Een slechte adem? Snel verholpen dankzij Shur!

Je staat er waarschijnlijk niet meteen bij stil of je merkt het misschien niet eens van jezelf, maar een frisse adem maakt een groot deel uit van hoe je je presenteert, zowel bij mensen die je net ontmoet hebt als bij mensen die je al jaren kent. En je vrienden zullen er misschien niet direct iets van zeggen, maar stel je hebt een belangrijke vergadering of een date, dan wil je toch goed voor de dag komen, niet? En dan kan een slechte adem een serieuze streep door de rekening zijn. Een slechte adem kan verschillende oorzaken hebben: stel dat je hebt net gegeten of gedronken of een sigaret gerookt hebt, maar ook aandoeningen in je mond, zoals een tandvleesontsteking, en zelfs maagproblemen kunnen een slechte adem veroorzaken. Je online apotheker helpt je er graag weer van af. Ontdek nu het revolutionaire Shur.

Halitose

Halitose is de wetenschappelijk naam voor een slechte adem (van het Latijnse halitus voor adem of geur en osis, dat abnormaal betekent). Ongeveer de helft van de bevolking heeft sporadisch of zelfs regelmatig last van een slechte adem en een groot deel van hen beseft het vaak niet eens. De voornaamste oorzaak van een slechte adem zijn zogenaamde VSC's (volatile sulphur components of vluchtige zwavelverbindingen). Die worden voornamelijk veroorzaakt door bacteriën op je tong en in de rest van je mond, maar ook eten, drank en tabak zijn belangrijke oorzaken van een slechte adem, net als tandplak, tandvleesontstekingen en een slechte mondhygiëne. Maar wat moet je doen als zelfs tandenpoetsen niet helpt?

Shur Healthy Breath

Shur Healthy Breath is een nieuw product dat je snel weer van je slechte adem af helpt. Het heeft een uniek werkingsprincipe dat een totaaloplossing biedt, zowel voor je mond als voor je maag. Het Belgische bedrijf Sylphar ontwikkelde een unieke dubbele capsule. De buitenste capsule lost op in je mond om daar alle oorzaken van een slechte adem tegen te gaan en de binnenste capsule gaat vluchtige gassen in je maag tegen:

  • Actie 1: neutraliseert vluchtige gassen: oplossing van de buitenste laag in de mond, waarna de zinkionen onmiddellijk het niveau aan VSC's tot wel 45% verminderen.
  • Actie 2: herstelt de balans in de mond: vrijgave van de inhoud van de buitenste capsule in de mond, remt de hechting van slechte adem bacteriën en optimaliseert de orale flora.
  • Actie 3: gerichte vrijgave in de maag: vrijgave van de inhoud van de buitenste capsule in de maag.
  • Actie 4: behandelt de slechte geur die voortkomt vanuit de maag: verbetert de adem door het overstemmen van de geurcomponenten rechtstreeks in de maag.

Ontdek Shur Healthy Breath vandaag nog bij PharmaMarket en laat je niet langer tegenhouden door een slechte adem, wat er ook op je pad komt!