Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Combihesive II S O/Z Beige 45 mm (400974) | 10 stuks

Combihesive II S O/Z Beige 45 mm (400974) | 10 stuks

  • medipim
  • medipim

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 20,67

Jouw prijs: € 18,60

Jouw voordeel: 10% (€ 2,07)

Beschikbaarheid

Order before 18:00 uur, delivered by Donderdag

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Ledigbaar opvangzakje met klem. *

Details

Eigenschappen

Het Combihesive IIS opvangsysteem biedt kneedbare huidplaten die perfect aansluiten rondom de stoma en aldus een optimale bescherming van de huid verzekeren. De Combihesive IIS ledigbare zakjes zijn beschikbaar met een filter, speciaal ontworpen om slechte geuren en opzwelling te reduceren.

Open zakje voor ileostomie, opaak, met klem.

Extra informatie

ConvaTec
Bekijk alle producten van ConvaTec
 
   
PharmaMarket