocht het voor je uit.

Lees meer

Lekker van de zon genoten? Drie tips om je huid te herstellen.

Heb je net genoten van een terrasje in de stad of een dagje aan het strand? Na zo'n zonnebad is een verzorgingsritueel geen overbodige luxe.

Volg onze drie tips om je huid te verwennen en te herstellen!

Lees meer

Driemaal mooi bij vertrek en aankomst

Vertrek jij nog op een last-minute reisje? Check dan nog snel even deze tips om te reizen in stijl, én op je mooist!

Lees meer

Labels:

Week 33 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de marathon van Eindhoven.

Blog week 33

Lees meer

Vijf tips voor een gezonde barbecue

Eten in openlucht met je beste vrienden of ontspannen met de hele familie is op zich al een boost voor ons geluk en onze gezondheid.

Hoe maak ik mijn barbecuefeestje zo gezond mogelijk?

Lees meer

Drie tips voor mooi zomerhaar

Onze haardos en de zon, het zijn geen dikke vrienden. Zorg daarom in de zomer voor een aangepaste verzorging van je haar.

We geven je graag 3 tips mee.

Lees meer

Wat is micellair water?

04-08-2014 10:30

Wat is micellair water?

Micellair water wint erg aan populariteit. PharmaMarket zocht voor je uit wat het geheim is van deze all-in-one lotion.

Lees meer

Muggen: 1 probleem, 4 oplossingen!

Hoe warmer de zomer, hoe meer muggen!

Kies de oplossing die het beste bij jou past om te beschermen en om te verzachten.

Lees meer

Dodentocht - Gevecht met jezelf!

Volgende week staan weer meer dan 10.000 wandelaars en lopers klaar voor de 45ste editie van de Dodentocht.

Onze marathonloper en sportvoedingsspecialist, Philip Gadisseur, nam reeds twee maal met veel overgave deel aan deze onvergetelijke tocht. Lees mee met zijn persoonlijke tips.

Lees meer

Inktvisjes brengen rust

30-07-2014 14:16

Inktvisjes brengen rust

Zo'n anderhalf jaar geleden bracht een zelfgemaakt kraamgeschenkje een golf van creatielust teweeg in Denemarken. Dit 'inktvisproject' zie je nu ook in de Lage Landen!

Lees meer

Labels:

Week 31 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de marathon van Eindhoven.

Blog week 31

Lees meer

De tien geboden van een slanke zomer

Vaak is de zomer de moeilijkste periode voor de 'lijners' onder ons. Barbecue, terrasjes, ...

PharmaMarket zocht 10 tips voor een slanke zomer!

Lees meer

Week 30 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de Marathon van Eindhoven.

Blog week 30

Lees meer

Een teek? Pak hem beet!

17-07-2014 17:27

Een teek? Pak hem beet!

Teken komen steeds meer voor in onze streken. PharmaMarket verzamelde voor jou alles wat je moet weten over deze lastige beestjes en wat je kan doen om te voorkomen en te genezen.

Lees meer

Labels:

Vijf nachtcrèmes onder de 30 euro

Een nachtcrème hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen deze 5 toppers!

Lees meer

Meer bewegen? Stippel een route uit!

Zoek je nog bewegingstips voor dit weekend? Wij zochten 3 websites uit om een fijne route uit te stippelen.

Lees meer

Labels:

Ochtendmensen zijn slanker

15-07-2014 11:08

Ochtendmensen zijn slanker

Geraak jij ’s ochtends moeilijk uit bed? Misschien motiveert het je dan wel als je weet dat ochtendmensen één groot voordeel hebben: ze blijven meestal langer slank…

Lees meer

Labels:

Week 27 – Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de Marathon van Eindhoven.

Blog week 27

Lees meer

Ik ga op reis en ik neem mee…

Reisplannen? Wij helpen om je koffer te pakken, aan de hand van de drie vaakst voorkomende reisongemakken: reisziekte, diarree, insecten.

Lees meer

Labels:

Bereid je huid voor op de zon!

Wist je dat je dankzij de juiste voorbereiding je huid nog beter kan beschermen? Best laat je je huid nog voor je vakantie begint wennen aan de zon. En niet alleen bij zonovergevoeligheid.

Breng je huid nu in conditie!

Lees meer

Caudalie, bio met een vleugje luxe

Overal ter wereld maakt dit merk naam en faam, maar voor ons landje is Caudalie nog vrijwel nieuw. Daarom gingen wij voor jou dit luxueuze bio-merk ontdekken!

Lees meer

Duivelse Beautytips

16-06-2014 18:16

Duivelse BeautyTips

Go, go … goal België! Ben jij klaar om op te gaan in de WK-gekte? Staan de data van de wedstrijden al in het ROOD in je agenda? Om te supporteren kan je natuurlijk net als de mannen je gezicht beschilderen, maar het kan ook iets subtieler…

Lees meer

Labels:

En dan was er BackJoy!

13-06-2014 16:39

En dan was er BackJoy!

Beter zitten = Blije rug!

In Japan is de BackJoy – een hulpje voor een betere zithouding – nu al dé rage van 2014! Hoog tijd dat wij hem bij PharmaMarket ook eens uitprobeerden! Zo kwam er op een grijze maandagmorgen een geel zitje op onze bureaustoel terecht.

Lees meer

Week 24 - Mijn voorbereiding op de marathon van Eindhoven 2014

Philip Gadisseur, sportvoedingsspecialist van PharmaMarket, neemt deel aan de Marathon van Eindhoven.

