Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Cubitan Vanille | 4 x 200 ml

Cubitan Vanille | 4 x 200 ml

  • medipim
  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 12,65

Jouw prijs: € 11,39

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Medische bijvoeding voor volwassenen met doorligwonden. *

Details

Eigenschappen

Cubitan® is de aangewezen bijvoeding bij doorligwonden. Deze energie- en eiwitrijke drinkvoeding op basis van melk en verrijkt met microvoedingsstoffen, speelt een belangrijke rol bij het ontstekingsproces en de wondgenezing. Cubitan® is bovendien vezel- en glutenvrij. Het bevat veel eiwitten. Dat is niet toevallig: eiwitten zijn essentieel bij een goede wondgenezing. Eiwit levert energie en bouwstoffen in de vorm van aminozuren. Bij doorligwonden is er ongeveer 40 gram per dag nodig voor de aanmaak van nieuw weefsel en nieuwe bloedvaten. Daarnaast moet de hoeveelheid eiwit die verloren gaat door de doorligwonde aangevuld worden. Eiwitten zijn ook belangrijke bouwstenen van het immuunsysteem.

Gebruiksaanwijzing

De mate waarin u Cubitan® moet gebruiken, is afhankelijk van de ernst van de wonde. Dit wordt uitgedrukt in graden:

  • Graad I: 1 flesje Cubitan® per dag, aanvullend naast de normale voeding.
  • Graad II: 2 flesjes Cubitan® per dag, aanvullend naast de normale voeding.
  • Graad III: 3 flesjes Cubitan® per dag, aanvullend naast de normale voeding.
  • Graad IV: 3 flesjes Cubitan® per dag, aanvullend naast de normale voeding.

Cubitan® is een aanvulling op de normale voeding, het mag niet ten koste gaan van de dagelijkse maaltijden. Gebruik de flesjes daarom tussen de hoofdmaaltijden door en verdeel de inname zoveel mogelijk over de dag heen.

Ingrediënten

Melkeiwitten, water, dextrine-maltose, sacharose, plantaardige oliën, L-arginine, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma (vanille), mengsel van carotenoïden, natrium-L-ascorbaat, magnesiumwaterstoffosfaat, emulgator sojalecithine), cholinechloride, dikaliumwaterstoffosfaat, trikaliumcitraat, DL-α-tocoferol, magnesium hydroxide, ijzerlactaat, natriumchloride, zinksulfaat, kaliumhydroxide, kopergluconaat, kaliumchloride, mangaansulfaat, nicotinamide, retinolacetaat, natriumfluoride, calcium D-pantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, cholecalciferol, thiaminehydrochloride, cyanocobalamine natriumseleniet, chromiumchloride, natriummolybdaat, fytomenadion, kaliumjodide, foliumzuur, D-biotine.

Extra informatie

Nutricia
Bekijk alle producten van Nutricia
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren