Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Combihesive II S Post-op Platen 100 mm (125163) | 5 stuks

Combihesive II S Post-op Platen 100 mm (125163) | 5 stuks

  • medipim
  • medipim
* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 39,70

Jouw prijs: € 35,73

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Beschermplaat te gebruiken na de operatie. *

Details

Eigenschappen

Postoperatieve producten zijn ontworpen voor gebruik na heelkundige ingrepen ingevolge een colostomie, ileostomie of urostomie. Zij zorgen voor een gemakkelijkere toepassing van het zakje op de huidplaat waardoor minder druk dient uitgeoefend te worden op het verzwakte abdomen na een heelkundig ingreep. Ze kunnen ook worden gebruikt bij het behandelen van buikfistels of het draineren van heelkundige wonden.

Het Combihesive®IIS opvangsysteem biedt kneedbare huidplaten die perfect aansluiten rondom de stoma en aldus een optimale bescherming van de huid verzekeren. De Combihesive®IIS ledigbare zakjes zijn beschikbaar met een filter, speciaal ontworpen om slechte geuren en opzwelling te reduceren.

Beschermplaat van Stomahesive®.

Extra informatie

ConvaTec
Bekijk alle producten van ConvaTec
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren