Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Estro-fyt | 84 tabletten

Estro-fyt | 84 tabletten

  • medipim
  • medipim

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 39,08

Jouw prijs: € 35,17

Jouw voordeel: 10% (€ 3,91)

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement voor ondersteuning tijdens de menopauze. *

Details

Eigenschappen

Isoflavonen behoren tot de familie van de fyto-oestrogenen. Het zijn niet-steroidale substanties van plantaardige oorsprong, die een aan oestrogenen verwante structuur bezitten. Genisteine, daidzeine en gkyciteine zijn isoflavonen uit soja. Zij helpen bij de vrouw om de overgang naar de menopauze vlot te laten verlopen en beschermen de gemenopauzeerde vrouwen tegen de gevolgen van oestrogeendeficientie.

Actieve bestanddelen

100 mg sojabonen-extract, gestandardiseerd op 40 mg isoflavonen die direct absorbeerbaar zijn door een natuurlijke voorvertering door gisting (fermentatie)

Gebruiksaanwijzing

1 per dag.

De weldadige effecten zijn slechts voelbaar na 2 tot 6 weken. Bij intense opvliegers, transpiratie, enz. Mag het gecombineerd worden met Bio-Climal dat een extract van Cimifuga racemosa bevat.

Aanbevelingen

In onze westerse cultuur zijn we niet gewoon om sojabonen te eten. Daarom is onze darmflora niet goed afgestemd om de isoflavonen te verteren, hetgeen noodzakelijk is voor de opname. Bij Estro-FYT zijn de isoflavonen voorverteerd door fermentatie, waardoor ze door iedereen volledig kunnen opgenomen worden.

Extra informatie

Merck
Bekijk alle producten van Merck
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren