Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

ChromeSin | 90 tabletten

ChromeSin | 90 tabletten

  • medipim
  • medipim

Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 17,99

Jouw prijs: € 16,19

Jouw voordeel: 10% (€ 1,80)

Beschikbaarheid

Order before 16:00 uur, delivered by Donderdag

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement ter ondersteuning van het bloedsuikergehalte. *

Details

Eigenschappen

ChromeSin is een voedingssupplement ter ondersteuning van het bloedsuikergehalte.

Actieve bestanddelen

Chroom komt in onze voeding onder minstens 2 vormen voor: de anorganische Cr3+-vorm en de biologisch actieve vorm gekend als glucosetolerantiefactor (GTF = Glucose Tolerance Factor), een organische verbinding die synergetisch werkt met insuline. Chroom speelt ook een belangrijke rol in het metabolisme van nucleïnezuren. Chroom optimaliseert het glucosemetabolisme en bevordert de fluïditeit van de biologische membranen en/of het aantal insulinereceptoren. Chroom is aanwezig in biergist, lever, nieren, kaas en de meeste vleessoorten. Ook volle granen bevatten chroom, maar dit kan voor 90 % verloren gaan bij het raffinageproces.

Gebruiksaanwijzing

  • 1 tablet per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten

Ingrediënten per tablet: Chroom (-picolinaat) 183.6 µg 459%*.

Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, polyvinylpyrrolidon, stearinezuur, gehydrogeneerde katoenzaadolie.

*% ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Extra informatie

Metagenics
Bekijk alle producten van Metagenics
 
   
PharmaMarket