Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Dulcolax Bisacodyl 5 mg | 40 tabletten

Dulcolax Bisacodyl 5 mg | 40 tabletten

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 6,26

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Tabletten voor de behandeling van constipatie. *

Details

Eigenschappen

Laxeermiddel om de symptomen van verstopping (constipatie) te behandelen. Bovendien zorgt dit geneesmiddel ervoor dat meer water in de darmen terechtkomt, waardoor het volume en de consistentie van de stoelgang verandert, wat de ontlasting vergemakkelijkt.

  • Behandeling van de symptomen van verstopping (constipatie).
  • Darmlediging vóór en na een operatie, vóór bepaalde radiologische opnamen en vóór sommige onderzoeken van de dunne darm (endoscopie) en van de dikke darm (coloscopie).

Gebruiksaanwijzing

  • Oraal gebruik.
  • Behandeling op korte termijn van constipatie: Volwassenen en kinderen ouder dan 10 jaar: 1 à 2 omhulde tabletten. Kinderen van 2 tot 10 jaar: 1 omhulde tablet.
  • De tabletten worden 's avonds ingenomen om 's anderendaags 's ochtends ontlasting te verkrijgen.
  • Door de bekleding van elke tablet, mag men de tabletten niet gelijktijdig innemen met melk of met producten bedoeld om de zuurtegraad van de maag te verminderen. Een tussenpoos van 2 uur dient gerespecteerd te worden.
  • De tabletten moeten worden ingeslikt met voldoende water, zonder ze stuk te bijten.
  • Men moet ervoor zorgen dat de tussenpoos tussen de innamen geleidelijk groter wordt (1 inname om de 2 dagen, daarna om de 3 dagen, enz...) en dat het aantal tabletten per inname vermindert, dit om
    gewenning te vermijden.

Ingrediënten

De werkzame stof in DULCOLAX BISACODYL is: Bisacodyl 5 mg. De andere stoffen in DULCOLAX BISACODYL zijn: Lactose monohydraat - Maïszetmeel - Oplosbaar zetmeel - Glycerol - Magnesiumstearaat - Geel ijzeroxide - Talk - Sucrose (Saccharose) - Arabische gom - Lakgom - Titaandioxide - Eudragit L & S - Ricinusolie - Macrogol 6000 - Witte bijenwas – Carnaubawas.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Boehringer Ingelheim
Bekijk alle producten van Boehringer Ingelheim