Amanprana Gula Java: 100% natuurlijke kokosbloesemsuiker

Vorige week stelden we je al Amanprana voor, een Belgisch merk dat 100% biologische en natuurlijke voedingsmiddelen en verzorgingsproducten produceert. Maar in deze blog stellen we je ook nog graag apart hun gamma Gula Java voor, een gamma met pure kokosbloesemsuiker en dranken op basis van kokosbloesemsuiker, natuurlijke en gezonde vervangers voor gewone suikers, thee en energiedranken. Ontdek de producten samen met je online apotheker.

Kokosbloesemsuiker

De kokosbloesemsuiker van Amanprana Gula Java is een ultragezonde vervanger van suiker of siroop in cocktails, gebak, koffie, thee, curryschotels en andere gerechten. De suiker komt van de zoete nectar van de kokosbloesem. De nectar wordt verhit, zodat het water verdampt en het sap indikt. Wanneer het ingedikte sap is afgekoeld en verhard, wordt het vermalen tot korrelige Gula Java Brut. Zo worden alle van nature aanwezige voedingsstoffen behouden en blijft het milieu ongeschonden. Bovendien heeft Gula Java een lage glycemische index, bevat het beduidend meer mineralen en antioxidanten dan andere natuurlijke suikers en heeft het een heerlijke, zachte karamelsmaak. De kokosbloesemsuiker van Amanprana is verkrijgbaar als losse suiker, maar ook in klontjes en sticks.

Prestatiedranken

Naast pure kokosbloesemsuiker biedt Amanprana ook mixen voor verschillende dranken op basis van kokosbloesemsuiker, met cacao, matcha, saffraan, earl grey of rooibos:

  • Gula Java Cacao & Gula Java Cacao + Vit D: om jou op elk moment van de dag te laten genieten van de zoetheid en de zachte cacao- en karamelsmaak, voor een warme of koude chocoladedrank boordevol energie.
  • Gula Java Matcha & Gula Java Matcha + Vit D: de voedingsspecialisten bij Amanprana combineren Gula Java met matcha. Matcha is een Japanse ceremoniële groene thee. Amanprana kiest voor de Kotobuki-kwaliteit. Die wordt door kenners geprezen om zijn pure smaak en hoge voedingswaarde.
  • Gula Java Safran: energie, een gelukkig gevoel en afrodisiacum in één met de Gula Java Safran. Saffraan werkt tegen depressie, ontspant en is ideaal te gebruiken tegen een burn-out, winterdip of tegen klachten met betrekking tot de menopauze, menstruatie of overgang.
  • Gula Java Earl Grey: een echte antioxidantenkampioen. De Gula Java Earl Grey bevat Darjeeling, zwart thee uit India, zwarte Assamthee uit Sri Lanka en bergamot uit Sicilië. De combinatie van die theeën met Gula Java maakt de Gula Java Earl Grey tot een ideale én lekker energiedrank.
  • Gula Java Rooibos: rust en energie zonder cafeïne. Rooibos van Amanprana wordt vakkundig geselecteerd en is afkomstig van 200 Afrikaanse boeren uit de Cederbergregio. De rooibos is hydraterend en ontstressend, zonder een aanslag op je nieren.

Ontdek het gamma Gula Java vandaag nog bij je online apotheker, voor een lekker, maar bovenal gezond alternatief!

Bron: Amanprana