Gezond afslanken dankzij SkinnyLove!

Nu dat we allemaal weer een beetje bekomen zijn van de feestdagen en het nieuwe jaar weer gewoon bezig is, kunnen we al terugkijken op twee weken goede voornemens. Misschien wilde je wel stoppen met roken, minder drinken of meer beginnen sporten.… Of heb jij, zoals zovelen van ons, je voorgenomen om een paar kilootjes kwijt te raken? Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want laten we wel wezen, lekker eten en drinken en genieten doen we allemaal graag. Maar om te voorkomen dat je zo vroeg in het jaar al de handdoek in de ring gooit, stelt je online apotheker je graag SkinnyLove voor, een revolutionair product op basis van uiterst zuivere en natuurlijke ingrediënten, om jou te helpen snel en efficiënt jouw streefgewicht te behalen!

Afslanken

Uiteraard is gewicht verliezen of afvallen een kwestie van toewijding, gezond eten en voldoende bewegen, maar je komt ook verschillende valkuilen tegen. Het is belangrijk dat je die valkuilen herkent en weet hoe je ze moet vermijden:

  • Als je zelf kookt, dan heb je zelf controle over wat je eet en dus ook over welke stoffen je binnenkrijgt. Maar als je bij vrienden of in een restaurant gaat eten, dan is dat al minder voor de hand liggend. Je sociaal leven mag natuurlijk niet lijden onder je dieet, maar neem zeker ook even de tijd om de menukaart goed te bestuderen of vraag het even aan de ober, want omgekeerd geldt ook dat je dieet niet mag lijden onder je sociaal leven.
  • Hetzelfde geldt voor boodschappen doen. Je weet perfect wat je koopt, maar boodschappen doen kan een heel andere ervaring worden als je met een hongerig gevoel in de supermarkt staat. Zorg dus dat je op uitgekiende momenten naar de winkel gaat.
  • Probeer ten slotte de verleiding te weerstaan om te snoepen. We zondigen allemaal wel een keer en dat moet ook kunnen. Maar als je te vaak een gebakje of friet eet, dan kan het moeilijk worden om weer uit die spiraal te komen. En stop thuis de chips en de koekjes ook goed weg, zodat de verleiding niet te groot wordt.

SkinnyLove

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden die helpen je lichaam te zuiveren van afvalstoffen en het verzadigingsgevoel te verhogen en je zo helpen op gewicht te blijven en je lichaam ondersteunen bij het afslanken. Die unieke combinatie heeft als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Door het verzadigingsgevoel te verhogen krijg je minder snel honger en zal je drang naar zoetigheid verminderen. SkinnyLove helpt je om overtollige kilo's te verliezen, geeft je meer lichaamsenergie en heeft bovendien een verjongend effect op je huid.

Een kuur SkinnyLove duurt drie weken. Vanaf dat je opstaat tot het middageten, drink je de oplossing SkinnyLove Morning en na de lunch totdat je gaat slapen, drink je SkinnyLove Afternoon. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten ondersteunen je bij het afslanken, je lichaam te ontgiften en op gewicht te blijven:

Een kuur SkinnyLove duurt drie weken.

  • De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden. De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een honger stillend effect.
  • De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.
  • De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dat bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking.
  • Groene koffie en groene thee zorgen voor een betere verbranding.
  • De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben hun eigen specifieke werking en zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.

Ontdek SkinnyLove vandaag nog in ons gamma en zet het nieuwe jaar goed in!