De ideale huidverzorging dankzij je online apotheker

Je huid krijgt gedurende de dag veel te verduren. En niet alleen de wind of neerslag zijn een aanval op je huid, maar ook kleine wondjes, zoals schaafwonden, kunnen jouw huid blijvend beschadigen als je ze niet goed verzorgt. Of misschien is jouw huid wel beschadigd omdat je een (esthetische) dermatologische ingreep hebt ondergaan: laser, peeling, cryotherapie … Dan is een goede huidverzorging essentieel om ervoor te zorgen dat je geen blijvende littekens overhoudt en om je huid zo lang mogelijk gaaf te houden. Je online apotheker stelt jou graag de juiste producten voor!

Huidverzorging

Snijwondjes, brandwonden, esthetische ingrepen, zoals een laserbehandeling of peeling, of zelfs hechtingen na chirurgische ingrepen veroorzaken een "onderbreking" in de huid, die ervoor zorgt dat het wondhelingsproces van je huid onmiddellijk op gang komt. Afhankelijk van de grootte van de wond kan dat proces kan soms wel meer dan een jaar duren. Het uiteindelijke esthetische resultaat hangt dan ook sterk af van de verzorgingsproducten die je gebruikt tijdens het herstel van je huid.

A-Derma

A-Derma is een Frans merk en was een van de eerste dermatologische en cosmetische merken om zich volledig te baseren op natuurlijke plantaardige bestanddelen. Voor hun producten maken ze gebruik van de gepatenteerde Rhealba® Haver, een perfect zuivere haversoort die beschikt over een uitzonderlijke rijkdom aan kalmerende actieve bestanddelen.

Voor de verzorging van jouw geïrriteerde of beschadigde huid, stellen ze Epitheliale A.H Duo en hun gamma Dermalibour+ voor: Epitheliale herstelt en kalmeert je huid na kleine dermatologische ingrepen of verzorgt de huid bij oppervlakkige beschadigingen die littekens achter kunnen laten en Dermalibour+ is onmisbaar om dagelijkse kwaaltjes te verzorgen, zoals roodheid, kloven of schaafwonden.

Houd je huid gaaf en leg haar in de watten dankzij de beste huidverzorging en de producten van A-Derma!

Bron: A-Derma