Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Difrax Fopspeen 0-6 Maanden Dental | 1 stuk

Difrax Fopspeen 0-6 Maanden Dental | 1 stuk

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 4,99

Jouw prijs: € 3,99

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Fopspeen die het gehemelte en de tong- en kaakspieren helpt ontwikkelen. *

Details

Eigenschappen

De Difrax Fopspeen Natural 0-6 M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het schildje van de fopspeen en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s tot 6 maanden. De fopspeen met een schildje in vlindervorm is perfect aangepast aan het gezicht van je baby. De uitsparing bij de neus laat je baby vrij ademen door de neus en de gaatjes zorgen voor een optimale luchttoevoer om huidirritatie tegen te gaan. De fopspeen geeft je kindje een geruststellend en ontspannend gevoel. Tip: vervang de fopspeen iedere zes weken. Controleer de staat van de fopspeen iedere dag door lichtjes aan het zuiggedeelte van de speen te trekken.

  • De vlindervorm laat het neusje vrij.
  • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  • Tandvriendelijker dan duimen. Goed voor de zuigbehoefte.
  • Leeftijd: 0-6 maanden.
  • Materiaal: BPA-vrij babyproduct.

Beschikbaar in verschillende motieven. Het motief dat je ontvangt, kan afwijken van de foto. Indien je een specifiek design wenst, kan je op het einde van je bestelling je voorkeur ingeven bij "Opmerkingen". We bieden echter geen garantie dat we het design in voorraad hebben, er zal dan een ander design worden geleverd.

Extra informatie

Difrax
Bekijk alle producten van Difrax
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren