Jouw online apotheker verkozen tot beste webwinkel Health & Beauty!

Op donderdag 18 mei 2017 werden de jaarlijkse BeCommerce Awards georganiseerd. Op die avond worden ieder jaar de prijzen uitgereikt voor de beste webwinkels in België. Ook jouw online apotheker PharmaMarket was dit jaar genomineerd. We waren genomineerd in de categorie Health & Beauty en mede dankzij jullie stemmen mochten wij de felbegeerde award mee naar huis nemen! Bedankt aan iedereen die gestemd heeft!

Health & Beauty

Toen we in 2013 begonnen met onze webshop, wisten we niet goed waar we ons aan mochten verwachten, maar een ding wisten we zeker: we wilden ons onderscheiden door uitstekende service en klantgericht handelen. Die waarden hebben we dan ook altijd hoog in het vaandel gedragen, iets waar onze vele tevreden klanten over mee kunnen spreken. We hebben de afgelopen jaren ons assortiment aanzienlijk uitgebreid, verschillende obstakels overwonnen en we zijn ondertussen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische markt. En dat we dan bij de BeCommerce Awards de publieksprijs Health & Beauty mogen winnen, is voor ons de kers op de taart!

Bedankt!

Uiteraard willen we ook graag alle andere winnaars van de BeCommerce Awards feliciteren, maar we willen bovenal jullie bedanken, niet alleen voor jullie stem en voor het mogelijk maken van onze award, maar ook voor jullie eindeloze vertrouwen in ons bedrijf en onze diensten. Deze prijs is evenzeer van jullie als van ons. Wij gaan nog even nagenieten en we zien je hopelijk snel weer bij je online apotheker!