Blog week 24

Lees meer

Drie doe- tips voor de bioweek

Van 7 tot 15 juni is ons land in de ban van alles wat bio heet. Bij PharmaMarket gaan we ook graag de boer op, en we delen graag onze tips voor de hele familie!

Lees meer

Hoe bereid ik me voor op het lopen van een echte marathon?

Hoe bereid ik me voor op het lopen van een marathon?

PharmaMarket start deze week met een blog over de voorbereiding naar een marathon. We volgen hiervoor Philip Gadisseur, de sportvoedingsspecialist van PharmaMarket. In zijn ‘weekboek’ zal hij ons zijn wedervaren brengen.

Lees meer

Bruinen zonder zon? Volg onze 3 tips voor een schitterend resultaat!

Bruinen zonder zon? Volg onze 3 tips! In drie stappen naar een mooi resultaat! Over verantwoord bruinen is al heel wat inkt gevloeid en als je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, is de zon geen vijand voor de huid. Toch kan het nog veiliger: dankzij de nieuwe generatie zelfbruiners tover je een mooie gloed op je huid, zonder er ook maar één moment voor in de zon te komen!

Lees meer

Labels:

3 dingen die 'afvallers' kunnen leren van (top)sporters

Drie dingen die ‘afvallers’ kunnen leren van (top)sporters 1) Sporters willen weten wat ze eten! 2) Sporters kennen hun prioriteiten! 3) Motivatie boven materie! We geven je graag wat meer uitleg.

Lees meer

Anna Jarvis heeft haar moeders sterfdag aan haar opgedragen, dit is nu Moederdag

De uitvindster van Moederdag was zelf geen mama. Ze hield zelf wel zielsveel van haar mama en toen die op de tweede zondag van mei in 1906 stierf, besloot de Amerikaanse Anna Jarvis (1864-1948) om die dag op te dragen aan haar moeder.

Lees meer

Labels:

Philip neemt deel aan de TenMiles van Antwerpen

Philip, de specialist sportvoeding bij PharmaMarket, neemt dit weekend deel aan de wedstrijdloop van de TenMiles Antwerpen. We polsten kort even naar zijn voorbereiding en ambities voor deze wedstrijd.  We houden jullie op de hoogte van zijn eindresultaat. Philip zal in de toekomst via deze blog vele tips & tricks omtrent de voorbereiding op deze en andere sportieve events meegeven. 

Hou hem dus in de gaten!

Lees meer

Broederlijk Delen Anno 2014

17-03-2014 11:09

Broederlijk Delen Anno 2014

In 2010 fietste Koen Van Genechten, bestuurder bij PharmaMarket, mee in het project ‘Dwars door Burkina Fasso’. Deze tocht werd toen voor het eerste georganiseerd en daarna nog eenmaal.

In deze campagneperiode vonden we het wel eens goed om na 4 jaar even te polsen naar de voortgang van het project. Gert-Jan Backx, Teamcoördinator Fondsenwerving, stond ons te woord.

Lees meer

Labels:

Alles wat je moet weten over hooikoorts en pollen

Hooikoorts is één van de meest voorkomende allergieën. Het kan best wel lastig zijn als je het erg te pakken hebt en bv. niet meer buiten kan komen.

Lees meer

Olympische Winterspelen 2014

07-02-2014 08:01

Vandaag starten de 22ste Olympische Winterspelen in Sochi

Vandaag starten de 22ste Olympische Winterspelen in Sochi

Vanavond om 17.14u (20.14u Sochi-tijd) worden de Spelen officieel geopend. Tijdens de openingsceremonie is er naast het showgedeelte natuurlijk een officieel gedeelte, zoals het ontsteken van de Olympische vlam , het hijsen van de vlag en het zingen van de Olympische hymne. En dan volgt natuurlijk de intocht van de atleten.

We stelden ons de vraag hoe een bobsleeër zich het beste voorbereidt op een wedstrijd?

Lees meer

Samen studeren, een trend?

28-01-2014 13:23

Wat vinden studenten nu zo hip aan het samen studeren in de universiteitsbibliotheek?

Wat vinden studenten nu zo hip aan het samen studeren in de universiteitsbibliotheek? Herman Konings - Belgiës bekendste trendwatcher- kwam voor Antverpia een uiteenzetting geven over wat we mogen verwachten in 2014. We konden het niet laten om hem deze vraag te stellen.

Lees meer

Bietensap wordt beschouwd als een nieuw wondermiddel om de uithouding te verbeteren.De laatste jaren is rode bietensap populair bij sporters.

Velen beschouwen het sap als een nieuw wondermiddel om de uithouding te verbeteren.

Maar is dit ook zo?

Lees meer

Krachtvoer voor sporters

30-10-2013 14:30

Sportvoeding: Krachtvoer voor sporters

Als apothekers vinden we gezondheid heel belangrijk, dat spreekt voor zich. En gezond worden we dankzij gevarieerde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Wist je dat wat je eet, een grote invloed heeft op jouw fysieke prestaties?

Lees meer

5 tips voor een gewapende weerstand

Regenbuien, gure wind en koude voeten: je weerstand krijgt het in de herfst al zwaar te verduren. Binnenkort hebben we met z’n allen weer last van verstopte neuzen, hoestbuien of een griepje. Hoe blijf je de ziektekiemen de baas? Onze tips zorgen ervoor dat je weerstand je deze winter niet in de steek laat!

Lees meer