Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Cholesfytol | 84 tabletten

Cholesfytol | 84 tabletten

  • medipim
*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 24,80

Jouw prijs: € 19,84

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Helpt het cholesterolgehalte te beheersen. *

Details

Eigenschappen

Het beheersen van de cholesterolspiegels, en meer specifiek de slechte cholesterol (LDL), is belangrijk om gezond te blijven. Ook is het belangrijk om de oxidatie van cholesterol te verminderen. Cholesfytol helpt je om je cholesterolgehalte te beheersen.

Actieve bestanddelen

  • De roderijstgist (rijst gefermenteerd met de gist Monascus purpureus) bevat monacoline K in voldoende hoeveelheid en onder een direct werkzame vorm voor ons organisme. De bereidingswijze garandeert een optimale werking voor de beheersing van de slechte cholesterolspiegels.
  • Het olijfextract zal de werking van de roderijstgist versterken door de oxidatie van LDL-cholesterol (slechte cholesterol), en dus het vastkleven aan de vaatwanden, te verminderen.

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen vanaf 18 jaar: 1 tablet per dag, 's avonds.

Aanbevelingen

  • Niet geschikt voor kinderen.
  • Mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Ingrediënten

Roderijstgistpoeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - vulstof: cellulose - olijf droogextract (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) - vulstoffen: zetmeel, magnesiumstearaat - glansmiddelen: polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - kleurstoffen: karmijn, ijzeroxide.

Extra informatie

Tilman
Bekijk alle producten van Tilman
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren