Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Dermatix Silicone Sheet Clear 4 x 13 cm | 1 stuk

Dermatix Silicone Sheet Clear 4 x 13 cm | 1 stuk

  • medipim

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 22,34

Jouw prijs: € 20,11

Jouw voordeel: 10% (€ 2,23)

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Siliconenpleisters voor de behandeling van littekens. *

Details

Eigenschappen

Dermatix siliconenpleister Clear zijn transparante pleisters. Deze pleisters zijn ideaal voor de onbedekte huid. Dermatix siliconenpleisters zijn zeer dun, waardoor de huid goed kan ademen en minder kans is op irritatie. De pleisters zijn flexibel en kunnen gemakkelijk meebewegen met het lichaam. De pleisters hebben een goede kleefkracht en kunnen, wanneer ze dagelijks worden gewassen, 5 tot 6 weken worden gebruikt. De pleisters zijn geschikt voor verschillende formaten littekens en kunnen op maat worden geknipt.

Gebruiksaanwijzing

  1. Reinig de te behandelen plek met water en milde zeep en droog de huid. Haal de Dermatix siliconenpleister uit de verpakking. Gebruik indien nodig een schaar om de pleisters op maat te knippen. De pleister moet iets groter zijn dan het litteken.
  2. Verwijder de papieren beschermlaag en bewaar deze voor later gebruik. Plaats de Dermatix siliconenpleister met de ‘kleefkant' naar beneden, rechtstreeks op de plaats van het litteken. Houd de pleister minimaal 12 uur en maximaal 23 uur per dag op zijn plaats.
  3. Reinig het litteken en beide kanten van de Dermatix siliconenpleister minimaal eenmaal per dag met water en milde zeep. Gebruik geen vochtinbrengende zeep of zeep die lotion of olie bevat. Een gewone basiszeep wordt aanbevolen. Spoel de pleister grondig af om alle zeepresten te verwijderen. Laat de pleister aan de lucht drogen of dep hem droog met een handdoek die niet pluist voordat je hem weer aanbrengt. Bewaar de pleister op de papieren beschermlaag als je de pleister niet gebruikt.

Aanbevelingen

De aanbevolen minimale behandelingsduur is drie maanden. Grotere littekens kunnen langere behandeling vereisen. Blijf Dermatix gebruiken zo lang je er baat bij hebt

  • Alleen gebruiken op gesloten wonden
  • Niet in aanraking brengen met slijmvliezen
  • Niet te dicht bij de ogen aanbrengen

Extra informatie

Meda
Bekijk alle producten van Meda
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren