Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Eubos Huidbalsem (Met parfum) | 200 ml

Eubos Huidbalsem (Met parfum) | 200 ml

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 9,30

Jouw prijs: € 8,37

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Bodylotion voor de normale huid. *

Details

Eigenschappen

EUBOS Huidbalsem verzorgt handen en lichaam op een intensieve maar zachte wijze. De dunne film op de huid zorgt voor een snelle penetratie van de natuurlijke actieve bestanddelen. Op deze manier worden dehydratie en verlies van vetten voorkomen.

EUBOS Huidbalsem dringt onmiddellijk in de huid en laat geen vetsporen achter. Zo ontstaat snel een aangenaam gevoel van frisheid. De huid ontspant zich en wordt soepel.

Actieve bestanddelen

  • Werkzame vetpartikels die gemakkelijk tot in de subepidermale lagen van de huidweefsels doordringen. Dit leidt tot een bijzonder snelle regeneratie van aangetaste zones van de huid.
  • Natuurlijk opgelost collageen. Collageen kan veel water absorberen. Het moet het verlies aan elasticiteit van het bindweefsel tegengaan. De huid blijft stevig en het verouderen van de opperhuid wordt vermeden.
  • Allantoïne voorkomt uitdroging van de huid en houdt haar soepel. Het heeft een verzachtende werking op de huid zodat de penetratie van lipofiele partikels wordt versneld.
  • Triclosan is een stof waarvan de bacteriologische activiteit duidelijk werd aangetoond. Het is neutraal ten opzichte van de huid maar bezit bacteriostatische en reukwerende eigenschappen.

Gebruiksaanwijzing

Na elke wasbeurt en na elk bad of douche te gebruiken.

Extra informatie

Eubos
Bekijk alle producten van Eubos
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren