Ontdek Synofit en de groenlipmossel bij je online apotheker!

Met soepele gewrichten blijf je echt genieten van het leven en kun je gaan en staan waar je wilt. Zo loop je door sterke en soepele gewrichten bijvoorbeeld gemakkelijker trappen op en af of kun je een lange, romantische wandeling maken met je partner. Hoe oud je ook wordt, je kunt blijven genieten van soepele gewrichten. Voedingssupplementen op basis van de groenlipmossel helpen je gewrichten gezond te houden, zelfs op latere leeftijd. Je online apotheker stelt je graag Synofit Premium voor.

Soepele en gezonde gewrichten

Je levenskwaliteit hangt in grote mate af van hoe lenig je bent en dat wordt onder andere bepaald door hoe flexibel en sterk je gewrichten zijn. Zeker bij het ouder worden kun je wel wat extra verzorging en ondersteuning gebruiken. Synofit Premium is een uniek voedingssupplement op basis van de groenlipmossel dat je helpt om soepel te kunnen blijven bewegen en om van het leven te kunnen blijven genieten. Maar wat is de groenlipmossel precies en wat maakt hem zo bijzonder?

De groenlipmossel

De groenlipmossel (Perna canaliculus) is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. De groenlipmossel gedijt bijzonder goed in de Marlborough Sounds in Nieuw-Zeeland. Daarom wordt dat gebied beschermd en wordt de groenlipmossel speciaal daar gekweekt. De mossel bevat van nature glycosaminoglycanen (waaronder glucosamine en chondroïtinesulfaat) en omega 3-vetzuren (naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA), die bekendstaan om hun heilzame werking op de gewrichten.

De groenlipmossel in Synofit Premium is niet zomaar een extract of poeder. In Synofit Premium wordt het hoogwaardige GLMax® gebruikt: een gestabiliseerde, vloeibare substantie die voor 100% uit pure Perna canaliculus bestaat en waarin alle natuurlijke ingrediënten nog in hun oorspronkelijke samenhang aanwezig zijn. Bij droogextracten en poeders zijn de meeste interessante ingrediënten verloren gegaan tijdens het verwerkingsproces.

Ontdek Synofit en de groenlipmossel bij je online apotheker!

GLMax®

Door middel van een uniek en gepatenteerd procedé wordt de hele groenlipmossel omgezet in een vloeibare emulsie. Daardoor blijven alle componenten in de mossel in hun onderlinge samenhang in Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules aanwezig. Bovendien wordt GLMax® sneller en beter opgenomen, zodat lagere doseringen volstaan en waardoor Synofit Premium economischer is in gebruik.

Er zijn veel verschillende producten met groenlipmossel te koop, maar Synofit Premium is het enige product dat 100% pure groenlipmossel in een vloeibare, gestabiliseerde vorm bevat en dus geen extract:

  • De mosselen worden zorgvuldig geoogst om duurzame en krachtige mosselkoloniën te behouden.
  • De verwerking gebeurt vrijwel direct na de teelt, zodat je een zo vers mogelijk product ontvangt.
  • Synofit gebruikt bij de groenlipmossel geen nutteloze toevoegingen of vulstoffen en de groenlipmossel wordt niet verwerkt tot een concentraat of poeder.

Curcumine en zwarte bes

Naast de groenlipmossel bevat Synofit Premium ook de ingrediënten curcumine en zwarte bes:

  • Curcumine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij kurkuma (Curcuma longa), ook wel de geelwortel genoemd. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. Daarom is de veelzijdige “gouden stof” toegevoegd aan Synofit Premium.
  • De bladeren van de zwarte bes (Ribes nigrum) hebben een verzorgende invloed op de spieren en de gewrichten.

Zo blijf je soepel bewegen en genieten van het leven dankzij Synofit Premium, dé kuur voor soepele gewrichten!

Bron: Synofit