Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Daktarin Poeder 2% | 20 g

Daktarin Poeder 2% | 20 g

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 5,83

Beschikbaarheid

Bestel nu, binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Poeder voor de behandeling van huidinfecties veroorzaakt door schimmels. *

Details

Eigenschappen

Het poeder wordt gebruikt in geval van een huidontsteking op de billetjes bij baby's (luierdermatitis) en bij de behandeling van ontstekingen in de huidplooien (in de liesstreek, tussen de vingers of tenen, onder de borsten, ...).

  • Het poeder wordt ook regelmatig in de kousen en schoenen geschud om herbesmetting te voorkomen (bv. door sportbeoefenaars).

Gebruiksaanwijzing

  • Strooi tweemaal per dag (of eenmaal per dag als je het poeder samen met de crème gebruikt) een weinig poeder over de letsels uit.
  • Als het om de behandeling van een voetinfectie gaat, strooi je het best tijdens de behandelingsperiode ook dagelijks eenmaal poeder in de kousen en schoenen om herbesmetting door achtergebleven schimmelsporen te voorkomen.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Johnson&Johnson
Bekijk alle producten van Johnson&Johnson