Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Cremicort Crème 1% | 20 g

Cremicort Crème 1% | 20 g

  • medipim
  • medipim
*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 7,03

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Crème voor de behandeling van plots optredende, tijdelijk of voortdurend ontstoken, overgevoelige en jeukende huidaandoeningen. *

Details

Eigenschappen

Cremicort bevat als werkzame stof hydrocortisone, een hormoon geproduceerd in de bijnieren (een corticosteroïde). Cremicort is een crème, uitsluitend bestemd voor toepassing op de huid. Cremicort kan gebruikt worden bij diverse vormen van plots optredende, tijdelijk of voortdurend ontstoken, overgevoelige en jeukende huidaandoeningen, zoals verschillende vormen van allergische huidontstekingen en eczeem.

Gebruiksaanwijzing

  • Gebruik Cremicort altijd precies je arts of apotheker je dat heeft verteld.
  • De aanbevolen dosering is tweemaal per dag de crème op de geïrriteerde huid aanbrengen en masseren totdat de crème in de huid is opgenomen.
  • Gebruik per week niet meer dan de inhoud van een tube (20 gram).

Ingrediënten

De werkzame stof in Cremicort is hydrocortisone. De crème bevat 1% hydrocortisone. De andere stoffen in Cremicort zijn cetomacrogol 1000 – cera emul. – cetostearyl alcohol – vloeibare paraffine – vaseline – propyleenglycol – kaliumsorbaat – sorbinezuur – fenoxyethanol – dinatrium-EDTA – gezuiverd water.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden