Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Epitact Bescherming Tegen Blaren | 2 stuks

Epitact Bescherming Tegen Blaren | 2 stuks

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 7,95

Jouw prijs: € 6,76

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Antiblarenpleisters. *

Details

Eigenschappen

Het klevend verband garandeert de afwezigheid van wrijving of blaren aan de huidoppervlakte. Deze eigenschap is permanent: het is de gel zelf die maakt dat het verband kleeft en er is dus geen huidcontact met lijm. Het verband kan pijnloos verwijderd worden zelfs op de behaarde huid. Door zijn geringe dikte (1mm) kan het makkelijk in schoenen gedragen worden. Het is af te wassen met water en zeep en dus herbruikbaar. 1 plijster heeft een levensduur van ongeveer 5 maal herbruiken.

Over Epithelium™ Active

Gezien de fragiliteit, moet de diabeetvoet hier beschouwd worden als onderwerp van een heel andere studie. Daarom hebben wij samengewerkt met Loïc GUIOT, podoloog, lid van de gezondheidsnetwerk "diabolo" dat werkt aan een vermindering van diabeetvoet-pathologieën. Samen hebben wij Epithelium Actvive ontwikkeld en gevalideerd onder de andere diabeetvoet-behandelingen.

Epithelium active is een zelfklevende siliconengel die afwasbaar en herbruikbaar is. Deze gel laat toe om pijn, veroorzaakt door wrijving en hyper-pressie, te verlichten. De pleisters kunnen dus overal gebruikt worden op plaatsen waar er risico is op blaren.

Extra informatie

Epitact
Bekijk alle producten van Epitact
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren