Dossier: Ymea helpt je door de menopauze – Deel 5

Ymea heeft verschillende producten in haar assortiment. Maar wanneer gebruik je welk product?

Voor overgangsverschijnselen: Ymea

Ymea is een natuurlijk product dat helpt bij de veelvoorkomende overgangsverschijnselen dankzij Cimcifuga racemosa of zilverkaars. Ymea is verrijkt met vitamine D en draagt zo bij tot het behoud van sterke en gezonde botten.

Voor wie?
Voor vrouwen die enkel last hebben van opvliegers, nachtelijk zweten en prikkelbaarheid of die opteren voor een mono-formule. Voor vrouwen die voorstander zijn van niet-fyto-oestrogenen en/of voor vrouwen waar fyto-oestrogenen niet aangewezen zijn.

Voor overgangsverschijnselen & aanvullende vitamines: Ymea Totaal

Ymea Totaal is een unieke formule die op een natuurlijke manier helpt bij overgangsverschijnselen dankzij o.a. Cimcifuga racemosa én tegelijkertijd belangrijke vitamines en mineralen bevat voor in de overgang.

Voor wie?
Voor vrouwen die op zoek zijn naar een extra sterke formule en die hun vitamines en mineralen wensten aan te vullen om zich weer fit en stralend te voelen.

Voor overgangsverschijnselen & gewichtsbeheersing: Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een unieke formule, die je op een natuurlijke manier helpt bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers, dankzij vlas en yam, terwijl groene thee en papaja helpen bij het behoud van je silhouet.

Voor wie?
Voor vrouwen die tijdens en na de menopauze ook hun gewicht onder controle willen houden met behulp van vetverbranders.

Voor overgangsverschijnselen & goede nachtrust: Ymea Dag & Nacht

Ymea Dag & Nacht is een unieke formule die aparte capsules heeft voor overdag en ’s nachts. Overdag helpt Ymea Dag & Nacht bij overgangsverschijnselen dankzij hop, yam en monnikenpeper en ’s nachts zorgt citroenmelisse voor een goede nachtrust.

Voor wie?
Voor vrouwen die op een natuurlijke manier ook de nachtelijke ongemakken, zoals nachtelijk zweten, willen tegengaan en ’s ochtends uitgerust wakker willen worden.


Voor overgangsverschijnselen & plattere buik: Ymea Platte Buik

Ymea Platte Buik is een unieke formule, die op een natuurlijke manier helpt bij overgangsverschijnselen en de plaatselijke vetophoping ter hoogte van de buik te verminderen.

Voor wie?
Voor vrouwen die op een natuurlijke manier de verandering van hun metabolisme door de menopauze willen tegengaan, de vetmassa ter hoogte van de buik willen verminderen en het opgeblazen gevoel te beperken.


Zie je door het bos de bomen niet meer? Twijfel je nog? Raadpleeg dan je online apotheker!

Wil je meer weten over de menopauze? Lees dan onze blogs!