Polar heeft een uitgebreid gamma fitnesshorloges en -gadgets

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt, is een ander verhaal. Sporten is goed voor je gezondheid en het is een leuke manier om gezond te blijven. Je weet dat je regelmatig moet trainen, maar je hebt het moeilijk om je schema in balans te houden? Om jou te helpen het beste uit jezelf en uit je training te halen, stelt je online apotheker je graag het merk Polar voor. Polar is een Fins merk dat hoogwaardige sporthorloges, fitness trackers, fietscomputers en accessoires ontwikkelt die jou helpen fit te blijven en je een boost geven wanneer je die nodig hebt.

Hartslagmeting

Je hartslag is de meest accurate maatstaf om je trainingsintensiteit, je niveau van recuperatie en je vooruitgang op lange termijn te meten. Om het gewenste effect te bereiken is het belangrijk om met de juiste intensiteit te trainen (percentage van je maximale hartslag).

  • Maximaal (90 - 100%): Ontwikkelt jouw maximale prestaties en snelheid.
  • Hard (80 - 90%): Verhoogt jouw maximale prestatiecapaciteit.
  • Gemiddeld (70 - 80%): Verbetert jouw aerobe conditie.
  • Licht (60 - 70%): Verbetert jouw basisuithouding en vetverbranding.
  • Zeer licht (50 - 60%): Verbetert jouw gezondheid en herstelvermogen.

Je kunt je hartslag op twee manieren meten: ofwel aan je pols, ofwel met een borstband en een sensor om de borst. Hartslagmeting aan je pols is een eenvoudige manier om snel van start te kunnen gaan, gewoon je polsband om en je bent klaar om te beginnen. Wil je een nog accuratere en meer gepersonaliseerde meting, dan biedt Polar je de H7-hartslagsensor. De sensor is compatibel met alle producten van Polar en geeft je een uitgebreid overzicht aan gegevens die je met de webservice en de app van Polar kunt analyseren.

Polar Flow & Polar Beat

Polar heeft ook twee enorm handige digitale platforms ontwikkeld om je te helpen het meeste uit je training te halen: Polar Flow en Polar Beat.

  • Op de website van Polar kun je Polar FlowSync downloaden om je Polar-apparaat te synchroniseren met de Polar Flow-webservice. Met Polar Flow kun je je dagelijkse activiteit registeren. Polar analyseert je data en helpt je bij het vinden van een goede balans tussen voldoende beweging en rust.
  • Polar Beat is een app die gratis te downloaden is voor Android en iPhone. Polar Beat helpt je om je trainingsschema uit te stippelen en te analyseren met gegevens over je calorieverbruik, vetverbranding en nog veel meer. Bovendien kun je je smartphone via Bluetooth verbinden met je H7-hartslagmeter.

PharmaMarket en Polar

Ontdek de fietscomputers, de sporthorloges en hartslagmeters en de accessoires bij je online apotheker.

Bij PharmaMarket bieden wij je een ruime keuze uit de producten en accessoires van Polar. Ontdek de fietscomputers, de sporthorloges en hartslagmeters en de accessoires bij je online apotheker. De stijlvolle fitness trackers Polar A300, Polar A360 en Polar Loop 2 zijn meer dan zomaar een hartslagmeter. Ze zijn stijlvol en ze helpen je je activiteitsdoelen te realiseren met herinneringen en intensiteitsdoelen. De M450 en de V650 zijn fietscomputers met gps voor recreatieve en professionele cyclosportieven. En ontdek ook de M400- en V800-sporthorloges met een sportief design en tal van geïntegreerde functies. En ten slotte biedt Polar je met de Polar Balance een slimme weegschaal die je kunt koppelen aan je smartphone en je Polar Flow om zo een overzicht te krijgen van je gewichtsontwikkeling. Bovendien krijg je een handig overzicht van hoeveel calorieën je op een bepaald moment mag eten.

Wil jij weten welk product van Polar het beste bij jou past? Ontdek het in onze interactieve vergelijkinsgtool.

Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop en haal het beste uit jezelf dankzij Polar en PharmaMarket.

Bron: Polar