Voorkom een te hoge bloedsuikerspiegel dankzij chroom

“Nog een laatste koekje” of “wat maakt een snoepje meer of minder nu uit?”. Misschien herken je jezelf maar al te goed in dergelijke uitspraken. En dat geeft ook niks, want het leven is er tenslotte voor om van te genieten. Maar te veel genieten kan ook zijn nadelen hebben. Heb jij regelmatig een drang naar zoet en de neiging om te snoepen? Dan loop je misschien ook het risico op een te hoge bloedsuikerspiegel. Ontdek samen met je online apotheker wat je ertegen kunt doen.

Bloedsuikerspiegel

Je bloedsuikerspiegel of bloedglucosespiegel is een maat voor de hoeveelheid glucose die opgelost is in het bloed. Alle cellen in je lichaam gebruiken die glucose als energiebron. Een normale nuchtere waarde ligt tussen de 4,0 en 6,0 millimol per liter. Als die waarde boven de 7,0 ligt, dan spreken we van diabetes mellitus of suikerziekte. Je bloedsuikerspiegel varieert tijdens de dag. Vlak voor het eten zal die wat lager liggen dan net na de maaltijd (tot ongeveer anderhalf uur erna). Dat komt doordat de glucose uit je voedsel in je bloed komt.

Je drang naar zoet beperken

Natuurlijk krijg je niet zomaar suikerziekte als je gewoon af en toe wat snoept, maar het kan toch geen kwaad om er een beetje op te letten. Vind je het moeilijk om jezelf in te houden? Dan heeft je online apotheker misschien wel iets voor jou. Chroom is een natuurlijk element dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel en tot een normale verbranding en opslag van voedingsstoffen. Bio-Chromium van Pharma Nord is een voedingssupplement op basis van chroom dat je actief kan helpen je bloedsuikerspiegel onder controle te krijgen. Bovendien kan een voldoende aanbreng van chroom helpen je drang naar zoet te beheersen. Ontdek het vandaag nog in de webwinkel van PharmaMarket.