Het RainPharma Dieet: puur natuurlijk en verantwoord afslanken

Een paar weken geleden stelden we je het merk RainPharma voor (lees meer over RainPharma in onze vorige blog), een Belgisch bedrijf dat eerlijke, puur natuurlijke en no-nonsense voedingssupplementen en verzorgingsproducten produceert. Maar daarnaast ontwikkelde het bedrijf ook nog een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de voedingssupplementen van RainPharma en hun exclusieve RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. In deel twee van onze blog stellen we je graag kort het “RainPharma Dieet” voor.

Het RainPharma Dieet

Het dieet van RainPharma helpt je verstandig afslanken, zonder zogenaamde “roofbouw” te plegen op je lichaam, zonder honger te hoeven lijden en met respect voor je darmen en je nieren. Bovendien helpt het dieet ook om eenvoudig je nieuwe gewicht te behouden.

RainPharma versus een klassiek proteïnedieet

Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair, omdat ze je helpen snel gewicht te verliezen. RainPharma gaat uit van dezelfde motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar besteedt tegelijkertijd extra aandacht aan de samenstelling zijn producten. Bovendien gaan ze in tegen de kortetermijnvisie van de standaarddiëten. En uit die filosofie ontstond het RainPharma Dieet. Het dieet is een gezond alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of je algemene gezondheid.

Hoe verloopt het RainPharma Dieet?

RainPharma biedt je professionele begeleiding door een diëtist of een voedingsconsulent. Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: van het dagschema tot welke groenten je mag eten, welke combinaties goed voor je zijn, of je vis en vlees mag eten en zo ja, wanneer, en op welke momenten je de shakes moet drinken en hoeveel. Ze overlopen ook je eetopties voor wanneer je gaat uiteten of op vakantie gaat.

Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole en vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole. Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, iets dat maximaal 12 weken duurt, begint de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In die fase gelden nieuwe regels en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, leer je een gezond voedingspatroon aan en helpen regelmatige controles je om het nieuwe gewicht te behouden.

RainShakes

De RainShakes zijn de meest zuivere en kwalitatieve eiwitshakes op de markt en ze zijn beschikbaar in 16 lekkere smaken. Wordt het Blissful Banana, Mango-Go of Milk & Cookies? Aan jou de keuze. De shakes van RainPharma zijn bijzonder zuiver en ze zijn gluten- en caseïnevrij, waardoor ze ook erg darmvriendelijk zijn. Bovendien kunnen de shakes ook gebruikt worden door sporters als proteïnevoeding of als bijvoeding.

En naast de shakes werkt het RainPharma Dieet ook met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren, zoals Fiber Powder en Dry Energy.

Wil je meer informatie over het RainPharma Dieet? Je online apotheker helpt je graag een stap in de goede richting. De RainShakes en de voedingssupplementen van RainPharma vind je natuurlijk ook bij PharmaMarket. Ontdek ze vandaag nog in onze online winkel en zet de eerste stap richting een gezondere levensstijl.

RainPharma: made in Belgium, crafted with passion, offered with love.

Bron: RainPharma