Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Epitact Kussentjes met Dubbele Bescherming Medium | 1 paar

Epitact Kussentjes met Dubbele Bescherming Medium | 1 paar

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 43,95

Jouw prijs: € 37,36

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Kussentjes om de hallux valgus te beschermen en de druk onder de voet te verdelen. *

Details

Eigenschappen

De Kussentjes met Dubbele Bescherming zijn speciaal ontwikkeld voor personen met een hallux valgus (of "knobbel"), maar ook voor pijn aan de onderzijde van de voorvoet. Die pijn kan samengaan met eelt(knobbels), roodheid en zelfs een branderig gevoel. Zijn voor jou een "knobbel" en pijn aan de voetzool gelijk? Dat verbaast niet: als de vervorming groot genoeg is, kan de grote teen zijn rol als steun niet meer uitoefenen. De druk wordt dan op de voet aan de basis van de 2e en 3e teen uitgeoefend. In die enorm belaste zones laten de gevolgen zich snel voelen: eelt wordt gevormd en een eeltlaag verschijnt. Stappen wordt pijnlijk. Het is dus de bedoeling om de botuitstulping of "knobbel" te beschermen, maar ook om de druk te verdelen onderaan de voet. Dat is wat de kussentjes met dubbele bescherming van EPITACT® doen.

  • De kussentjes bevatten de siliconengel Epithelium 26®, om de druk te verdelen, onder de voetzool (2,2 mm dik) en bij de hallux valgus (1 mm dik).
  • De kussentjes zijn discreet en dun en je kunt ze in je gewone gesloten schoenen dragen.
  • De kussentjes kunnen in de wasmachine op 30°C gewassen worden.
  • Ze gaan lang mee: gemiddeld een paar maanden
  • Maten: S = 36-38; M = 39-41; L = 42-45.

Aanbevelingen

De kussentjes met dubbele bescherming zijn eenvoudige beschermingen. Ze zijn niet bedoeld om de hallux valgus te corrigeren. Als je grote teen nog heen en weer kan worden bewogen, kun je de dubbel corrigerende orthese van Epitact gebruiken om de evolutie van de vervorming te beperken.

Extra informatie

Epitact
Bekijk alle producten van Epitact
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren