Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Elmex Sensitive Tandpasta | 75 ml

Elmex Sensitive Tandpasta | 75 ml

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 4,49

Jouw prijs: € 3,59

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Tandpasta die duurzaam beschermt tegen cariës en tegen pijnlijke irritaties. *

Details

Eigenschappen

Retractie van het tandvlees treedt op naarmate men ouder wordt of kan het gevolg zijn van een slechte poetstechniek. De tandhalzen komen vrij te liggen en zijn blootgesteld aan tandhalscariës en aan irritaties van buitenaf zoals warmte, koude, zoet of zuur. Daarom heeft elmex Research in samenwerking met tandartsen de productlijn SENSITIVE ontwikkeld. Bij regelmatig gebruik beschermt dit systeem de tandhalzen duurzaam tegen cariës en tegen pijnlijke irritaties.

  • Uitstekend geschikt bij blootliggende tandhalzen en gevoelige tanden.
  • Beschermt gevoelige tanden en helpt tandhalscariës voorkomen.
  • Fluoridegehalte: 1400 ppm.
  • Zeer lage abrasiviteit.

Actieve bestanddelen

Elmex SENSITIVE Tandpasta werd speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging en bescherming van de blootliggende tandhalzen. Het erg efficiënte Aminfluoride vormt een beschermende laag die tandhalscariës voorkomt. Dankzij de lage abrasieve waarde reinigt deze tandpasta in alle zachtheid en verzorgt de blootliggende tandhalzen. Bovendien vormen de specifieke werkstoffen een laag die de halzen beschermt tegen irritaties van buitenaf; zelfs de bestaande overgevoeligheid vermindert wanneer men de tandpasta regelmatig gebruikt.

Ingrediënten

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Sodium Saccharin, CI 77891.

Extra informatie

Elmex
Bekijk alle producten van Elmex
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren